0 0.00  (0.00 kn)

WOMANIZER MASAŽERIPriča o WOMANIZER™ proizvodima počinje u južnom bavarskom selu u Allgau. Michael Lenke i njegova supruga odlučili su da se zastarjelo tržište seksualnih igračaka treba promijeniti. Istraživanje je istaknulo činjenicu da mnoge žene imaju problema s orgazmom ili ga uopće ne dožive jer se, među ostalim, često zanemaruje stimulacija klitorisa.
Stoga je 2014. lansiran prvi WOMANIZER™ na svijetu. Patentirana tehnologija Pleasure AirTM stimulira klitoris bez izravnog kontakta. Time se izbjegava pretjerana stimulacija i učinak desenzibilizacije. Druge inovativne tehnologije kao što su AutopilotTM i Smart SilenceTM također nastavljaju osiguravati neviđene orgazme. A WOMANIZER™ nudi još mnogo toga…

Tvrtka WOMANIZER™ vjeruje da je masturbacija najbolji način za pokazati ljubav prema samima sebi. Zato se trude promicati otvoreni razgovor o masturbaciji i poslati poruku: volite svoje tijelo i odvojite vrijeme da pronađete svoje seksualno ispunjenje!

STIMULACIJA KLITORISA

Revolucionarna Pleasure Air tehnologija nudi savršenu ravnotežu između pulsirajućih i masažnih promjena tlaka zraka bez dodirivanja klitorisa. To znači da oko 8000 živčanih završetaka osjetljivog klitorisa nikada nije previše stimulirano. Uživajte u novoj vrsti izvanrednog orgazma – čak i ako nikada prije niste doživjeli orgazam.
Za savršenu stimulaciju klitorisa prepustite se proizvodima poput Womanizer Premium ili Womanizer Startlet.

Ovi visokokvalitetni stimulatori klitorisa pružit će vam nezaboravan užitak i pokazati moć Pleasure Air tehnologije!
Glava stimulatora u potpunosti okružuje klitoris i pruža nevjerojatne osjećaje užitka. Budući da nijedan klitoris nije isti, većina naših proizvoda dolazi s dvije glave različitih veličina kako bi svatko mogao naći onu koja odgovara za njihovo tijelo.

STIMULACIJA G-TOČKE

A za stimulaciju G-točke tu je Womanizer OG. Njegove vibracije i Pleasure Air stimulacija pružit će vam uzbudljivo i nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha! Naravno, možete ga koristiti i za stimulaciju klitorisa.

Womanizer OG možda se čini malo neobičan na početku, ali zadovoljstvo koje vam može pružiti je potpuno drugačije od svega što ste doživjeli, i više je nego vrijedno privikavanja,​
OG je putovanje u ekstazu – vaše jedinstveno orgazmičko putovanje.

DVOSTRUKA STIMULACIJA

A za ljubitelje istovremene stimulacije klitorisa i G-točke, tu je Womanizer DUO 2. Vaš savršeni partner za dvostruko zadovoljstvo koji će vas očarati i pružiti vam nezaboravno iskustvo!

Rabbit vibrator jedinstvenog oblika, DUO 2 ima vanjski i unutarnji intenzitet stimulacije koji se mogu zasebno kontrolirati, tako da možete pronaći savršenu kombinaciju užitka za sebe. Uživajte u bogatoj mješavini osjeta ovog dvostrukog vibratora.

OSTALo

Womanizer masažeri imaju Autopilot funkciju – pustite vašem uređaju da vas vodi kroz užitak.
Zatvorite oči, lezite i pustite da vas Autopilot mazi. Autopilot će vas iznenaditi s nasumičnim promjenama intenziteta bez potrebe za ručnim podešavanjem postavki. Vrijeme je da odustanete od dosadne rutine… Bez načina da predvidite što slijedi, Autopilot ostavlja samo uzbuđenje iščekivanja i ekstaze.
Uz to, svi Womanizer uređaji su maksimalno prilagođeni vama i vašim potrebama!
Senzor visokog odziva osigurava da se vaš uređaj aktivira samo kada se susretne s vašom kožom. Do tada će biti u stanju pripravnosti – i vraća se u ovaj način rada kada ga odložite.
Svatko je drugačiji i ima drugačije potrebe. Uravnotežene razine intenziteta Womanizer uređaja osmišljene su na temelju povratnih informacija stotina žena diljem svijeta. To osigurava jednu stvar: postoji savršeni intenzitet za svakog pojedinca, svaku razinu osjetljivosti i svako raspoloženje.

“Želimo proslaviti vaše jedinstveno tijelo u punom sjaju”
Pokažite svome tijelu ljubav i pažnju uz neki od visokokvalitetnih Womanizer proizvoda i pružite si nove oblike zadovoljstva!

Ovdje možete odabrati savršeni proizvod za sebe: https://positive-vibrations.hr/product-category/seksualne-igracke/vibratori/stimulatori-klitorisa/womanizer/

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart