0 0.00  (0.00 kn)

Načini plaćanja

• Karticama – online – WSpay Internet Gateway
• Pouzećem– (otkupnina) plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja (GLS)
• Virman– internet bankarstvo / opća uplatnica

Plaćanje karticama
Kartice koje možete koristiti online:
Kreditne kartice:
• Mastercard
• Visa
• PBZ Card Premium Visa
Debitne kartice
• Maestro

Za plaćanje karticama, Positive-virbations.hr internet trgovina koristi WSpay Internet Gateway 2023 sustav koji primjenjuje najnovije standarde u zaštiti podataka.
Djelatnici positive-vibration.hr internet trgovine ni u jednom trenutku nemaju pristup broju kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije.
Podaci o karticama ne pohranjuju se u našem sustavu već se broj kreditne kartice direktno provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.
Broj kreditne kartice nemojte upisivati nigdje osim u za to predviđeno polje, ne šaljite ga e-mailom niti putem formulara za kontakt.

Ukoliko plaćate kreditnim karticama online, kao mjesto naplate na vašem ispisu računa biti će navedeno “Pozitivne vibracije d.o.o. ”, nigdje se ne spominje “Sex Shop”.

Kupnja karticama na rate (isključivo u poslovnici)
Omogućujemo BESKAMATNU obročnu kupovinu putem PBZ Card Premium Visa i PBZ Visa kreditnih kartica.
Minimalan iznos kupovine je 70 EUR: 2-6 rata

Prilikom preuzimanja paketapouzećem
Ukoliko želite platiti dostavljaču prilikom preuzimanja paketa, molimo Vas da prilikom izvršenja narudžbe odaberete plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja. 

Internet bankarstvom ili općom uplatnicom 

Ukoliko plaćate virmanom / internet bankarstvom, pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu (HR 8524020061100843454). 
Virmansko plaćanje (Bankovni transfer) možete odabrati u košarici nakon čega će na Vaš e-mail stići potvrda narudžbe i podaci potrebni za uplatu. Nakon primitka podataka za uplatu, kupac je dužan uplatiti navedeni iznos unutar 24 h i poslati potvrdu o uplati. Ukoliko plaćate iz inozemne banke, sve bankovne troškove transakcije snosi isključivo platitelj.

 

Naručujete li elektronskom poštom ili telefonski, opcije plaćanja su uplata na naš žiro račun ili pouzećem.

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja.

Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart