0 0.00  (0.00 kn)

Kinky or Vanilla Game – igra za odrasle

28.90  (217.75 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 06030177 Kategorije , , ,

Kinky or Vanilla Game je igra za ljubavnike, kojom ćete saznati više o svom partneru i otkriti jesu li vam okusi kompatibilni.

Odgovaranjem i izvođenjem različitih testova kretat ćete se po igraćoj ploči koja će vas dovesti do konačnog rezultata: Kinky ili Vanilla.

Igra uključuje:

1 igraća ploča
2 pješaka
1 knjižica s uputama
90 kartica s izazovima i pitanjima

Neki kažu da je seks kao da ste ispred prodavaonice sladoleda. Imate mnogo izbora: okusi, dodaci, kolačići itd. Ali možda ćete na kraju odabrati najosnovniji i najklasičniji okus ikada: vaniliju. Ali, ima li što loše u tome? Možda je to vaš najdraži sladoled, onaj koji vas najviše zasićuje, jedini za kojim “slinite”, ali može biti i da još niste pronašli svoj okus. “Kinky” seks je onaj koji uključuje sve druge okuse. Neki su vrlo čudni i hrabri, dok drugi nisu toliko.

PRAVILA IGRE:

Igra počinje stavljanjem oba pješaka na polje “Start”. Karte se miješaju i stavljaju licem prema dolje na hrpu. Počinje najstariji član para. Moraju odabrati jednu kartu s hrpe i odabrati jednu od prikazanih opcija. Prema ovoj opciji (a, b ili c), oni moraju prijeći u drugu kutiju, kao što pokazuje strelica. Ove strelice (nazvane odgovarajućim slovom) vodit će vas po ploči. Nakon svakog poteza, igrači moraju staviti svoju kartu na dno hrpe. Sljedeći je red na drugog igrača. Kada oba igrača stignu do svog konačnog odredišta (Kinky ili Vanilla), provjerit će svoju kompatibilnost i otkrit će kakav su par. Nakon otkrivanja, igrači mogu nastaviti svoju seksualnu avanturu kako žele. Što manje vremena igraču treba da dođe do okusa sladoleda, to je više Kinky ili Vanilla. Ako je njihov put dugačak, to znači da njihov okus ima određene nijanse, a nije čisto Kinky ili Vanilla. Neke od kutija uključuju erotske izazove koje možete ispuniti sami ili s partnerom. U ovom slučaju vrlo je važno da obje strane daju svoj pristanak, jer je moguće da je jedan igrač odvažniji od drugog koji bi se mogao osjećati manje ugodno s nekim od izazova. Ako je ovo vaš slučaj, manje odvažni igrač trebao bi odgovoriti maštanjem i izmišljanjem testova, a da ih zapravo ne izvede.

Težina 0.5550 kg
Top Offer Product

No

Available for feed

No

Battery included

No

Body Safe

No

isExpiring

No

IsNetPrice

No

Skip for product update

No

Multifunctional

No

Multi speed

No

One Touch

No

Remote

No

scala_status

No

Stimulating

No

Vibrating

No

Waterproof

No

Tražilica

Truth/Dare Erotic Party

Specifikacije

Igra uključuje:

1 igraća ploča
2 pješaka
1 knjižica s uputama
90 kartica s izazovima i pitanjima

Proizvođač: Secret Play

Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart