0 0.00  (0.00 kn)

Što je dildo?

Sto je dildo?

Photo by Zackary Angeline

Dildo nikako nije neki moderni izum, njegove početke možemo pronaći čak u kamenom dobu.

Naši predci su dilda izrađivali od svakakvih materijala – od siltita, krede ili kosti rogova. Stari Grci su materijal za svoja dilda

pronašli u svojoj kuhinji umjesto u šumi. Naime, riječ je o dildima napravljenim u cijelosti od kruha!

Jedan takav jestivi dildo zvao se Olisbokollikes, ali mi bi ga danas vjerojatno nazvali grisin.

Da nas stari Grci vide danas kako jedemo štapiće od kruha, i umačemo ih u maslinovo ulje, vjerojatno bi reagirali kao da
mi vidimo nekoga da jede dildo i umače ga u lubrikant.

Povijest dilda

© The Trustees of the British Museum

Ljudi često miješaju dilda i vibratore, iako većina dilda za razliku od vibratora ne vibriraju postoje i vibrirajuća dilda.

U čemu je onda razlika? Vakuumsko postolje!

Zahvaljujući toj maloj, ali snažnoj kapici na dnu, dildo možete zaljepiti na više-manje bilo koju površinu te ga na taj način možete u raznim pozama koristiti. Dilda ima raznih! Deblji, tanji, veći, manji… kakve god biste poželjeli.

 

Postoje čak i oni koji svijetle u mraku poput LoveToy Lumino Play dildo koji nudi uzbudljivu zabavu nakon što se svjetla ugase.

Bez obzira koristi li se za vaginalnu ili analnu penetraciju, ovaj dildo koji svijetli u mraku zajamčeno će vam donijeti nezaboravnu noć zabave. Izrađen je od TPE materijala koji je siguran za tijelo. Realistična tekstura, izražene vene, mekan i fleksibilan, također je dovoljno čvrst i izdržljiv za grublju upotrebu.

Obogaćen je netoksičnim glow puderom i treba biti izložen svjetlu tijekom dana za najbolji efekt sjaja noću.

 

Postoje i dilda koja ejakuliraju poput LoveToy Squirt Extreme.

Ovaj dildo je dizajniran s ciljem da što više pobudi osjećaj dodira prave kože te opcija ejakulacije čini iskustvo još realističnije.

Bilo da koristite lubrikante dizajnirane da sliče spermi ili tražite druge dodatne tekućine sigurne za tijelo, ovaj dildo sadrži ovu jedinstvenu karakteristiku sa ciljem da osjetite nove valove zadovoljstva. Materijal brzo poprima temeperaturu tijela, ali zato tekućina može biti korištena za temperature play.

Savitljivo tijelo, čvrst glavić, mekana pumpica jednostavna za korištenje te je također prikladan za strap-on remenje!

LoveToy Lumino Play 10'' - dildo koji svijetli u mraku, TPR, 26 cmLoveToy Lumino Play 10'' - dildo koji svijetli u mraku, TPR, 26 cm

                            LoveToy Lumino Play 10” (248.00 kn)                                              LoveToy Squirt Extreme Dildo Flesh 10” (248.00 kn)

DILDA S TESTISIMA

 

King Cock Triple Density Cock je dildo izuzetno realističnog izgleda u boji kože, izrađen s čvrstom i tvrdom jezgrom kako bi odavao dojam penisa u erekciji, te s mekim i mesnatim slojem izvana. Na dodir je vrlo mekan i ugodan, a po cijeloj teksturi ima detaljno naglašene vene te realistično oblikovan glavić. Također, testisi su pomični te još više odaju sliku pravoga penisa. Ono što ga čini su kuglice unutar penisa koje se njišu sa svakim pokretom. Ujedno je kompatibilan sa strap-on pojasom.

 

King Cock dildo s testisima zadovoljit će sve koji se žele poigrati s dildom koji izgleda kao pravi penis. Izrađen od materijala koji na dodir i svojim izgledom u potpunosti sliči pravoj koži,
svojim savitljivim tijelom i čvrstim glavićem bit će uzbudljiv dodatak erotskoj igri s partnerom ili kad ste sami.

 

LoveToy Sliding Skin Brown je također dildo izuzetno realističnog izgleda. Čvrsta i tvrda jezgra te meki dupli sloj izvana za dojam prave kože. Po cijeloj dužini ima iscrtane vene te realistično oblikovan glavić i testise, a zahvaljujući Sliding skin, iskustvo je još realističnije. Kompatibilan s bilo kojim strap-on pojasom.

 

Get Real je senzacionalan realističan dildo u boji kože sa testisima i izražnim pulsirajućim venama duž meke osovine!

 LoveToy Sliding Skin Brown 7'' - dildo, TPE, 17,5 cm

Triple Density Cock 8″ (618.00)  King Cock 10” (328.00 kn)  Sliding Skin Brown 7” (228.00 kn)  Get Real 7” (148.00 kn)

DILDA BEZ TESTISA

 

Nature Skin Soft Dong je dildo u boji kože, iznimno fleksibilan tako da ga možete namjestiti u pozu koja vam najviše odgovara, s realističnim glavićem, testisima i vakuumskim postoljem.

Napravljen je od Nature Skina, patentiranog materijala izuzetne mekoće, poput prave kože.

 

Get Real Cock je realističan dildo crne boje s izraženim pulsirajućim venama.

 

Get Real Dual Density je dildo izuzetno realističnog izgleda u boji kože, izrađen je s čvrstom i tvrdom jezgrom kako bi odavao dojam penisa u erekciji, te s mekim i mesnatim slojem izvana. To ga čini iznimno sličnim pravom penisu, a usto je fleksibilan kako bi se anatomski prilagodio konturama vašeg tijela. Na dodir je vrlo mekan i ugodan, a po cijeloj teksturi ima detaljno naglašene vene te realistično oblikovan glavić. Ujedno je kompatibilan sa strap-on pojasom.

 

Get Real dildo na dodir je svilenkast i ugodan, a po cijeloj teksturi ima detaljno naglašene vene te realistično oblikovan glavić. Zahvaljujući snažnom vakuum postolju, možete ga koristiti na
bilo kojoj ravnoj površini! Ujedno je izrađen kompatibilno sa strap-on pojasom.

Get Real Dual Density 9'' - Dildo, TPE, 23,5 cm

             Soft Dong (318.00 kn)         Get Real Cock 7” (118.00 kn)    Get Real Dual Density 9” (198.00 kn)      Get Real 8” (128.00 kn)

STRAP ON DILDO

 

You2Toys Double Strap-On je strap-on s dvostrukim dildom koji istovremeno stimulira vas i partnera! Remen je podesiv, a možete ga čak i u potpunosti ukloniti. S jedne strane nalazi se dildo, s druge pak vibrator koji stimulira partnera.

Vibro kapsula omogućava 10 različitih vibroritmova u kojima ćete sigurno uživati, a ako vibracija baš i nije vaš gušt, možete ju kompletno ukloniti. Dildo je izrađen od silikona, koji je neporozan materijal, potpuno siguran za kožu i mekan i ugodan na dodir.

 

Ako želite da vaš prvi strap-on izgleda i da se osjeti kao da je prava stvar onda je King Cock Strap-On Harness 8’ ono što tražite.

Svaka vena i reljefni dio dilda je ručno izrađen kako bi dobili taj pravi osjećaj te je dildo napravljen od mekanog materijala koji imitira pravu kožu. Savitljiv je i ima snažno postolje koje možete zaljepiti svugdje u slučaju da ga želite koristiti bez gaćica.

U setu također dobijete 3 prstena različitih veličina koje možete kombinirati s dildom.

 

Harness i vibrirajući dildo Vibration Dildo Strap-On 5’’ dolazi s pojasom koji se prilagođava obliku tijela te omogućava lako kretanje i fleksibilnost bez neudobnosti. Uz pojas dolazi i vibrirajući dildo izrađen od kvalitetnog silikona koji je baršunast na dodir i siguran za kožu, crne boje i blago zakrivljen kako bi stimulirao G ili P točku.

Omogućuje biranje između 7 vibracija te je punjiv na USB punjač. Također, uz dildo dolazi i daljinski upravljač tako da možete lako mijenjati vibracije.

 

Her Strapless Strap-on je strap on bez pojasa! Svojim oblikom pruža bliži dodir tijela partnera, time povećava intimnost te simultano zadovoljava oba partnera. Ovaj vibrirajući dildo ima dva kraka – manji za vaginalni ulaz aktivnog partnera te dulji krak koji ulazi u pasivnog partnera.

Vaginalne stijenke zadržavaju manji krak stiskanjem mišića dok duži krak prodire u mirujućeg partnera. Duži krak je blago zavijen na vrhu za stimulaciju g-točke ili p-točke. Između krakova nalazi se ispupčenje koje tijekom odnosa dodatno stimulira klitoris.

Ima 9 snažnih vibracija koje će oba partnera dovesti do vrhunca i s njim dolazi daljinski upravljač kako bi ga lakše mogli kontrolirati tokom odnosa. Napravljen od medicinskog silikona vrlo je mekan i savitljiv te se prilagođava tijelu i položaju.

You2Toys Double Strap-On - Vibrirajući strap-on, 15,7 cmKing Cock Strap-On Harness 8'' - strap-on s dildom, 20 cmHer Strapless Strap-On - dvostruki dildo, 22,2 cm

Double Strap-On (348.00 kn)       Strap-On Harness 8” (518.00 kn)      Vibration Strap-On 5” (418.00 kn)       Her Strapless (598.00 kn)

VIBRIRAJUĆA DILDA

 

Get Real senzacionalano realistična dilda dolaze u boji kože, sa i bez testisa, te su povezani daljinskim upravljačem za prepuštanje partneru, s izraženim pulsirajućim venama duž meke osovine. Izrađeni su od PVC-a, s izraženim pulsirajućim venama duž meke osovine i snažnim vakuumskim postoljem, tako da ih možete zalijepiti bilo gdje.

LoveToy Ultra Soft su realistična dilda s testisima, izraženim venama i glavićima napravljenim od ultra mekog i finog TPE materijala kako bi zadovoljiti i najiskusnije dildoznalce. Savitljivi, kompatibilni sa strap-onom te dolaze sa žičanim daljinskim koji daje opciju dodatne stimulacije u obliku 10 različitih vibroritmova.

Real Feel Deluxe realistična dilda u boji kože su modelirana prema pravim penisama u erekciji te imaju ručno izrađene detalje! Zahvaljujući fino prerađenoj mješavini TPR-a i PVC-a, na dodir su poput prave ljudske kože. Na dnu ima vakuumsku kapicu s kojom ga možete pričvrstiti na podlogu. Ne sadrži ftalate, ima snažne vibracije, testise, vodootporan je i može se koristiti kao strap -on s pojasom.

Natural Thrusting Vibe realistični je dildo koji oponaša penetraciju svojim pokretanjem gore-dolje. Ima 7 različitih vibracija i 5 brzina penetrirajućih pokreta koji se kontroliraju odvojeno te uz njega dolazi i daljinski upravljač. Kompatibilan sa strap-onom i izrađen od silikona koji je baršunast na dodir i siguran za kožu.

Real Feel Deluxe No. 6 - vibrirajući dildo, TPR, 22 cm

          Get Real 8” (268.00 kn)   Ultra Soft 7,5” (278.00 kn)   Real Feel Deluxe No. 6 (398.00 kn)    Natural Thrusting Vibe (578.00 kn)

DVOSTRUKA DILDA

 

Get Real Double Dong dvostruki je dildo koji može istovremeno zadovoljiti oba otvora. Izrađen od mekanog i fleksibilnog PVC-a, s dva izražena glavića na oba kraja i prošaran venama po svojoj duljini. Površina mu je nježna te materijal brzo poprima temeperaturu tijela, ne sadrži ftalate, nije škodljiv za kožu, niti sluznicu.

Infinity Double Dildo je dvostruki dildo koji vibrira i time spada u zadnje novitete u industriji seks igračaka. U potpunosti je presvučen u mekani silikon, bez vanjskih rubova i vidljivog kućišta. Njegove dvije glave, po jedna sa svake strane, imaju usklađene pokrete, a kako je vrlo savitljiv, možete ih koristiti istovremeno. Dodatni luksuz je USB punjač s kojim ćete zaboraviti probleme s baterijama.

Black Double Dong je dvostruki dildo u crnoj boji napravljen od PVC-a. S obje strane ima ispupčen glavić te se cijelim tijelom se protežu izražene vene. Double Dong zaobljeni dildo idealan je za dvostruku penetraciju! Izrađen od silikona, roze boje i realističnog izgleda s dva izražena glavića na oba kraja te je jedan krak manji od drugog

Infinity Double Dildo - Dvostruki vibrator, 37 cm

Get Real Double Dong 14” (178.00 kn)       Infinity Double (378.00 kn)     Black Double Dong (278.00 kn)     Double Dong (168.00 kn)

DILDA U BOJI

 

HerSpot Golden Rose je dizajnirala Kathy Shubin, suvlasnica poznate kompanije Flashlight, kako bi pružila visokokvalitetne igračke i potakla žene na osnaživanje njihove seksualnosti. Fleksibilan, ali čvrst – savršen za sve, od nježnog do grubog i intenzivnog seksa, a zakrivljenost dilda i zadebljani vrh idealni su za stimulaciju G-točke. Izrađen je od silikona vrhunske kvalitete koji je u potpunosti siguran za kožu i može se koristiti sa strap-on pojasevima.

Platinum The Tru Super je dildo s testisima ružičaste boje. Izrađen je od izrazito mekog premium silikona, materijala koji je siguran za kožu, nije porozan te je najzahvalniji za odražavanje. Izrađen je dual density tehnikom, pa je izvana materijal mekši, dok je u unutrašnjosti dilda tvrđi kako bi omogućio što bolju penetraciju. Ovaj dildo možete koristiti uz bilo koji strap-on pojas, zahvaljujući njegovoj ravnoj bazi. Uz didlo dolazi platnena vrećica za pohranu, lubrikant na bazi vode i puder za održavanje.

Blush Naturally Yours 5Mini Cock je realistični dildo bez testisa, ljubičaste boje. Zbog svoje veličine idealan je za početnike, te za pegging. Izrađen je od TPR materijala sigurnog za tijelo, bez ftalata. Mekani dildo možete koristiti uz bilo koji strap-on pojas zahvaljujući njegovoj vakuumskoj kapici.

B Yours Sweet nHard 1 Blue je realistični dildo s testisima, plave boje. Izrađen je od PVC materijala sigurnog za tijelo, bez ftalata. Mekani dildo možete koristiti uz bilo koji strap-on pojas zahvaljujući njegovoj vakuumskoj kapici.

HerSpot Golden Rose Small - dildo, silikon, 13,5 cmB Yours Sweet n' Hard 1 Blue - dildo, PVC, 17,7 cm

HerSpot Golden Rose (458.00 kn)  Platinum The Tru Super (328.00 kn)  Blush Naturally Yours 5” (98.00 kn)  Sweet n’ Hard 1 Blue (128.00 kn)

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart