0 0.00  (0.00 kn)
0 0.00  (0.00 kn)

Muška posla

Large Banana As A Symbol Of The Penis On A Yellow Background. by Yaroslav Danylchenko

Penis pumpe, penis prsteni, navlake…otkud početi? Riješit ćemo vas svih nedoumica!

Erektilna disfunkcija (ED) medicinskim rječnikom rečeno je poremećaj kod kojeg muškarci ne mogu postići ili održavati erekciju prilikom seksualne aktivnosti ili do kraja seksualne aktivnosti. Erotska pomagala poput pumpi, navlaka i prstena za penis mogu pomoći kod problema ovog tipa, a također i kod preuranjene ejakulacije.

Postoje razni gelovi, lubrikanti te čak i kreme za svaku potrebu!

No, čak i ako ne postoje određeni zdravstveni problemi, dodatci i preparati za penis mogu biti zabavan način da začinite svoj seksualni život i malo eksperimentirate samostalno ili s partnerom.

Neki muškarci možda osjete sram ili posumnjaju u svoju muškost ako se okrenu dodatcima za seks, ali seks treba biti ugodno iskustvo za obje strane i prilikom njega, ako je riječ o uzajamnom povjerenju, nitko vam neće zamjeriti te će te se vi i vaš partner sigurno zabaviti!

PENIS PUMPE

Penis pumpe povećavaju protok krvi u penis kako bi se erekcija mogla postići i zadržati. Također, s kontinuiranim korištenjem mogu povećati penis u širini i dužini.

Za muškarce sa ED problemima penis pumpe su izvrsna opcija te su studije pokazale da mogu biti učinkovite u održavanju erektilne funkcije nakon operacije prostate i prilikom liječenja raka prostate kemoterapijom.

Postoji više varijanti penis pumpi, Pump Worx Rookie of the Year Pump je klasična vakuum pumpa za postizanje snažne erekcije. Rookie of the Year dat će vam veličinu i samopouzdanje o kojem ste oduvijek sanjali, i to bez ikakvih nuspojava. Sa svakim stiskom medicinske pumpe, vaše spolovilo će nabreknuti i pokazati svu moć.

Posebna pažnja posvećena je rubu na kojem se nalazi nastavak od sigurnog i ugodnog TPE-a, koji možete i skinuti. Ne sadrži ftalate te je također vodootporna.

Također postoje i vodene pumpe poput Bathmate Hydro7 koja je erekcijska pumpa na vodu, koja djeluje na principu vodenog tlaka i nudi ugodnu, sigurnu i prirodnu metodu za povećanje penisa te poboljšanje općeg spolnog zdravlja (ED problemi, preuranjena ejakulacija, izravnavanje penisa, zdravlje prostate) u privatnosti vašeg doma. Može se upotrebljavati u kadi, pod tušem ili čak u umivaoniku.

Penis se sastoji od 3 glavne komore; dva erektilna tijela (Corpora Cavernosa) te manjeg tijela koje se nalazi ispod Corpore Cavernose kroz koji se urinira i ejakulira (Corpus Spongiosum). Kako bi došlo do erekcije, mozak izlučuje hormon koji penis ispunjava krvlju. Kada krv ispuni cijeli penis, dolazi do erekcije. Tada se Corpora Cavernosa puni do trenutne veličine vašeg penisa. Dobra vijest je da se Corpora Cavernosa uz pomoć Bathmate-a može povećati i postati snažnija.

Basic Anatomy: The Penis | Embarrassing ProblemsContents of Male Sex Organs: External Structures

Što više upotrebljavate Bathmate, to se komore u tijelu penisa više šire i time primaju više krvi – ustvari je to fitnes za penis.

Bathmate također proizvodi Bathmate Hydromax7, koja je razlika?Hydromax7 je erekcijska pumpa na vodu, koja djeluje na istom principu kao i Hydro7,no, Hydromax7 sada proizvodi 35% veći tlak zahvaljujući novom dizajnu mijeha.

Povećanje penisa je moguće u udobnosti vaše kupaonice i s odličnim rezultatima. Možete sigurno očekivati povećanje penisa do 7 cm, ili u nekim slučajevima i više, povećanje opsega za 30% te povećanje volumena za 40%. Za samo 15-20 minuta dnevno garantiramo vam da ćete u roku od 6 tjedana imati deblji, dulji i zdraviji penis i to za cijeli život!

Kadu napunite vodom te ležite u njoj približno 5 minuta kako biste opustili penis i mošnje. Penis možete dodatno opustiti predigrom. Pripazite da nivo vode u kadi bude dovoljno visok (do struka).

Zatim napunite Bathmate pumpu vodom iz kade te stavite penis u nju. Testisi moraju biti van pumpe i ugodno namješteni. Više puta povucite Bathmate prema pelvisu kako bi stvorili vakuum. Osjetit ćete povećavanje tlaka. Suvišna voda će isticati kroz ventil na vrhu pumpe sve dok se ne postigne optimalni vakuum.

Kada više ne možete pumpati, opustite se na par minuta. U trenutku kada se Bathmate pumpu ne može više stiskati/pumpati, ali bez da osjetite bol u ikojem trenutku, znači da ste postigli optimalni vakuum. Svakih 5 minuta pokušajte pumpati. Radi povećavanja penisa voda će isticati na vrhu pumpe. U nekom trenutku opet ćete doći do točke kada nije moguće daljnje pumpanje i kada je optimalni vakuum postignut. Pritišćite Bathmate do optimalnog vakuuma. Sada voda više neće istjecati.

Ako Vam se čini da je tlak prejak, popustite ga na ventilu na vrhu. Nakon 15 minuta vježbanja snizite tlak u potpunosti u spravici i skinite je. Ustanite i pogledajte rezultate. Nećete biti razočarani!

Savjetujemo da Bathmate upotrebljavate 15 minuta 3x do 7x tjedno. Za postizanje najboljih rezultata preporučamo svakodnevnu upotrebu.

Pump Worx Rookie of the Year Pump - vakuum pumpaPw Euro Pump Black - vakuum pumpa

Rookie of the Year (148.00 kn)       Euro Pump (148.00 kn)       Bathmate Hydro7 (598.00 kn)      Bathmate Hydromax7 (898.00 kn)

PENIS PRSTEN

Penis prsteni su prsteni koji se nose na bazi penisa kako bi muškarci mogli ostvariti jaču, deblju i dulju erekciju. Prsteni se zovu jer na njih izgledom podsjećaju, ali su uglavnom rastezljivi te funkcioniraju slično kao gumice za kosu. Ovo naravno ovisi o materijalu, a on može biti silikon ili koža, a ponekad metal.

Zašto ih muškarci vole?

Penis prsteni čine seks intenzivnijim i duljeg trajanja, a pritom dižu muškarčevo samopouzdanje zbog većeg spolovila i boljeg seksualnog performansa. Pružaju dodatne senzacije za oba partnera te intenzivnije orgazme.

Viceroy Reverse Endurance Ring je rastezljivi penis prsten s dvije jedinstvene teksture. Birajte između mekog valovitog grebena i dijamantnog uzorka za jedinstveni osjećaj glađenja. Stvoren je za povećanje izdržljivosti, poboljšanje kvalitete erekcije i stimuliranje uz uzbudljivu teksturiranu površinu. Napravljen je od iznimno mekog silikona koji je siguran za tijelo, bez mirisa i bez ftalata.

Silicone Stud Lasso Black je podesivi penis prsten, poput kravate, savršen za dugotrajnu erekciju te ga možete sami prilagođavati kako vama odgovara.
Vodootporan i izrađen od silikona, namijenjen da ga se stavi na korijen penisa te stegne do potrebne čvrstoće. Krv se zadrži unutar penilne membrane, a vi dobijete veći i tvrđi penis koji ostaje u erektilnom stanju i nakon polucije. 

Satisfyer Powerful One pametni je vibrirajući penis prsten koji se povezuje i kontrolira putem mobilne aplikacije. Naravno, ako želite, možete ga koristiti i bez aplikacije. Izrađen je od baršunastog, mekog silikona koji je izrazit ugodan na koži vašem će penisu pružiti neodoljivu dodatnu stimulaciju. Prilikom penetracije, naslanja se na klitoris, zbog čega oba partnera mogu uživati u njegovim snažnim i ekstremno tihim vibracijama.

Ako biste htjeli nešto malo izazovnije, FF Ball Cinch with Anal Bead je prsten za testise s analnim kuglicama. Analne kuglice pružaju ugodan osjećaj stimulirajući prostatu (P-točku) dok se elastični prsten čvrsto privija oko testisa kako bi zajamčio jaču i dužu erekciju. Win-win situacija!
Također je vodootporan i izrađen od silikona.

Viceroy Reverse Endurance Ring - silikonski penis prstenSilicone Stud Lasso Black - podesivi penis prstenSatisfyer Powerful One - pametni vibrirajući penis prstenFF Ball Cinch with Anal Bead- prsten za testise s analnim kuglicama

Viceroy Reverse (168.00 kn)       Silicone Stud Lasso (68.00 kn)          Powerful One (318.00 kn)       Ball Cinch with Anal Bead (128.00 kn)  

Kako penis prsteni ograničavaju protok krvi, bitno je da ih ne nosite dulji period vremena, a u slučaju da osjetite neku vrstu nelagode skinite ga, ili u slučaju penis kravate, olabavite.

PENIS NAVLAKE

Navlake za penis su točno kako ime kaže navlake u koje se penis umetne. Postoje navlake samo za tijelo penisa, a postoje one koje pokrivaju cijeli penis te one koje ujedno penis i produžuju.

Navlake za penis mogu pomoći muškarcima koji ne mogu samostalno ostvariti erekciju te s drugim ED problemima, također muškarcima koji preuranjeno ejakuliraju. Naravno, penis navlake mogu uvijek biti samo zabavni dodatak i ne moraju se koristiti isključivo ako imate zdravstvenih problema.

Rebel Penis Sleeve je teksturirana navlaka za penis i testise. Perlasta tekstura iznutra za njegov užitak, a rebrasta teksutra izvana za njezin.Izrađena je od mekog i rastezljivog TPE materijala.

FX MEGA 1″ EXTENSION FLESH navlaka za penis izrađena je od Fanta Flesh materijala nevjerojatno sličnog pravoj koži. Postat ćete ljubavnik kakav ste oduvijek željeli biti jer povećava debljinu vašeg penisa 66%. Materijal je ujedno rastezljiv, pa se navlaka jednostavno navlači na penis. Dodatno, možete ju podrezati i prilagoditi duljini svog penisa.

Navlaka za penis FX MEGA 3″ EXTENSION uz te sve divne mogućnosti također dozvoljava produljenje penisa od čak 7,6 cm. Zadovoljite partnericu isprobavajući nešto novo te uživajte skupa s njom.

You2Toys Vibrating Strap-On Sleeve je vibrirajući strap-on pojas za muškarce sa realističnim šupljim dildom. Trake strap-on pojasa su rastezljive te prilagodljive, a dildo ima vibrirajući glavić sa 7 različitih vibro ritmova. Kontrolira se vrlo jednostavno, klikom na gumb koji se nalazi na testisima dilda.

Punjiv je priloženim USB kabelom. Vodootporan je i stoga se može koristiti u kupaonici – pod tušem ili u kadi. Osim što ovaj strap-on mogu koristiti muškarci kao navlaku za povećanje, mogu ga koristiti i žene za pegging (analna penetracija) partnera.

FX MEGA 1" EXTENSION FLESH - navlaka za penisYou2Toys Vibrating Strap-On Sleeve - vibrirajući strap-on za muškarce

Rebel Penis Sleeve (98.00 kn)     1″ EXTENSION (278.00 kn)     3″ EXTENSION (328.00 kn)       Vibrating Strap-On Sleeve (378.00 kn)

ODGODA EJAKULACIJE

S Xtra Strong sprejem brige o preranoj ejakulaciji su riješene! Nekoliko briseva dovoljno je da odgodite svoj vrhunac i pružite partnerici ili partneru nezaboravno iskustvo. Sadrži ekstrakte kajenskog papra koji proširuje krvne žile i tako opušta penis te usporava ejakulaciju.

Xtra Control je krema za odgodu ejakulacije s efektom hlađenja koji proizvode prirodni sastojci kao što su menta i eukaliptus.

Joy Drops Delay Spray je brzo i sigurno rješenje kod problema s erekcijom. Mala, diskretna boca u obliku olovke ima relaksirajući i umirujući efekt te razblažuje prejak seksualni poticaj. Djeluje na način da privremeno desenzibilizira glavić penisa kao anestetik živčanih završetaka.

Sprej je hipoalergen, lako se čisti, ne ostavlja mrlje, te je kompatibilan s kondomima.

Vialis Delay Caps su kapsule za muškarce koji žele produžiti svoje seksualne odnose i odgoditi ejakulaciju te su izrađene od prirodnih sastojaka.

Rhodiola pomaže tijelu da se prilagodi emocionalnom stresu.

Ginseng pomaže u održavanju dobrih seksualnih odnosa.

Griffonia pomaže poboljšati vašu mentalnu aktivnost.

Asparagus racemosus može pomoći u odgađanju ejakulacije.

Joy Drops Delay Spray - sprej za odgodu ejakulacije, 10 mlDelay Caps - kapsule za odgodu ejakulacije, 60 kom

                 Xtra Strong (78.00 kn)                   Xtra Control (78.00 kn)                            Delay Spray (28.00 kn)                            Delay Caps (248.00 kn)

POVEĆANJE PENISA 

Orgie Touro XXXL Gel je gel pogodan za intenzivnu masažu intimnih dijelova koji učinkovito i brzo djeluje, za čvrstu i snažnu erekciju, pritom dajući izgled povećanog penisa. Acmella, Ginko, Ginsengu i Taurin su prirodnim sastojci koji ubrzavaju i potiču cirkulaciju. Ako se koriste prezervativi, pričekati da se upije krema do kraja kako ne bi došlo do pucanja. U slučaju iritacije prekinuti korištenje.

Titan Gel Gold je svjetski hit za povećanje penisa. Najmoćniji je gel za povećanje, erekciju i ejakulaciju. Hidratantni gel pruža maksimalnu udobnost, izvrsno lubriciranje i hidrataciju zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Najbolje ju je koristiti dok se izvode ostale vježbe za povećavanje penisa (korištenje pumpe) te za najbolje rezultate (moguće je povećati penis za tri centimetara u duljini i širini) potrebno je nanositi gel dva puta dnevno najmanje mjesec dana. 

Maral Gel je gel na bazi ekstrakta korijena marale te je učinkovita alternativa tradicionalnim metodama povećanja penisa bez operacije. Sastojci gela odabrani su vrlo pažljivo, s pomno osmišljenim omjerima koji se ne mogu naći u drugim pripravcima.Već u prvih par tjedana korištenja erekcija postaje dulja, penis tvrđi i dvostruko osjetljiviji na senzacije. Sastojci biljnog porijekla prirodno poboljšavaju seksualnu potenciju, aktivno potiču rast tkiva i cirkulaciju krvi te povećavaju libido.

Penis Developement Cream je krema za povećanje penisa. Svakodnevnim nanošenjem kreme na penis redovito stimulirate krvne žile penisa te su rezultati vidljivi nakon samo dva tjedna. Temelji se na prirodnim sastojcima: Aloe Vera ima vazodilatacijske prednosti, Ginkgo biloba povećava protok krvi kroz male žile u vašem penisu i Arnika djeluje na potkožnu cirkulaciju krvi.

Orgie Touro XXXL Gel - gel za muškarce za intenzivniju erekciju, 15 mlTitan Gel Gold - gel za povećanje penisa, 50 mlMaral Gel - gel za penis, 50 mlPenis Development Cream

Touro XXXL Gel (148.00 kn)             Titan Gel Gold (248.00 kn)                Maral Gel (218.00 kn)          Penis Development Cream (198.00 kn)

BOLJA EREKCIJA

AID Be Harder Penis Erection Cream jedinstvena je krema koja pomaže u poticanju erekcije. Podržava dugotrajno uživanje i više užitka te je jedinstvena formula bazirana na prirodnim biljnim ekstraktima.

Big Boy Golden Erect Cream je krema za penis koja uzrokuje povećan protok krvi kako bi se brže postigla erekcija. Tek kada se tkivo napuni krvlju dolazi do ukrućenja penisa odnosno erekcije. Nanošenjem kreme uzduž penisa postiže se čvršća erekcija te se osjeća snažnije i potentnije te također održava erekciju izdržljivijom. 

Horny Little Devil za muškarce je novi proizvod koji pruža još jednu opciju za poboljšanje libida i seksualne energije. Usavršena nova i jedinstvena formula kapsula za potenciju na prirodnoj bazi bilja, vitamina i minerala.

Snaga Horny Little Devila je u kombinaciji sastojaka s afrodizijačkim svojstvima iz cijelog svijeta. Sastojci se brzo apsorbiraju u vaš krvotok kako bi se povećao protok krvi kroz penis, te se time potiče razina snage i izdržljivost.

Gold Max Blue za muškarce je još jedna opciju za poboljšanje libida i seksualne energije. Usavršena nova i jedinstvena formula kapsula za potenciju na prirodnoj bazi bilja, vitamina i minerala. Snaga Gold Maxa je u kombinaciji sastojaka s afrodizijačkim svojstvima iz cijelog svijeta koji se brzo apsorbiraju u krvotok kako bi se povećao protok krvi kroz penis, te se time potiče razina snage i izdržljivost.

Aid be harder

     Aid Be Harder (128.00 kn)            Golden Erect Cream (148.00 kn)              Horny Little Devil (58.00 kn)                       Gold Max Blue (148.00 kn)

LIBIDO 

Xtra Erection zagrijavajuća je krema za penis koja će vas odvesti do praga ludila. Blagim podraživanjem penisa i  zagrijavajućim efektom potiče jači orgazam koji stvara biljni sastav.

Pro Virility Caps pomažu prirodno povećati razinu testosterona. Ove kapsule tromjesečni su tretman za povećanje razine testosterona, zbog koje dolazi do razvoja mišića, hormona i boljih erekcija. Tribulus može pomoći povećati razinu testosterona u tijelu i poboljšati erektilnu funkciju, Guggul vam pomaže u održavanju pravilne funkcije prostate i vitamin B6 pomaže u smanjenju umora.

Samurai drops su kapi afrodizijačkog djelovanja te se koriste kao dodatak prehrani. Namijenjene su muškarcima za pobuđivanje libida, energije i strasti.

Vitamin C najjači je antioksidans među vitaminima topljivim u vodi koji jača otpornost organizma prema virusnim i baterijskim infekcijama. Uz to, djeluje protiv alergija, bolesti dišnih putova i niza drugih oboljenja.
L-Arginin je prirodna amino kiselina koja povoljno utječe na funkciju krvnih žila i cirkulaciju. Također pomaže vazodilaciji (opuštanju krvnih žila), povećava dotok krvi u penis i cijeli krvožilni sustav. Pomaže tijelu da se riješi viška amonijaka, sintetizira kreatin. Arginin potiče organizam na proizvodnju proteina pa tako studije potvrđuju njegovu upotrebu za brže zacjeljivanje rana, i spermatogenezi (povećana proizvodnji spermija).
Muira puama (Ptychopetalum Olacoides Root Extract) njeni kratkoročni učinci uključuju povećan protok krvi u području zdjelice, pomažući pritom pri povećanju libida kod muškaraca, kao i kod žena. Dugotrajne primjene povećavaju proizvodnju spolnih hormona u oba spola.
Damiana (Turnera Diffusa Leaf Extract) je mali grm koji potječe iz Južne Amerike i njegove su listove koristile i cijenile stare Maje zbog mnogih blagodati koje pružaju. Korišteni su primarno kao afrodizijak, kako za muškarce tako i za žene. Danas se Damiana cijeni i zbog utjecaja na tjeskobu i depresivne epizode koje ublažava, ali njezin utjecaj na živčani sustav je još uvijek u procesu istraživanja.

HOT BIO Moringa Man Power Capsules su tablete razvijene u potpunosti na biljnoj bazi, a njihova glavna zadaća je poboljšati Vaš seksualni život.Ove kapsule imaju posebnu formulu s aktivnim sastojcima iz kenijske biljke moringa, Mace i Tribulus Terrestris. Obogaćeni omega masnim kiselinama i vitaminima A, B, E i K, ovi aditivi jačaju imunološki sustav i mogu pomoći u postizanju većeg libida.

Kao dodatak prehrani pozitivno utječu na Vašu seksualnu energiju i djelotvornost, jer svojim izuzetnim sastojcima kojima je cilj poboljšanje cirkulacije, pojačavaju libido i erektivnu funkcionalnost!

Pro Virility Caps - kapsule za podizanje razine testosterona, 60 komSamurai Drops - kapi za muškarce, 30 ml HOT BIO Moringa Man Power Capsules - tablete za libido, 60 kom.

    Xtra Erection (78.00 kn)                Pro Virtility Caps (248.00 kn)         Samurai Drops (128.00 kn)             HOT BIO Moringa (278.00 kn)

Facebook
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   asdf_test_0709 Get 0.00  (0.00 kn) off