0 0.00  (0.00 kn)

Kako izabrati svoj prvi vibrator?

best sex toys on amazon buy online

 

U vrtoglavo velikoj ponudi najrazličitijih seksualnih igračaka izabrati svoj prvi vibrator može ponekad biti kompliciran zadatak.

Stoga smo pripremili nekoliko jednostavnih pitanja koje si možete postaviti, prije nego što se uhvatite u koštac s pregledavanjem ponude i donošenjem finalne odluke za kupnju svog prvog vibratora.

Naravno, uvijek možete doći u našu trgovinu kako biste se posavjetovali s educiranim osobljem, ali vjerujemo da se želite unaprijed pripremiti.

Prvo pitanje koje ćemo Vam uputiti je:

STILIZIRANI ILI REALISTIČNI VIBRATOR?

Odlučili ste kupiti prvi vibrator, ali ne želite nužno da izgleda kao muško spolovilo. Bez brige, uz realistične vibratore koji izgledom podražavaju realan oblik penisa postoje i stilizirani.

Stilizirani vibratori mogu biti najrazličitijih boja, oblika te širina i dužina.

Cuties vibratori su stilizirani vibratori veselih, pastelnih boja. U slučaju da se ne možete odlučiti koju vrstu vibratora želite, vibratori ove linije su višenamjenski! Oblici su prilagođeni tako da se može birati između vibratora za stimulaciju klitorisa, vibratora za G-točku, vanjske stimulacije vulve ili dublje, vaginalne penetracije.

Cuties vibratori su izrađeni od silikona. Nježne, baršunaste teksture, silikon brzo postiže i zadržava temperaturu tijela. Silikon u vrlo malom broju slučajeva izaziva alergijske reakcije, pa ga mogu koristiti i najosjetljiviji od nas.

Cuties Mini Pink Vibrator - silikonski mini vibrator, 12,4 cm Cuties Mini Purple Vibrator - silikonski mini vibrator, 12,5 cm

                 Cuties Mini Pink (218.00 kn)                             Cuties Mini Purple (218.00 kn)

Raspolažu sa sedam različitih vibrirajućih ritmova koji se jednostavno mijenjaju pritiskom na gumb, a kako su vodootporni, različite vibracije možete istražiti u kadi ili pod tušem.

cuties silikonski vibratorCuties Mini Wand

                        Cuties Blue (228.00 kn)                              Cuties Mini Wand (228.00 kn)

Održavajte ih pranjem u mlakoj vodi i intimnim sapunom, zatim ih dobro posušite.

Realistični vibratori bit će idealni za sve koji se žele poigrati sa seks igračkom koja izgleda poput pravog penisa. U svrhu pojačane stimulacije prošarani su venama te glava vibratora izgleda kao glavić penisa.

Get Real vibratori dolaze u raznim bojama, a zakrivljeni glavić omogućuje dodatnu stimulaciju G-točke.

Baš kao Cuties vibratori, Get Real vibratori su također izrađeni od silikona. Uz seks igračke izrađene od ovog popularnog materijala obavezno koristite lubrikant na bazi vode. Ako koristite lubrikant za bazi silikona s vibratorom izrađenim od silikona, lubrikant može oštetiti vibrator.

Get Real Classic Original Pink Get Real Classic Original Black - silikonski vibrator, 20 cm

                      Get Real Pink (178.00 kn)                                Get Real Black (178.00 kn)

Ovi vodootporni vibratori zabavit će vas sa sedam različitih vibrirajućih ritmova.

Get Real Classic Original Nude - silikonski vibrator, 20 cm

                     Get Real Nude (178.00 kn)                               Get Real Purple (178.00 kn)

Nakon korištenja vibrator jednostavno isperite pod mlazom mlake vode, možete koristiti i tekući sapun ili bezalkoholno sredstvo za dezinfekciju. Ostavite da se osuši na zraku te ga spremite tek kada je potpuno suh. Preporučuje se držanje u baršunastoj, satenskoj ili sl. vrećici tako da nije izložen zraku i sunčevoj svjetlosti.

KOJA VRSTA VIBRATORA?

Na svu sreću, pravila postoje kako bismo ih kršili, tako da svoj vibrator, uz malo mašte možete koristiti kako god želite. Naravno, bitno je da se prvo dotaknemo vrsta vibratora, s obzirom na to koju erogenu zonu stimuliraju.

G-točka

Što i gdje je ta famozna G-točka? G-točka je erogena zona koju je otkrio ginekolog Ernst Gräfenberg, po kojemu je i nazvana. Radi se zapravo o završetku klitorisa smještenog negdje na samom ulazu u vaginu.

Točan smještaj g točke razlikuje se od žene do žene, tako da je potrebno malo istražiti. Ako ležite na leđima, možete ju pronaći na gornjem vaginalnom zidu, nekoliko centimetara od ulaza u vaginu. Ako ste uzbuđeni, tkivo će nabubriti i tada ćete je prstima lakše opipati. Blizu ste ako osjetite lagano hrapavu kožu jer su sve ostale stijenke vagine glatke, ali ova je takve teksture zbog G-točke.

G-Spot / O Shot - Kamol Cosmetic Hospital

Stimulacija ove erogene zone vodi do snažnih, višestrukih vaginalnih orgazama. Vaginalni orgazmi dulje traju te pružaju osjećaj koji obuzme cijelo tijelo. Nešto što svaka žena treba iskusiti, ali rijetko koja uspije. Manje od 20% žena može doživjeti vaginalne orgazme tako da je najbolje da se odmah bacimo na posao.

Ono što je važno znati kada su u pitaju vibratori za stimulaciju G-točke je to da trebaju imati lagano zakrivljenu glavu kako bi mogli što preciznije doprijeti do G-točke.

Ivy Rose je vibrator posebno dizajniran za stimulaciju G-točke. Prekriven silikonom ružičaste boje, sa zlatnim detaljem na dnu.
Jaki motor omogućuje 3 različite brzine i 5 različitih vibrirajućih ritmova koje kontrolirate prelaskom prsta preko detalja listića na donjem dijelu vibratora.

Ivy Rose - silikonski vibrator, 17,5 cmIvy Rose - silikonski vibrator, 17,5 cm

                                                                     Ivy Rose Pink (378.00kn)

Ivy Dahlia G-spot je ergonomski oblikovan vibrator posebno dizajniran za stimulaciju G-točke. Vrh vibratora je zadebljan i teksturiran te se pomiče pri vibriranju za još veći užitak. Prekriven je silikonom ljubičaste boje, sa zlatnim detaljem na dnu.
Jaki motor omogućuje 9 snažnih vibrirajućih ritmova koje jednostavno kontrolirate putem tipke na dršci.

Ivy Dahlia G-spot - silikonski vibrator, 23 cm Ivy Dahlia G-spot - silikonski vibrator, 23 cm

                                                            Ivy Dahlia G-spot (428.00kn)

Oba vibratora su punjiva na USB punjač te su također vodootporni.

Klitoris

Nalazi se iznad vaginalnog otvora, na mjestu gdje se male usne spajaju. Ondje se nalazi kapica ili pokrovna kožica, a ispod te kožice se krije sam vrh klitorisa. Naime, prosječni klitoris može biti i do 13 centimetara unutar tijela, no nama je vidljiv samo u jednoj četvrtini svoje veličine.

Iako je njegov nama vidljiv dio malen, on sadrži skoro osam tisuća živčanih završetaka, gotovo duplo više nego penis ili bilo koji drugi dio ljudskog tijela.

Njegova osnovna i zasad jedina poznata svrha je da pruža ugodu u seksu i dovede ženu do orgazma.

Klitoralni orgazam je najčešća vrsta orgazma kojega žena može iskusiti.

271 Clitoris Cliparts, Stock Vector and Royalty Free Clitoris Illustrations

Postoji nekoliko vrsta vibratora predviđenih za stimulaciju klitorisa. Najpopularniji su masažeri.

Prije više od četrdeset godina tvrtka Hitachi počela je proizvoditi sportske masažere za generalnu uporabu. Dakle, ramena, leđa, vrat, listovi, bilo koje područje koje biste htjeli masirati. Izgleda da su neke žene generalnu uporabu masažera shvatile doslovno te su tako otkrile puno zabavniji način za njegovo korištenje.

Popularna marka Le Wand proizvodi snažne masažere koje možete koristiti za masažu cijelog tijela.

Imaju elegantno kućište sa zlatnim detaljima i fleksibilnu glavu koja pruža ciljanu i preciznu masažu.

Ovi masažeri pružaju 6 vibrirajućih funkcija i 10 intenziteta vibracija kako biste mogli birati od blagih do intenzivnih stimulacija.

Le Wand Cream - snažni masažer, 34 cmLe Wand Blue - snažni masažer, 34 cm

                           Le Wand Cream (1,118.00 kn)                                          Le Wand Blue (1,118.00 kn)

Napaja se na direktan izvor struje i unatoč snažnom motoru masažer je tih u radu.

Zračni masažeri zapravo ne vibriraju, već stvaraju zračni tlak. Brzom izmjenom zračnog tlaka stimulira se klitoris i omogućuje brzo postizanje orgazma te intenzivne, višestruke orgazme u kratkom vremenskom intervalu.

Womanizer Starlet 3 Pink - zračni masažer klitorisa

                          Lelo SONA 2 Cruise (1,238.00 kn)                           Womanizer Starlet 3 Pink (598.00 kn)

Ako želite opciju ove stimulacije te simultane penetracije, popularna marka Womanizer ima vibrator Duo Red koji je zračni masažer klitorisa s nastavkom za penetraciju.

Womanizer Duo RedWomanizer Duo Red

                                                                              Womanizer Duo Red (1,498.00 kn)

Ovaj elegantan vibrator raspolaže sa 12 vrsta vibracija i intenziteta tlačnih valova. Moćan motor je nečujan u radu.

Marka Womanizer sa svojom Pleasure Air tehnologijom nudi intenzivne tlačne valove i pulsiranje koji simuliraju dodir, time omogućuju višestruke i ekstremno intenzivne orgazme za samo nekoliko minuta. Vaginalni dio je vibrirajući te je zaobljen i fleksibilan za intenzivnu stimulaciju G-točke.

Silikonska glava se lako može ukloniti i očistiti, te se nastavci mogu mijenjati. U paketu dolaze 2 nastavka. Jednostavno stavite okruglu glavu oko klitorisa i pustite njega da učini ostalo.

U slučaju da tražite nešto malo i slatko za svoj klitoris, marka Emerald u svojoj kolekciji ima diskretni masažer (8,5 cm) u obliku ruža za usne.

Emerald Love Lipstick - luksuzni masažer, 8,5 cmEmerald Love Lipstick - luksuzni masažer, 8,5 cm

                                          Emerald Love Lipstick (248.00 kn)

Emerald Love Lipstick je malen, ali snažan.

Ukoliko biste voljeli nešto nježnije, marka Satisfyer ima jedan vrlo sladak masažer Sweet Treat koji je idealan za tople dane koji slijede.

Amazon.com: Satisfyer Sweet Treat Lay-On Clitoral Stimulator - Spinning Silicone Head, Intense Personal Massager for Stimulation of Clitoris, Nipples & Erogenous Zones - Waterproof, Rechargeable (Pink/Brown) : Health & Household

                                            Satisfyer Sweet Treat (318.00 kn)

Rabbit vibratori

Rabbit vibratori predviđeni su za istovremenu stimulaciju G-točke i klitorisa.

Vibratori ove vrste imaju zakrivljenu glavu i nastavak za stimulaciju klitorisa, ali postoje i rabbit vibratori s nastavkom za analnu penetraciju.

Vibratori ove vrste su među najpopularnijima jer omogućuju višestruke orgazme te simultane orgazme različite vrste.

Kolekcija Love Rabbit by TOYJOY je izvrstan početak za sve koje bi vibrator ove vrste zanimao.

Exciting Rabbit vibrator izrađen je od baršunastog silikona koji je siguran za kožu. Ima 2 jaka motora koji vam pružaju 7 načina pulsacija i 5 brzina vibracija, a uz vibrator dolazi i satenska vrećica za pohranu.

Exciting Rabbit Vibrator - silikonski rabbit vibrator, 21,5 cm               

                TY Exciting Rabbit (468.00 kn)

Triple Pleasure vibrator sadrži vibracijsku osovinu, stimulator klitorisa i ugodne analne kuglice. S njim su mogućnosti intimnog zadovoljstva trostruke. Također je izrađen od visokokvalitetnog silikona, sa 7 načina pulsiranja i 5 brzina vibracija.

TY Triple Pleasure Vibrator - silikonski vibrator, 21.5 cm

            TY Triple Pleasure (518.00 kn)      

Oba vibratora su punjiva je na USB punjač.

TRAŽITE LI NEŠTO MEKŠE?

Ako biste željeli realistični vibrator mekan na dodir, naša preporuka je Baile Barbara Dryad.

Vibrator je izrađen od TPR materijala zbog kojega podsjeća na pravu, mekanu na dodir kožu. Vibrator ima izražene vene te glavić koji omogućuje preciznu stimulaciju G-točke. Higijenski je, bez ftalata i lagan za održavanje.

Baile Barbara Dryad - realistični vibrator, TPR, 25 cmBaile Barbara Dryad - realistični vibrator, TPR, 25 cm

                                                               Baile Barbara Dryad (128.00 kn)

Jednostavnim okretajem baze vibratora prepustite se primamljivom osjećaju prave kože.

U slučaju da želite mekši stilizirani vibrator, marka Silk svoje proizvode izrađuje od tekućeg silikona. Riječ je o vibratorima nevjerojatno baršunaste i glatke površine, posebno dizajniranima kako bi vam priuštili najveću ugodu i užitak.

                                                                              Silk Thrill (448.00kn)

KAKO OČISTITI VIBRATOR?

Na kraju dolazi čišćenje. Kako? Ovisi o materijalu, no sigurna opcija su sredstva namijenjena za čišćenje vibratora koja su naravno bez alkohola. Tvrtka Toyjoy i njihova linija S8, poznata po svojim lubrikantima, ima antibakterijski i antifungicidni sprej za čišćenje igračaka.

S8 Toycleaner 150ml | Toy Cleaner | Luke & Jack

       TY S8 ToyCleaner (48.00 kn)

 

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart