0 0.00  (0.00 kn)

ŽELITE LI “HOT GIRL SUMMER”?

Što je ‘hot girl summer’?

Meg Thee Stallion skovala je taj izraz sa svojom pjesmom “Hot Girl Summer“. Ona to definira kao “Stanje razmišljanja i kod žena i kod muškaraca – samopouzdani su, druže se sa svojim prijateljima i rade što žele ne obazirući se na tuđe komentare.” Dakle, nije važno tko ste i kako izgledate, već kako se osjećate i kako to izražavate. Radi se o samosvijesti i samopouzdanju da budete svoji i slavite to! A što vam to omogućuje? Budući da vam je toliko ugodno u vlastitoj koži, ne trebate ničije dopuštenje ili odobrenje da živite autentično i iskreno.

nekoliko savjeta za najzabavnije “hot girl” ljeto
 • Uživajte u vlastitom društvu! Radite ono što želite, otkrijte nove hobije i naučite voljeti sami sebe!
  A uz to, bolje upoznajte svoje tijelo i naučite granice vlastitog zadovoljstva uz naše visokokvalitetne igračke!
  Otkrijte kako dodatno začiniti solo vruće ljetne noći i istražite svaku erotsku zonu svoga tijela!
 • Počastite sebe i partnera kupovinom! Napravite mali spoj od toga i odaberite odlične partnerske proizvode koji će začiniti zabavu u vašoj spavaćoj sobi! Probajte nešto novo ili usavršite stare vještine uz pomoć visokokvalitetnih igračaka i drogerijskih proizvoda!
 • Učinite nešto lijepo za sebe – počastite se nečim što ste željeli kupiti već dugo vremena. Ili nađite nešto novo i zanimljivo i isprobajte to! U našoj trgovini naći ćete parfeme, glow ulja te modne dodatke i rublje uz koje ćete se osjećati kao najbolja i najzavodljivija verzija sebe!
 • Pokažite partneru da ga volite – uz romantičnu večeru ili neki kreativni spoj u udobnosti vašeg doma! Isprobajte neka naša masažna ulja ili stimulirajuće gelove i odvedite partnera u svijet zadovoljstva a u isto vrijeme uživajte i vi!
 • I, najvažnije od svega, usudite se eksperimentirati! Probajte nešto novo, kušajte neku novu hranu, učinite nešto što ste oduvijek željeli a niste se usudili, pronađite nešto o čemu niste niti sanjali i pokažite sami sebi da vi sve možete. Eksperimentirajte i u spavaćoj sobi – i solo i s partnerom! Učinite ovo ljeto najluđim i najpaprenijim do sad – jer vi to možete!

Za sve intimne eksperimente, čekamo vas mi – počastite se nekim od naših odličnih proizvoda i naučite više o sebi i partneru kroz njih! Priuštite si vlastiti “hot girl summer” i usudite se biti zavodljivi i seksipilni – usudite se biti svoji!

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart