0 0.00  (0.00 kn)

Zaštita sigurne kupovine

SSL certifikat i zaštita podataka kod plaćanja kreditnom karticom

Nakon odabira ovog načina plaćanja, izravno pristupate zaštićenoj sigurnosnoj vezi u koju upisujete broj kreditne kartice. Naš online shop koristi WspayForm za autorizaciju kreditnih kartica, koji je žaštićen SSL certifikatom preko stranice WSpay-a. Ova je veza zaštićena kriptiranim 128-bitnim protokolima, i tako osigurana od krađe identiteta i prijevara. Kao i na svakom drugom prodajnom mjestu, banka provjerava i potvrđuje ispravnost kartice. Narudžbu Vam naplaćujemo tek kada je spremna za slanje, o čemu Vas izviještavamo putem e-maila.

Napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te da nisu dostupni djelatnicima Pozitivne vibracije d.o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne smiju pamtiti unešene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica smiju spremati u baze podataka. Razmjena osjetljivih podataka (npr. Brojevi kreditnih kartica) između WSpay sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća u potpunosti je zaštićena od neautoriziranog pristupa. 

Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. U želji zaštite Vaše privatnosti vodili smo računa da izgled pošiljke bude diskretan.

Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart