0 0.00  (0.00 kn)

XOCOON – igračke za sve!

Zabavna činjenica: XOCOON je kombinacija engleske riječi cocoon (učahuriti)  i XOXO (poljupci i zagrljaji). XOCOON igračke dizajnirane su posebno za ljude koji žele unijeti dodatnu dimenziju u predigru ili seks. S njihovim igračkama možete se zabaviti solo ili s partnerom.

XOCOON zaista ima igračke za sve! Ponose se inkluzivnošću i činjenicom da sve njihove igračke možete koristiti neovisno o spolu. Da, baš sve!
XOCOON stavlja naglasak na individualnost svake osobe i svojim igračkama za solo igru to potvrđuje. Ali u isto vrijeme ostavlja prostor za partnersku zabavu s partnerskim igračkama. Jer, iako su svi ljudi posebni, ipak u nama postoji potreba za bliskošću i povezanosti s drugima. Tako da XOCOON nudi širok izbor igračaka koje se mogu koristiti solo, ali i igračaka koje možete koristiti s partnerima. Sve njihove igračke imaju širok spektar upotrebe i mogu se koristiti na različite načine.

MASAŽERI

XOCOON novi masažeri spajaju moćne vibracije i atraktivnu estetiku. Njihovi moderni dizajni zasigurno će osvojiti pažnju (i srca) kupaca. Napravljeni su od mekanog silikona baršunastog na dodir i pune se USB punjačem. Povrh toga, imaju nastavke koji se mogu odvojeno kupiti – za još širi spektar zabave.
Masažeri dolaze u tri različite veličine – 27 cm, 18,5 cm i 10 cm.
XOCOON The Curved Wand i XOCOON The Personal Wand će vas očarati svojim snažnim vibro ritmovima. Oba masažera imaju fleksibilnu glavu, a The Curved Wand je i blago zakrivljen
Koristite masažere za stimulaciju različitih erogenih zona vašeg tijela – od vrata i bradavica do klitorisa ili perineuma.
A ako želite sve čari masažera, ali u verziji prikladnoj za putovanja, tu je XOCOON The Traveller Wand, savršeni suputnik kojega možete nositi sa sobom gdje god išli. Kompaktan i moćan, zasigurno će vas zadovoljiti kad god vi to poželite!

XOCOON - igračke za sve!

STIMULATORI

XOCOON nudi širok spektar stimulatora koji se mogu koristiti na različite načine i stimulirati različite dijelove tijela.
Zračni stimulatori poput XOCOON Infinite Love možete koristiti za stimulaciju klitorisa ili perineuma.
A za one koji vole različite vrste stimulacije tu je XOCOON Divine Love Stimulator koji ima funkcije pulsacije za preciznu stimulaciju te vibracije – stimulirajte klitoris ili perineum fantastičnom funkcijom koja oponaša oralni seks ili upotrijebite drugu stranu s valovitom teksturom za masiranje tog područja snažnim vibracijama. Objema se funkcijama može zasebno upravljati.

XOCOON - igračke za sve!

A više opcija imaju i XOCOON Eternal Love Vibe Stimulator i XOCOON Celestial Love Vibe Stimulator. Oba imaju penetrativni nastavak i nastavak za vanjsku stimulaciju, što znači da istovremeno možete uživati i u vanjskoj i unutarnjoj stimulaciji – vaginalno i klitoralno te analno uz stimulaciju perineuma. Svakom funkcijom u obje igračke može se upravljati zasebno, tako da možete stimulirati koji god dio tijela želite, kadgod želite.

XOCOON - igračke za sve!

PARTNERSKE IGRAČKE

Za sve one parove koji žele izvući najviše iz svojih zajedničkih, nevjerojatnih avantura u spavaćoj sobi.
Otkrijte XOCOON Couples Stimulator Ring i XOCOON Couples Vibrator Ring. Obje igračke osiguravaju da muškarci uživaju u svim vrstama uzbudljivih senzacija duž cijele dužine penisa. Povećava osjet, odgađa orgazam i produljuje erekciju. Ženama stimulatori pružaju više zadovoljstva i uzbudljive osjećaje oko vulve i klitorisa tijekom penetracije.
A za one koji žele probati malo drugačiju partnersku igračku, tu je XOCOON Bound Love. Svojim posebnim dizajnom omogućava užitak za oboje. Dizajn u obliku slova C namijenjen je istovremenom podraživanju klitorisa i G-točke. Dok tanji krak dodiruje G-točku, deblji se naslanja na klitoris te dvostrukim vibracijama stimulira vaše erogene zone. Muškarac također osjeća ugodne vibracije uzduž cijelog penisa, te tako oboje dijele zajednički užitak produbljujući iskustvo bliskosti.

XOCOON - igračke za sve!

Donoseći uzbuđenje istovremenog užitka i neizbježnog vrhunca za parove, XOCOON će lako nagovoriti svaki par da se povuče i provede vrijeme zajedno uz nesmetan i nesputan ‘Xocooning‘.

XOCOON je istinski brend za svakoga – nudi širok spektar raznih igračaka u kojima možete uživati sami i testirati vlastite granice, ili možete uživati s partnerom i produbiti međusobnu bliskost i razumijevanje. Postanite dubinski povezani sa svojom senzualnom stranom uz pomoć XOCOON igračaka.

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart