0 0.00  (0.00 kn)

Womanizer i We-Vibe – prepustite se užitku!

Self love blog banner template, | Free Vector Template - rawpixel - Nohat - Free for designer

 

Svatko traži svoj užitak, bilo solo ili s partnerom. Igračke brendova Womanizer i We-Vibe nude Vam upravo to! Širok izbor igračaka za solo igru za dame brenda Womanizer pružit će vam ekstazu o kojoj ste samo sanjali. A za partnere, tu su igračke brenda We-Vibe koje će vas povezati na još dubljoj razini i očarati moćnim vibracijama.

WOMANIZER

image

Priča o Womanizer™ počinje u južnom bavarskom selu u Allgau. Michael Lenke i njegova supruga odlučili su da zastarjelo tržište seksualnih igračaka treba hitnu promjenu. Istraživanje je izumitelju skrenulo pozornost na činjenicu da mnoge žene imaju problema s orgazmom ili ga uopće ne dožive jer se, među ostalim, često zanemaruje stimulacija klitorisa. Rad ovog para prvi se put pojavio na tržištu 2014., kada je lansiran prvi Womanizer™ na svijetu. Patentirana tehnologija Pleasure Air™ stimulira klitoris bez izravnog kontakta. Time se izbjegava pretjerana stimulacija i učinak desenzibilizacije. Druge inovativne tehnologije kao što su Autopilot™ i Smart Silence™ također nastavljaju osiguravati neviđene orgazme. A Womanizer™ ima još toga…

Womanizer™ je robna marka WOW Tech grupe koja djeluje međunarodno. Sa sjedištem u Berlinu, Ottawi i Hong Kongu, igračka je sada dostupna u više od 60 zemalja. Naš tim od 130 članova strastveno radi svake sekunde u danu kako bi poboljšao što više ljubavnih života diljem svijeta. Slavimo ljubav prema sebi i borimo se protiv svih predrasuda o seksualnosti. Svatko, bez obzira na dob, ima pravo na seksualno ispunjen život.​

Leptirići u trbuhu, ubrzan puls ili čak samo osjećaj bez daha – orgazmi mogu imati mnogo različitih oblika. Womanizer vas vodi do najintenzivnijeg zamislivog vrhunca. Zaronite u svijet Womanizera™ sada!

WE-VIBE

 

Postoji vrijeme prije poslije We-Vibea, jer je unio revoluciju među seksualne igračke i ponudio novu dimenziju njihovog korištenja u svrhu zajedničkog uživanja oba partnera. Naime, većinu ljubavnih igračaka može koristiti odjednom samo jedan partner, što znači da je drugi uskraćen za to ugodno iskustvo, kolikogod nesebično uživao u zadovoljstvu svog partnera.

U nekoliko navrata, We-Vibe proizvodi dodani su u “Oscar torbe” darovane gostima na dodjeli Oscara. Na Super Bowlu 2012. u Miamiju, We-Vibe proizvodi su darivani istaknutim gostima.

We-Vibe je popularnost među parovima stekao svojim posebnim dizajnom u obliku slova C, nevidljivim kućištem za vibracije, izuzetnom fleksibilnošću, te mekoćom i podatnošću materijala omogućio upravo baš to – zajedničko uživanje u senzualnom osjećaju vibro masažnog strujanja koje se ugodno pulsirajući širi od genitalnog područja po cijelom tijelu. Partneri sada mogu osjetiti još dublju povezanost dijeleći tako jedno novo iskustvo u vođenju ljubavi.

We-Vibe Chorus Navy Blue

Worn While Making Love™ i kako zapravo funkcionira…

Milijun ljudi već je koristilo patentirani C-oblik We-Vibea kako bi unijeli više užitka i bliskosti u svoje ljubavne odnose. We-Vibe oblikovan je u obliku slova C i napravljen od izuzetno mekanog, podatnog i medicinskog silikona, bez bridova s blago naboranim unutrašnjim krajevima kako bi istovremeno podraživao klitoris i G-točku, a ostavljao dovoljno prostora za penetraciju penisa.
Podatni, svilenkasti We-Vibeov krak za G-točku lako će uklizati, dok će drugi kraj naslanjati na klitoris.
Dva kraja sa snažnim, ali tihim motorima, simultano stimuliraju ultra tihim vibracijama klitoris i G točku stvarajući ugodne pulsacije koje se prenose na njezin cijeli pelvis. Kreatori We-Vibea nazivaju tu fantastičnu senzaciju Harmonic Throbbing.
Između toga, ultra tanka fleksibilna ručica nježno obgrljuje tijelo kako bi We-Vibe ugodno ostao na mjestu u isto vrijeme ostavljajući dovoljno prostora muškarcu za penetraciju i omogućujući mu zadovoljstvo.
Muškarac također osjeća ugodne vibracije uzduž cijelog penisa, te tako obadvoje dijele zajednički užitak produbljujući iskustvo bliskosti.
Jednostavno ga morate isprobati.

We-Vibe Sync Best selling couples vibrator

We-Vibe Sync Aqua

Uz partnerske igračke C-oblika, koje su daleko najpopularnije igračke ovog brenda, We-Vibe nudi i vibrirajuće penis prstenove poput Bond penis prstena i igračke za solo igru poput Moxie stimulatora klitorisa – igračke koje također možete kontrolirati uz pomoć aplikacije, i uživati s partnerom bez obzira gdje na svijetu se nalazite.

 

BEST OF BOTH WORLDS

A ako ste zainteresirani za proizvode oba brenda, i za to postoji rješenje! We-Vibe i Womanizer imaju više zajedničkih kolekcija koje će očarati i Vas i Vašeg partnera! Ako se ne možete odlučiti samo za jedan proizvod, zašto ne probati oba? Zato odaberite We-Vibe x Womanizer Golden Moments Collection, gdje dobijete We-Vibe Chorus i Womanizer Premium, proizvode koji će Vas dovesti do vrhunca užitka – i solo i s partnerom!

Golden Moments Collection Cosmic blue We-Vibe X Womanizer premium set

 

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart