0 0.00 kn
0 0.00 kn

Renegade Stamina Rings - 3 penis prstena

38.00 kn

SKU 01040153 Kategorije ,

Renegade Rings Rings je set od tri izrazito rastezljiva prstena izrađena od termoplastike. Različite su boje, a namijenjeni za maksimalni užitak Vas i Vašeg partnera/ice. Pogodni su za sve vrste lubrikanata.

Renegade Ring je izuzetno siguran i vrlo rastezljiv penis prsten dizajniran kako bi udobno odgovarao svim veličinama i ostao na svom mjestu čak i tijekom najvatrenijih ljubavnih okršaja. Jednostavno oblikovan održava erekciju uspravnom i čvrstom, usporavajući krvotok prema membrani penisa ostat će dulje vremena u erekciji i podarit će muškarcu intenzivno orgazmičko olakšanje.  Prsten se jednostavno navuče na korijen penisa i odmah dolazi do erekcije dugotrajnije i čvršće za više zadovoljstva kod oba partnera.  

Potpunije, snažnije erekcije! –  prsten erekciju održava snažnom i čvršćom za zajedničko zadovoljstvo oba partnera !

Intenzivnij idoživljaj orgazma! – Što erekcija dulje traje to će i strast postati veća, pa samim tim i orgazmičko opuštanje! 

Ostaje dulje čvrst – pomaže kontrolirati preuranjenu erekciju! – Usporujući protok krvi prema membrani penisa, Intensity Ring može obuzdati ejakulaciju kako bi oba partnera doživjela orgazam u pravom trenutku!

Napravljen od higijenski superiornog TPR-a! – Izuzetno rastezljivi TPR je neporozan i gladak za potpuno siguran osjećaj. 

Rastezljiv kako bi odgovarao svim veličinama i ostao na mjestu – Intensity Ring TPR materijal je rastezljiv za sve veličine i dovoljno čvrst da bi ostao na mjestu bez obzira na sve.

Težina 0.0500 kg
Top Offer Product

No

Available for feed

No

Battery included

No

Body Safe

No

isExpiring

No

IsNetPrice

No

Skip for product update

No

Multifunctional

No

Multi speed

No

One Touch

No

Remote

No

scala_status

No

Stimulating

No

Vibrating

No

Waterproof

No

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Renegade Stamina Rings – 3 penis prstena”
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon