0 0.00 kn
0 0.00 kn

Fetish Fantasy Cumfy Hogtie - lisice i remenje za vezivanje

398.00 kn

SKU 10020286 Kategorije , ,

Fetish Fantasy Limited Edition Cumfy Hogtie se sastoji od četiri samostalne, prilagodljive po veličini lisice te remenja za unakrsno vezivanje  ruku i nogu u takozvani hogtie čvor.

Izuzetno čvrste lisice napravljene su od kvalitetne umjetne kože i podstavljene krznom za potpunu udobnost te se mogu remenom prilagoditi veličini ruke ili gležnja. Metalni djelovi osiguravaju čvrstinu kako partner ne bi pobjegao.

Istražite svoju zločestu stranu i mijenjajte skupa s partnerom uloge, budite čas u kontroli, a u drugom trenutku budite vi taj koji je u milosti onog drugog. Iskusite napeti užitak vezivanja i ispunite svoje najskrivenije fetiš fantazije.

 

Proizvođač:

Pipedream Products je proizvođač igračaka za odrasle iz Kalifornije, koji je u svojih 20 godina postojanja proizveo neke od svjetski najprodavanijih igračaka za odrasle. Moto im je oduvijek isti, žele ponuditi odličnu igračku po razumnoj cijeni. U 2005. godini plasirali su “Fetish Fanstasy” liniju na tržište, te je ona od tad postala svjetska vodeća linija BDSM proizvoda za početnike. Zatim su u 2007. počeli proizvoditi svoju gumu, a Basix Rubber Works kolekcija je postala jedna od najprodavanijih linija. Samo u zadnje tri godine su dobili 10 nagrada uključujući “Manufacturer of the Year”, priznanja od EAN-a, ETO-a, Storerotice, SIGN-a i XBIZ Magazina. Svoju inovativnost dokazali su još jednom u 2011. godini kada su na tržište plasirali prvu liniju igračaka za transseksualce. Mia Isabella’s Big Secret kolekcija uključuje 11 unikatnih proizvoda koji su modelirani prema istoimenoj transseksualnoj porno glumici.

Težina 4651.0000 kg
Top Offer Product

No

Available for feed

No

Battery included

No

Body Safe

No

isExpiring

No

IsNetPrice

No

Skip for product update

No

Multifunctional

No

Multi speed

No

One Touch

No

Remote

No

scala_status

No

Stimulating

No

Vibrating

No

Waterproof

No

Tražilica

Fetish Fantasy Limited Edition Cumfy Hogtie

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fetish Fantasy Cumfy Hogtie – lisice i remenje za vezivanje”
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon