0 0.00  (0.00 kn)

Fetish Fantasy Cumfy Hogtie – lisice i remenje za vezivanje

49.90  (375.97 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 10020286 Kategorije , , , ,

Fetish Fantasy Cumfy Hogtie se sastoji od četiri samostalne, prilagodljive po veličini lisice te remenja za unakrsno vezivanje ruku i nogu u takozvani hogtie čvor.

Izuzetno čvrste lisice napravljene su od kvalitetne umjetne kože i podstavljene krznom za potpunu udobnost te se mogu remenom prilagoditi veličini ruke ili gležnja. Metalni dijelovi osiguravaju čvrstinu kako partner ne bi pobjegao.

Istražite svoju zločestu stranu i mijenjajte skupa s partnerom uloge, budite čas u kontroli, a u drugom trenutku budite vi taj koji je u milosti onog drugog. Iskusite napeti užitak vezivanja i ispunite svoje najskrivenije fetiš fantazije uz Fetish Fantasy Cumfy Hogtie.

 

Proizvođač:

PIPEDREAM PRODUCTS
Više od 45 godina, Pipedream redefinira kontekst i percepciju prema intimnoj njezi i seksualnoj dobrobiti i osviještenosti.
Osnovani su 1973. kao obiteljska tvrtka u Ohiou. Od tada, Pipedream Products je postao jedan od najvećih proizvođača seksualnih igračaka na svijetu.
Njihove robne marke obuhvaćaju gotovo svaku kategoriju proizvoda za seksualni užitak.
Jedne od najpopularnijih su Fetish Fantasy  (Elite, Extrime, Limited Edition, Series, Gold), koja obuhvaća veliki izbor BDSM proizvoda i strap-onova. King Cock koji pruža veliki izbor dilda i strap-onova koji se izrađeni od pažljivo biranih materijala sigurnih za kožu.
Od robnih marki tu su još Fantasy (For Her, C-Ringz, X-tension) proizvodi, Icicles staklena dilda, Pump Worx pumpe za penis i još mnogo toga.
Pipedream kombinira inovaciju i vlasničku tehnologiju za proizvodnju proizvoda koji nadahnjuju intimne trenutke, jačaju povezanost i povećavaju užitak. Ponosni je dobitnik više od 100 nagrada iz prestižnih industrijskih izvora te nagrada poput AIGA, ID i IDEA za dizajn.

Težina 4651.0000 kg
Top Offer Product

No

Available for feed

No

Battery included

No

Body Safe

No

isExpiring

No

IsNetPrice

No

Skip for product update

No

Multifunctional

No

Multi speed

No

One Touch

No

Remote

No

scala_status

No

Stimulating

No

Vibrating

No

Waterproof

No

Tražilica

Fetish Fantasy Limited Edition Cumfy Hogtie

Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart