0 0.00  (0.00 kn)

Siren Living proizvodi za njegu i zdravlje žena

Siren Living proizvodi za njegu i zdravlje žena

Ljudi koriste prirodne dodatke prehrani za liječenje hormonske neravnoteže tisućama godina. Siren Living samo je jedan od brendova koji nude širok raspon dodataka prehrani koji će Vam pomoći da se osjećate dobro i budete zdravi.

Siren Living

SIREN LIVING: VITALITY & WELLNESS.

Jedan od dodataka prehrani koji sadrži sastojke bitne za ravnotežu hormona, osobito kod žena koje su u menopauzi je SIREN LIVING: VITALITY & WELLNESS.
Stručno stvorena formula širokog spektra s ciljem pomoći pri održavanju ženskog ritma sadrži najbolje organske, održivo uzgojene biljke, pažljivo odabrane kako bi vam pružile puni potencijal dobrote prirode. Ovaj dodatak treba uzimati jednom dnevno s vodom. Njegov učinak trebao bi postati vidljiv nakon 30 dana.

Prirodni dodaci koji se obično koriste za smanjenje simptoma povezanih s hormonskom neravnotežom uključuju:

SHATAVARI

Kaže se da Shatavari potiče plodnost i ima niz zdravstvenih prednosti, posebno za ženski reproduktivni sustav. Shatavari podržava žensko zdravlje od menarhe do menopauze, OD začeća do postporođaja i bilo koje hormonske neravnoteže ili problema koji se nađu na putu. Studije su pokazale da Shatavari sadrži fitoestrogene, prekursore estrogena. Ovo otkriće učinilo je njegovu upotrebu najvećom među ženama u menopauzi koje pate od niske razine prirodnog estrogena kao posljedica menopauze.

MACA
Maca korijen se smatra superhranom. Najpoznatija dobrobit korijena mace je njezin potencijal za povećanje libida. Također može smanjiti osjećaj tjeskobe i depresije te pomoći u poboljšanju krvnog tlaka. Neke žene u menopauzi imale su smanjene simptome (valovi vrućine i noćno znojenje). Maca korijen je vrlo hranjiv, može pomoći u ublažavanju simptoma menopauze, može pomoći u poboljšanju u izvođenju fizičkih vježbi i sportova te pridonijeti porastu energije. Još jedna velika prednost korijena mace je to što može pomoći u poboljšanju učenja i pamćenja.

GINSENG

Ginseng je biljka koja pomaže kod razdražljivosti, tjeskobe i poremećaje spavanja uzrokovanih menopauzom ili tijekom ženskog menstrualnog ciklusa.

MUIRA PUAMA

Sposobnost Muira puame da poveća protok krvi također može doprinijeti smanjenju stresa, a žene koje pate od umora i iscrpljenosti mogu doživjeti porast energije.

GOJI BOBICE
Goji bobice (Lycium barbarum) mogu pridonijeti višoj razini energije, poboljšati sportsku izvedbu, kvalitetu sna, lakoću buđenja, sposobnost fokusiranja na aktivnosti, mentalnu oštrinu, smirenost, osjećaj zdravlja, zadovoljstva i sreće te značajno smanjiti umor i stres.

Uz SIREN LIVING: Vitality & Wellness osjećajte se odlično i njegujte svoje hormonalno zdravlje na prirodan način!

SIREN SUMMER SKIN PLUS

Siren Living proizvodi za njegu i zdravlje žena nude i proizvode za njegu tijela. Jedan od tih proizvoda je SIREN SUMMER SKIN PLUS.

Nahranite svoje tijelo iznutra s esencijalnim vitaminima i hranjivim tvarima potrebnim za zdraviju kožu i za pomoć u procesu tamnjenja u svakoj bočici. Iskoristite sunce na najbolji mogući način uz SIREN Summer Skin Plus, dodatke dnevnom tamnjenju koji djeluju iznutra kako bi pomogli pripremiti kožu za izlaganje suncu dok podržavaju normalno zdravlje kože. Sastojci kapsula njeguju Vašu kožu i daju joj potrebne nutrijente da bi Vaš ten bio besprijekoran. Magnezij oksid, vitamin C, B2 i D3, te prah sjemenki lana i drugi dobri sastojci pogodovat će Vašem organizmu.

SIREN: HAIR, SKIN & NAILS

Još jedan proizvod za njegu je SIREN: HAIR, SKIN & NAILS, dodatak prehrani za njegu kože, kose i noktiju.

SIREN: Hair, Skin & Nails kapsule nude vam jednostavan način za smanjenje finih linija i bora, kao i povećanje elastičnosti kože i pomoć u jačanju noktiju i kose.
Uključivanjem ovog dodatka u vašu dnevnu rutinu dodati ćete ključne hranjive tvari potrebne za održavanje lijepe kose, kože i noktiju!
60 kapsula dodatak su prehrani i sadrže: kolagen, vitamin C, željezo, hijaluronsku kiselinu, ekstrakt sjemenki grožđa i biotin.
Priuštite svojoj kosi, koži i noktima sjaj pomoću kojeg ćete uvijek blistati!

Koristite Siren Living kapsule kako biste se osjećali dobro izvana i iznutra. Zablistajte novim samopouzdanjem i osjećajte se odlično! Pobrinite se da zračite samopouzdanjem koji će očarati i privući sve oko Vas!

Facebook
Shopping Cart
  0
  Košarica
  Vaša košarica je prazna
   Calculate Shipping
   Primjeni kupon
   Cart Menu Button Image0
   Your Cart