Dobrodošli!

Womanizer Liberty Pink Rose - ergonomski dizajniran masažer za erogene zone, 6 razina intenziteta tlačnih valova, ultra tih u radu, USB punjač

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 748,00 kn

  673,20 kn

Doživite luksuznu strast s ovim ekskluzivnim stimulatorom! Unesite nešto novo u Vašu spavaonicu ovim elegantnim masažerom za stimulaciju klitorisa. Ergonomskog dizajna savršeno pristaje u svaku ruku. Izazovni stil i izbor 6 intenziteta tlačnih valova omogućuje Vam odabir od tihog zavođenja do snažnih senzacija. Moćan motor je nečujan u radu. Sa svojim novom Pleasure Air tehnologijom intenzivnim tlačnim valovima i pulsiranjem Womanizer simulira dodir i omogućuje viš... Pročitaj više >
SKU: 01019524

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Womanizer Liberty Pink Rose - ergonomski dizajniran masažer za erogene zone, 6 razina intenziteta tlačnih valova, ultra tih u radu, USB punjač
Detaljan Opis

Doživite luksuznu strast s ovim ekskluzivnim stimulatorom! Unesite nešto novo u Vašu spavaonicu ovim elegantnim masažerom za stimulaciju klitorisa.

Ergonomskog dizajna savršeno pristaje u svaku ruku.

Izazovni stil i izbor 6 intenziteta tlačnih valova omogućuje Vam odabir od tihog zavođenja do snažnih senzacija. Moćan motor je nečujan u radu.

Sa svojim novom Pleasure Air tehnologijom intenzivnim tlačnim valovima i pulsiranjem Womanizer simulira dodir i omogućuje višestruke i ekstremno intenzivne orgazme za nekoliko minuta.

Ovaj potpuno novi proizvod koji se mora imati je vodootporan, intenziteta IPX7.

Silikonska glava se lako može ukloniti i očistiti, te se nastavci mogu mijenjati. U paketu dolaze 2 nastavka.

Jednostavno stavite okruglu glavu oko klitorisa i pustite njega da učini ostalo.

Liberty se može koristit 30 minuta nakon čega će se sam ugasiti kako se ne bi pregrijao. Nakon što se ohladio se može koristiti opet 30 minuta.

Bez ftalata.

Punjiv na USB punjač.

Vrijeme punjenja: 60 minuta

Vrijeme trajanja baterije: 120 minuta

Održavanje:

- Uz igračku se preporučuje korištenje lubrikanta. Kako se radi o mekanom materijalu igračka će se prije "istrošiti" ili oštetiti ukoliko nije (dovoljno) navlažena. Čišćenje antibakterijskim sapunom i toplom vodom uz povremeno sprejanje Toy Cleanerom radi sprječavanja eventualnog razvijanja mikroorganizama.

Proizvođač: Womanizer