Dobrodošli!

Akcija

Svakom Vesper Violet - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog silikona, intelligence mode, 2 motora, opcija zagrijavanja, 10 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 14,9 cm

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 648,00 kn

  518,40 kn

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg svilenkastog silikona i ekonomski prirodnih materijala.    Vesper donosi 11 snažnih vibro ritmova i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Modernog je i posebnog dizajna kako bi olakšao stimulaciju. Osim toga ima i opciju zagrijavanja koja ga može zagrijati do 38 stupnjeva celzijusa što slično temperaturi ljudskog ... Pročitaj više >
SKU: 01019825

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Svakom Vesper Violet - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog silikona, intelligence mode, 2 motora, opcija zagrijavanja, 10 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 14,9 cm
Detaljan Opis

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg svilenkastog silikona i ekonomski prirodnih materijala. 

 

Vesper donosi 11 snažnih vibro ritmova i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Modernog je i posebnog dizajna kako bi olakšao stimulaciju.

Osim toga ima i opciju zagrijavanja koja ga može zagrijati do 38 stupnjeva celzijusa što slično temperaturi ljudskog tijela.

Njegova jedinstvenost je u tome da se vibracijama može upravljati ručno ili prepustiti vibratoru da sam kontrolira putem "inteligence mode" programa. Ovaj tehnološki inovativan program osmislili stručnjaci od programera do seksologa kako bi vas proveo od laganog uvoda do orgazmičkog završetka. 
 
SVAKOM inteligentim modom. Pritiskom tipke S prepuštate se inteligentnom modu koji će započeti fantastično seksualno putovanje koje ne smijete propustiti. Od uvodnih vibracija koje nježno miluju, nadražuju i stimuliraju do dubokih i snažnih pulsacija koje će vas dovesti do višestrukih orgazama. 
 
 
 "S" Inteligentna funkcija
 
Na bazi se smješteni gumbići za upravljanje.
 
Svakom Vesper je u potpunosti vodootporan te ga možete koristiti za vrijeme tuširanja, u kadi u kupki. Zamislite samo taj užitak, dodir vode i nježnih vibracija koje preplavljuju vaše tijelo. Usto, jednostavan je za čišćenje. Dovoljno ga je oprati pod mlazom tople vode i sapuna.
 
 
 
 
 
Specifikacije
 
 
                     
 
     
Materijal: medicinski silikon
Mjere: 148x32x42mm
Težina: 118g
Jakost baterija: 500 mAh
Tip baterija: Polimer lithijum baterije
Vrijeme punjenja: 1 h
Maksimalno kontinuirano korištenje: 2 h 
Vibro ritmovi 10+1
Zgrijavanje 38°C/100F
Vodootpornost: 100%  
 
 
Proizvođač: SVAKOM