Dobrodošli!

Akcija

Svakom Angel Plum Red - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog silikona, intelligence mode, 2 motora, opcija zagrijavanja, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 19,1 cm

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 618,00 kn

  525,30 kn

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg svilenkastog silikona i ekonomski prirodnih materijala.    Angel donosi 8 snažnih vibro ritmova i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Rebraste teksture za dodatnu stimulaciju zidova vagine. Osim toga ima i opciju zagrijavanja koja ga može zagrijati do 38 stupnjeva celzijusa što slično temperaturi ljudskog tijela. Njeg... Pročitaj više >
SKU: 01012696

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Svakom Angel Plum Red - luksuzni rabbit vibrator od vrhunskog silikona, intelligence mode, 2 motora, opcija zagrijavanja, 8 vibro ritmova, nečujan, na USB punjač, 19,1 cm
Detaljan Opis

Luksuzni silikonski rabbit vibrator s inteligentim modom koji sam upravlja brzinama vibratora. Napravljen je od najfinijeg svilenkastog silikona i ekonomski prirodnih materijala. 

 

Angel donosi 8 snažnih vibro ritmova i dva motora, jedan u izduženom tijelu, drugi u nastavku za klitoris. Rebraste teksture za dodatnu stimulaciju zidova vagine.

Osim toga ima i opciju zagrijavanja koja ga može zagrijati do 38 stupnjeva celzijusa što slično temperaturi ljudskog tijela.

Njegova jedinstvenost je u tome da se vibracijama može upravljati ručno ili prepustiti vibratoru da sam kontrolira putem "inteligence mode" programa. Ovaj tehnološki inovativan program osmislili stručnjaci od programera do seksologa kako bi vas proveo od laganog uvoda do orgazmičkog završetka. 
 
SVAKOM inteligentim modom. Pritiskom tipke S prepuštate se inteligentnom modu koji će započeti fantastično seksualno putovanje koje ne smijete propustiti. Od uvodnih vibracija koje nježno miluju, nadražuju i stimuliraju do dubokih i snažnih pulsacija koje će vas dovesti do višestrukih orgazama. 
 
 
 "S" Inteligentna funkcija
 
Na bazi se smješteni gumbići za upravljanje.
 
Svakom Angel je u potpunosti vodootporan te ga možete koristiti za vrijeme tuširanja, u kadi u kupki. Zamislite samo taj užitak, dodir vode i nježnih vibracija koje preplavljuju vaše tijelo. Usto, jednostavan je za čišćenje. Dovoljno ga je oprati pod mlazom tople vode i sapuna.
 
 
 
 
 
Specifikacije
 
 
                     
 
     
Materijal: medicinski silikon
Mjere: 191×33mm
Težina: 146g
Jakost baterija: 650 mAh
Tip baterija: Polimer lithijum baterije
Vrijeme punjenja: 1 h
Maksimalno kontinuirano korištenje: 3 h 
Vibro ritmovi 7+1
Intenzitet: 5
Vodootpornost: 100%  
 
 
Proizvođač: SVAKOM