Dobrodošli!

Silk'n Tightra Vaginal Rejuvenation - radiofrekvencijski uređaj za jačanje i pomlađivanje vaginalnih i zdjeličnih mišića, intimni gel i punjač

Dostupnost: Na skladištu

Standardna cijena: 2.998,00 kn

  2.698,20 kn

SIlk'n Tightra je novi uređaj za vježbanje i jačanje zdjeličnih i vaginalnih mišića. Prvi je uređaj koji žene mogu koristiti od doma, i tako kompletno preuzeti kontrolu nad zdravljem svojih intimnih mišića. Koristeći bipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju Tightra jača vaginalne i mišiće zdjelice, pojačava osjetljivost ženskog intimnog područja, pomaže u sprječavanju inkontinencije, a pozitivne rezultate možete očekivati već kroz mjesec dana kontinuiranog korištenja... Pročitaj više >
SKU: 01030345

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Silk'n Tightra Vaginal Rejuvenation - radiofrekvencijski uređaj za jačanje i pomlađivanje vaginalnih i zdjeličnih mišića, intimni gel i punjač
Detaljan Opis

SIlk'n Tightra je novi uređaj za vježbanje i jačanje zdjeličnih i vaginalnih mišića. Prvi je uređaj koji žene mogu koristiti od doma, i tako kompletno preuzeti kontrolu nad zdravljem svojih intimnih mišića.

Koristeći bipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju Tightra jača vaginalne i mišiće zdjelice, pojačava osjetljivost ženskog intimnog područja, pomaže u sprječavanju inkontinencije, a pozitivne rezultate možete očekivati već kroz mjesec dana kontinuiranog korištenja. Bipolarna radiofrekvencija je tehnologija koja se primjenjuje u kliničkim tretmanima jačanja i pomlađivanja tkiva vaginalnih i zdjeličnih mišića, stoga Tightra poboljšava i osjetljivost i krvnu cirkulaciju mišića, čime pojačava i užitak tijekom spolnih odnosa.

Tijekom korištenja Silk'n Tightre osjetit ćete potpuno bezbolne tople senzacije, a redovnim korištenjem (preporučaju se redoviti tretmani od 20 minuta) pojačat ćete osjetljivost i buduće senzacije cijelog intimnog područja. Njen senzor dodira osigurat će i bezbrižan tretman, uređaj se pali isključivo dodirom kože, a po završetku tretmana automatski se i gasi.

Tightra se preporučama ženama čiji su vaginalni i zdjelični mišići oslabljeli i izgubili senzibilitet (često poslije porođaja ili raznih operacija) te svim ženama koje bi htjele osobno kontrolirati zdravlje svojeg intimnog područja.

Uređaj se koristi uz intimni gel, koji dolazi u paketu s Tightrom. Njen penetracijski dio sadrži 16 zlatnih elektroda, a poseban dizajn omogućava sigurnu i bezbolnu vanjsku i unutrašnju upotrebu. Jednostavan je za korištenje, uključuje se pomoću jednog gumba, a puni putem micro USB porta. Također, uz senzor dodira pali se na sam dodir kože, a automatski gasi po završetku tretmana.

Sadržaj paketa: - uređaj Silk'n Tightra - Silk'n Intimate gel (nanosi se prilikom korištenja i čišćenja) - USB adapter - USB kabel - luksuzna torbica za pohranu - upute za korištenje Bijelo - zlatne boje.

Dimenzije: dužina: 280 mm dužina ručke: 150 mm širina ručke: 24 mm