Dobrodošli!

Masažeri

Masažeri za stimuliranje erogenih zona

Masažeri, ergonomski oblikovani kako bi savršeno prianjali uz dlan, služe za stimulaciju klitorisa i ostalih senzualno osjetljivih točaka na tijelu. Tako oblikovani masažer s lakoćom klizi po tijelu istražujući sve receptore užitka partnera ili nas samih.

"Lay-on" masažeri idealni su za erotsku predigru, polagano opuštanje i zagrijavanje prije odnosa za snažne, višestruke orgazme.

Postoje i masažeri koji se priljubljuju uz onaj "zločesti" prstić za stimuliranje klitorisa ili bradavica. Uz njih peting više nikad neće biti isti.

Ove elegantne, seksualne igračke napravljene su od silikona ugodne, svilenkaste površine te su opremljene s po desetak različitih vibrirajućih ritmova. Pune se putem priloženog USB punjača kako vas ne bi iznevjerili u datom trenutku, jer ste zaboravili kupiti baterije.

Također, ovaj seksualni gadget zbog svog stiliziranog dizajna može biti ekskluzivni, seksi poklon, koji neće nikoga uvrijediti.  

masažeri

Wand masažeri, kako im i samo ime kaže, izgledaju poput čarobnog štapića. Ti masažeri imaju eksplozivne vibracije te snažno i ciljano stimuliraju. Ujedno mogu poslužiti i za sportsku masažu bolnih, ukočenih mišića. Žene koje vole divlje, neoubuzdane vibracije uživat će s wand masažerima.

Veliki wand masažeri s vrlo jakom snagom vibracija imaju utičnicu za struju, dok njihove manje, prenosive verzije imaju USB punjač.

Postoje i vrlo su popularni, wandovi s dva kraja, odnosno s dva vibro motora. Jedan je kraj obla, pokretljiva glava prikladna za masažu, dok je drugi kraj oblikovan za vaginalnu penetraciju.

 wand masažeri, vibratori, womanizer

Partnerski masažeri odnose se na igračke koje se prvenstveno koriste tijekom spolnog odnosa kako bi oba partnera uživala u fantastičnom ritmu pulsirajućih vibracija.

Ova vrsta masažera ima "C" oblik i ima dva kraja. Jedan krak služi za stimuliranje klitorisa, dok drugi penetrira i svojim vibracijama stimulira oba partnera. 

Osim svoje primarne namjene za dijeljenje zajedničkog užitka partnera, uz malo mašte igračkom se može stimulirati tijekom predigre ili masturbacije.

 

Masažeri "to go" , odnosno za van, također su partnerske igračke, s tim da oni imaju za cilj zajedničku zabavu, jer partner ima mogućnost upravljanja užitkom svoje partnerice.

Oblikovani su poput kapsule koja se vaginalno penetrira , a odgovornost upravljanja daljinskim upravljačem ili putem aplikacije na mobitelu preuzima partner. Igračka se može, naravno koristiti i u zatvorenom prostoru, ali zabavnije je negdje vani što cijeloj igri daje začin tajnovitog i zabranjenog.

Nisu svi masažeri oblika poput kapsule za penetraciju. Postoje i tanji modeli s magnetnim kvačicama za gaćice, koji stimuliraju izvana.

 

 

Womanizer je brand trenutno napopularijih masažera za žene.

Radi na tehnološki inovativnom principu zračnog tlaka te je gotovo beskontaktan, ali proizvodi valove koji stimuliraju poput vrućeg daha. Korisnice diljem svijeta kunu se u njegov učinak izazivanja višestrukih orgazama, već u prvim trenucima korištenja.

 

40 Artikala

po stranici

40 Artikala

po stranici