Dobrodošli!

Secura Black Pearl - crni prezervativi s perlastom teksturom, 1 kom

Dostupnost: Na skladištu

3,00 kn
Standardni lateks prezervativi, crne boje s dodatnom perlastom teksturom za pojačano zadovoljstvo. Napravljeni su iz prirodnog kaučuk lateksa.  Elektronski i dermatološki su ispitani i provjereni na strogo kontroliranom njemačkom tržištu. Promjer: 5,2 cm Proizvođač: SECURA prezervativi kućni su brand velikog njemačkog proizvođača erotskih proizvoda i rublja Orion, a proizvode se više od pedeset godina. Osim visoke kvalitete karakterizira ih i raznolikos... Pročitaj više >
SKU: 02070037

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Secura Black Pearl - crni prezervativi s perlastom teksturom, 1 kom
Detaljan Opis

Standardni lateks prezervativi, crne boje s dodatnom perlastom teksturom za pojačano zadovoljstvo. Napravljeni su iz prirodnog kaučuk lateksa.  Elektronski i dermatološki su ispitani i provjereni na strogo kontroliranom njemačkom tržištu.

Promjer: 5,2 cm

Proizvođač: SECURA prezervativi kućni su brand velikog njemačkog proizvođača erotskih proizvoda i rublja Orion, a proizvode se više od pedeset godina. Osim visoke kvalitete karakterizira ih i raznolikost, pa se tako može birati između tridesetak vrsta. Tako se u ponudi dijele prema teksturi, debljini stijenki, veličini, boji, aromi, te oni za čvršću i trajniju erekciju s integriranim prstenom ili posebnim premazom za odlaganje prijevremene ejakulacije.

Medicinski i klinički su potvrđeni na strogo kontroliranom EU tržištu. Proizvode se prema ISO standardu 4074 koji je važeći u Europi od 2008, a to znači da moraju imati sljedeće osobine:

duljina kondoma mora biti najmanje 170 mm
širina kondoma mora se kretati najmanje između 44 - 56 mm
prianjanje
najmanji dopušteni pritisak 1,0 Kpa
najmanju dopuštenu zapreminu prije pucanja 18 L
prianjanje zaštitne folije
mora biti bez vidljivih manjkavosti