Zamislite sljedeći scenarij! Na dodjeli Oscara zanosna voditeljica ili neodoljivo šarmantni voditelj izgovarajući uobičajeni refren prilikom otvaranja kuverte s imenom dobitnika nagrade objavljuju:” Ladies and Gentleman... and the Ocar goes to... WE Vibe!

Voditelj se dvosmisleno osmjehuje, a cijelom dvoranom se razliježe frenetični pljesak. Čini se nemogućim? Pa, ako su u pitanju performanse senzualnih masažera, onda nagrada zasigurno pripada We-Vibeu i to ne samo zato što se već drugu godinu zaredom nalazi u poklon vrećicama koje dobivaju dobitnici Oskara.

Zapravo, postoji vrijeme prije We-Vibea i poslije We-Vibe, jer je unio revoluciju među seksualne igračke i ponudio novu dimenziju njihovog korištenja u svrhu zajedničkog uživanja oba partnera.

Naime, većinu ljubavnih igračaka može koristiti odjednom samo jedan partner, što znači da je drugi uskraćen za to ugodno iskustvo, koliko god nesebično uživao u zadovoljstvu svog partnera.

We-Vibe je svojim posebnim dizajnom u obliku slova C, nevidljivm kućištem za vibracije, izuzetnom fleksibilnošću, te mekoćom i podatnošću materijala omogućio upravo baš to - zajedničko uživanje u senzualnom osjećaju vibro masažnog strujanja koje se ugodno pulsirajući širi od genitalnog područja po cijelom tijelu. Partneri sada mogu osjetiti još dublju povezanost dijeleći tako jedno novo iskustvo u vođenju ljubavi.

 we-vibe

Kako zapravo funkcionira

Milijun ljudi već je koristilo patentirani C-oblik We-Vibea kako bi unijeli više užitka i bliskosti u svoje ljubavne odnose.we-vibe

We-Vibe oblikovan je u obliku slova C i napravljen od izuzetno mekanog, podatnog medicinskog silikona, bez bridova s blago nabranim unutrašnjim krajevima kako bi istovremeno podraživao klitoris i G-točku, a ostavljao dovoljno prostora za penetraciju penisa.

Podatni, svilenkasti WE-Vibeov krak za stimulaciju G-točke lako će uklizati, dok će se drugi kraj naslanjati na klitoris.

Dva kraja simultano stimuliraju ultra tihim vibracijama klitoris i G točku stvarajući ugodne pulsacije koje se prenose na cijeli pelvis. Kreatori We-Vibea nazivaju tu fantastičnu senzaciju Harmonic Throbbing.

Između ta dva kraka, ultra tanka fleksibilna ručica nježno obgrljuje ušće kako bi WE-vibe ugodno ostao na mjestu u isto vrijeme ostavljajući dovoljno prostora muškarcu za pentraciju i omogućujući mu zadovoljstvo.

Muškarac također osjeća ugodne vibracije uzduž cijelog penisa, te tako obadvoje dijele zajednički užitak produbljujući iskustvo bliskosti.

Jednostavno ga morate isprobati.

we-vibe

 

Highlights

 • deset uzbudljivih načina vibro masaže

 • kompaktan, bez bridova, diskretnog oblika

 • izuzetno fleksibilan, lagan

 • ugodno svilenkast na dodir

 • potpuno neškodljiv, siguran i ekološki prihvatljiv

 • snažnih vibracija,ultra tihih u radu

 • s punjačem baterija

 • koristiti lubrikante na bazi vode

 • vodootporan

 • jednostavno čišćenje vodom i sapunom

 • upravljanje dodirom na jedinstveni dugmić

 

Volite sebe pazeći pritom na okoliš

eco

We-Vibe je siguran za tijelo i ekološki prihvatljiv. Nalazi se u kućištu koje ne sadrži olovo, niti ftalate, jer je napravljen od 100%-tno čistog medicinski platinum-silikona kako bi odgovarao zdravstvenim standardima i propisima o zaštiti potrošača.

We-Vibe koristi dugotrajne baterije koje se mogu ponovno puniti i ima potpuno reciklirajuće pakiranje. Potpuno sve radnje vezane uz proizvodnju i distribuciju su karbonski neutralne.

WE vibe ima na vrhu gornjeg kraka smješten maleni ulaz za punjenje baterije. Ukoliko ga upotrebljavate prvi puta ostavite puniti baterije 24 sata. Nakon svake upotrebe ostavite ga puniti i nemojte isprazniti baterije nikada do kraja. Kada se napuni sam će se isključiti, tako da ga ne morate isključivati iz struje. Na istom kraku nalaze se i funkcije za rad. Vibrator ćete uključiti jednostavnim pritiskom na maleno udubljenje u njemu, odnosno isključiti pritiskom u trajanju dvije sekunde. Mijenjanje vibro masaže, također je brzo jednostavnim stiskom vrška kraka. Pazite da ga ne stiskate nokotom, nego jagodicom prsta kako ne biste oštetili ili ogrebali silikonsku površinu. I to je sve! Uživajte!

 

 

 

 

 

tablica

 

 

Klikni i naruči: http://www.positive-vibrations.hr/sex-shop/vibro-uzici/we-vibe.html