pillViaxyl kapsule svojim će izuzetnim sastojcima pozitivno djelovati na libido, seksualnu energiju i erektivnu funkcionalnost. Ova ultra kombinacija najpoznatijih biljnih sastojaka s afrodizijačkim svojstvima poboljšana je i dodatnim sastojcima poput taurina i prahom oraščića kole za povećanje energije i izdržljivosti .


ginsengGinseng se stoljećima koristi u Kini, a jedan od razloga je što poboljšava seksualne funkcije, broj i pokretljivost spermija. Djeluje na način da potiče intenzivnije iskorištavanje masnih kiselina iz rezervnih masti u procesu stvaranja energije za rad mišića i štedi razinu šećera u krvi tijekom fizičkog napora. Rezultati istraživanja pokazali su da ginseng povećava koncentraciju kisika u tkivima, čime se kontrolira stvaranje mliječne kiseline i značajno smanjuje proces anaerobne glikolize. Time se štede mišići, mišićni umor nastupa znatno kasnije i manje je izražen, a oporavak je puno brži. Ginseng djelotvorno pomaže kod problema impotencije.
Potrebno je upozoriti na jednu karakteristiku ginsenga: niske doze povisuju, dok visoke doze snižavaju krvni tlak.

Muira Puama je grm koji se u Južnoj Americi tradicionalno koristi kao afrodizijak. Brojna klinička ispitivanja pokazala su da je ova biljka izvrstan lijek protiv erektilne disfunkcije.damiana

Damiana ili Turnera Aphrodisiaca, botaničko ime za ovu biljku govori sve. U Maya civilizaciji ova se biljka koristila kao afrodizijak te da potakne seks. Pokazalo se da jača seksualnu želju i uzbuđenje kod muškaraca. Brojna istraživanja pokazala su da je ova biljka u stanju omogućiti muškarcu da postigne erekciju i održi je te da odgodi ejakulaciju. Zanimljivo je i da se ova biljka koristi i za jačanje seksualne želje kako kod žena tako i kod muškaraca.

Taurin je neesencijalna aminokiselina koju proizvodi naše tijelo i važan je suplement za brojne funkcije u biološkim procesima organizma.Kako se s godinama razina taurina smanjuje često se dodaje u energetske preparate u svrhu postizanja veće izdržljivosti.

Sabal Palma – U sjemenkama ove biljke se nalazi eterično ulje, karotin, flavoni, enzimi, tanin, šećer i sitosterin. Ekstrakti iz plodova i sjemenki su vrlo česti sastavni dijelovi ljekovitih pripravaka za bolesti mjehura i prostate, spolne nemoći, kod upale maternice i za jačanje slabo razvijenih dojki. Smatra se da ekstrakt bobica povećava proizvodnju sperme i spolni nagon kod muškaraca. Posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća, brojne kliničke studije su dokazale da je 320 mg ekstrakta liposterola od bobica sabal palme dnevno neškodljivo i da je to djelotvoran tretman kod gubitka libida (spolne želje). Prema istraživanjima, tvari koje se nalaze u bobicama sprječavaju da se testosteron pretvara u hidrotestosteron i također sprječavaju njegovo vezivanje za receptore stanica prostate i time sprječavaju njihovo uvećanje odnosno bujanje.

Biljka Schizandra Chinensis je jako cijenjena od strane Kineskinja kao seksualni poboljšivač i tonik mladosti te ima reputaciju povećavanja spolne snage kod muškaraca.

Sastojci: 108 mg suhog ekstrakta Damiane, 108 mg suhog ekstrakta Muira puama acanthus, 108 mg suhog ekstrakta ploda divlje ruže (Rosa canina), 108 mg suhog ekstrakta Kineske magnolije (Schisandra chinensis), 76 mg suhog ekstrakta angelike (Angelica sinensis), 64 mg taurina u prahu, 40 mg praha viline kosice (Cuscuta epythimum L.), 36 mg cimeta (Cinnamomum zeylanicum), 26 mg praha korejskog ženšena (Panax Ginseng), 26 mg kola oraha (cola spp) u prahu, 26 mg ekstrakta sabal palme (Serenoa repens), 6 mg selenija u prahu, 8 mg magnezij stearata (E572), želatina

Proizvedeno u EU
NPU PHARMA,France

Prije uzimanja bilo kakvih biljnih preparata ili suplemenata posavjetujte se prvo s liječnikom da li su neškodljivi za Vas.

Naručite!