Opuštajući su i jednostavni za korištenje, povećavaju užitak tijekom predigre, a svojim nježnim, izazivajućim dodirom potiču bliskost između partnera. Dovoljno ih je prisloniti na erogenu zonu, laganim dodirom izabrati ritam i vrstu masaže i prepustiti se opuštajućem, senzualnom strujanju u cijelom tijelu.

Opustite se i otvorite vrata užitka….


Kako se koriste senzualni masažeri?

Zamislite da je senzualni masažer nastavak Vaše ruke. Masirajte partnera nježnim ravnim ili kružnim pokretima po mjestima koje ga opuštaju ili uzbuđuju – na mjestima koja biste inače mazili, škakljali ili ljubili. Osim zadovoljstva koje pruža Vaš dodir za vrijeme predigre Vaš partner će doživjeti dodatnu uzbuđenost senzualnih vibracija.


Zašto koristiti senzualni masažer?

Osnovna ideja vezana uz korištenje senzualnih masažera je obogaćivanje zajedničkog seksualnog života, pružanjem novog načina uzbuđenja i zadovoljstva. Upravo iz tog razloga senzualni masažeri nisu oblikovani za penetraciju, već za stimulaciju erogenih zona putem vibracija.

sensualna


Senzualni masažeri u našoj ponudi


Phillips Warm Massager

Ovaj intimni masažer dizajniran je u suradnji sa seksolozima i psiholozima, ekspertima po pitanju što parovi žele osjetiti u svojim intimnim odnosima.Sam uređaj ima tri strateški pozicionirane točke vibriranja, kako bi ga mogli savršeno primijeniti na masažne točke i erogene zone.

Stvoriti savršenu atmosferu bliskosti nikada nije bilo jednostavnije…priuštite si opuštajuću, senzualnu masažu i otvorite vrata novom svijetu putenosti.

philips massager

Napravljen od mekog materijala koji se može ugrijati prije korištenja, Phillips Warm Massager pruža gladak i nježan osjećaj na Vašoj koži, te već samim time potiče Vas i vašeg partnera da se zagrijete i opustite. Pet načina vibriranja i tri savršeno pozicionirane točke vibracije jamče opuštenu i zanimljivu predigru; a nečujni rad i diskretan oblik znači da nećete ni primijetiti da je blizu, osim po ugodnim vibracijama.


Ovaj masažer je posebno oblikovan da razmazi Vas i vašeg partnera. Dizajniran je tako da potiče fizički kontakt i bliskost između vas dvoje jer omogućuje da za vrijeme korištenja vaša ruka stalno mazi i dodiruje partnera. Vodootporan je, pa se može koristiti tijekom posebnih spa užitaka.


philips couple


     Sam uređaj ima tri strateški pozicionirane točke                      vibriranja, kako bi ga mogli savršeno primijeniti                      na masažne točke i erogene zone.

     Napravljen je od silikona i termoplastike, ergonomski je          oblikovan i potpuno gladak bez bridova s malim                      dugmićima za odabir masaže i jačine.

     Dolazi s punjačem u obliku spa posudice.                              Nakon korištenja samo ga odložite u posudu i on će                biti uskoro spreman. 
Vibe therapy Ascendancy Pink

Već sam pogled na ovaj maleni ružičasti vibrator uljepšat će intimni trenutak.

Ergonomskog je idiskretnog oblika, a može ga se koristiti na mnoštvo različitih načina, od kojih je svakako najslađi igranje s partnerom.


Ascendancy Pink iz Vibe Therapyja izrađen je od kombinacije plastike i silikona. Pritiskom na gumb na gornjoj strani vibratora možete odabrati neku od sedam različitih vrsta vibracije.

Kako je ergonomskog i diskretnog oblika može ga se koristiti na mnoštvo različitih načina, od kojih je svakako najslađi erotska igra s partnerom.

Nalazi se u elegantnom i praktičnom pakiranju, koje se otvara poput knjige, pa može biti i izniman poklon bliskoj osobi.

Dužina mu je 11 cm, a promjer od 3 do 4 cm.Silicone Stars Smile Smarty

Moćan i izrazito tihi masažer potpuno prilagođenog  anatomskog oblika, savršeno leži u ruci, te se lagano kontrolira pritiskom na gumb sa gornje strane. Ima sedam različitih ritmova masaže: tri stupnja jačine vibriranja, od nježne do snažne, te isto tako tri stupnja pulsiranja uz izmjenično vibro pulsirajući ritam.

silicone stars smile smarty

Smile Smarty je napravljen od silikona, te je presvučen termoplastikom kako bi bio ugodno svilenkast na dodir. Osim toga je i teksturiran kako bi na što uzbudljiviji način doveo do vrhunca.


Baterija se  puni pomoću punjača koji dolazi u setu kako bi uvijek bio spreman za neke nove rafinirane igre.


Playhouse Stimulation Massagers

                    playhouse satisfaction pleasure


Serija masažera različitih oblika ergonomski prilagođenih za erotsku masažu. Napravljeni su od termoplastike i silikona, te opremljeni s četiri do sedam vrsta masaže. Tihi su u radu i uglavnom vodootporni, odnosno može ih se koristiti pod tušem. Nalaze se pod imenima koja obećavaju ... Satisfaction, Heavenly, Divine, Passion, Pleasure i Harmony.

playhouse devine                          playhouse heavenly massager