The Screaming O je relativno mlada američka tvrtka poznata po vibro prstenovima i mini vibratorima. Dobitnici su brojnih nagrada u erotskoj industriji za kvalitetu i inovativnost svojih proizvoda, te za moderan, pomalo otkvačen pristup tržištu.

The Screaming O je od nagrada dobio sve što se u erotskoj industriji dobiti može: “Top Products” i “Best Ring” by Women’s Heath Magazine 2007, “First Annual Sex Awards” a 2009. i nagradu “Innovator of the Year”  prestižne European Erotic Trade organizacije ETO, “Enhancement Products Of The Year” i mnoge druge.

Vrlo su dobro isprofilirani, ograničeni samo na jedan uži segment erotskih igračaka, ali koje razvijaju temeljito. Od prepoznatljivog dizajna, kvalitete vibratora, vrhunskih materijala, do primjenjivosti i užitka kojeg pružaju.screaming O ringO

Aktivni su u svim događanjima koji se tiču sigurnog seksa i seksualnog prosvjećivanja.

Njihov logo i pakiranje mladenački su otkvačeni, bez vulgarnosti, a ambalaža proizvoda su uglavnom male vrećice koje se praktično otvaraju jednim potezom, te se kao takve nalaze u mnogim drugstorima. Svime time oni jasno odašilju poruku - seksualne igračke nisu tabu, nego mainstream. Koristite ih, jer će nesumnjivo unijeti zabavu i dodatni užitak u vaš seksualni život.

Zašto je dobro koristiti vibro prstenove

Mnogobrojne studije su ukazale na činjenicu da gotovo 75% žena ne uspijeva doživjeti vrhunac samim seksualnim činom. Iako su sklone vjerovati da je uzrok njihov slabi libido ili izvedba partnera, uzrok zapravo leži u anatomskoj građi. Naime, tijekom odnosa trebale bi se stimulirati dvije najsenzibilnije točke u žena, klitoris kao vanjski podražaj, te G-točka koju se nalazi između stidne kosti i vrha materičnog vrata, pa ju nije lako dosegnuti samim penetriranjem penisa. screaming O vibrating ring

Vibro prsten je takvo erotsko pomagalo koje će vibracijama masirati klitoris i vulvu, osnažiti i produljiti erekciju, te pružiti vrlo ugodnu vibro masažu i muškarcu. Sam prsten dolazi na korijen penisa pri čemu će blago ga stegnuvši spriječiti odlazak krvi iz penilne membrane i učvrstiti erekciju. Mnogi koji su isprobali čak i najobičniji prsten za penis mogli su se uvjeriti u trenutno snažnu erekciju uz pomoć ovog pomagala. Nadalje, svaki vibro prsten ima malu vibro kapsulu smještenu tako da tijekom odnosa stimulira klitoris vibro masažom. Užitak je obostran kao i istovremeni snažni orgazmi.

Po čemu je The Screaming O vibro prsten poseban the screaming Tri-O

Prije svega, sam prsten ima male nodule koje prenose ugodnu vibro masažu oko penisa, dok se vibro kapsula smatra trenutno najsnažnijom na svijetu, sama proizvodi 11000 RPM (titraja u minuti). Mini kapsula je također teksturirana, pa ženi uz snažnu vibro masažu klitorisa i vulve pruža i dodatno zadovoljstvo golicanja. Ujedno je i trajanje vibracija produljeno na više od četrdeset minuta. Standarno trajanje vibriranja ostalih vibro prstenova je dvadesetak minuta. 

The Screaming O prsten još je uvijek jedan od najprodavanijih vibro prstenova na svijetu,   uz mnogobrojne nagrade koje je dobio - Enhancement  Products Of The Year , Top Product, Best Ring, Overall Product Design for Men, Best Adult Product i još mnoge druge.

 


the screaming o mini vibro bulletsVibro buleti zadovoljstvo koje možete imati uvijek uza sebe

Maleni i diskretni po veličini, ali ne i količini užitka koje pružaju svojim zaista snažnim vibracijama. The Screaming O buleti diče se kvalitetom, snagom i trajnošću. Stanu u svaku torbicu i mogu biti uvijek tu kada zatreba malo dodatane zabave s partnerom ili u solo igrici. Neki su opremljeni i teksturiranom silikonskom navlakom s napršnjakom pa će vaša ruka sama postati vibro masažer. Tako možete istraživati sve zanimljive senzualne točke na sebi ili partneru.


The Screaming O Studio Collection

Najnovije u ponudi The Screaming O su diskretno dizajnirani proizvodi koji izgledaju poput make-upa, ali... vibriraju, stimuliraju, lubriciraju. To su vibrirajući ruževi, maskare i četkice za rumenilo napravljeni od mekih silikonskih materijala i opskrbljeni snažnim vibro kapsulama. Zaista su vrući modni dodatak svakoj trendseterici.

Lubrikanti u obliku sjenila za oči i orgazmička kremica u tubici poput sjajila za usnice upotpunit će ovu vrlo posebnu kolekciju make-upa.

my studio collection