Estrella set iz Passion kolekcije je fetiš set začinjen intenzivnom rozom bojom u sitnim detaljima koji odaju pravu, zaigranu djevojku u vama. Napravljen je od wetlook materijala koji podsjeća na lateks. Rastezljiv je i dolazi u veličini S/M (34-38) i L/XL (38-42). U setu se dobiju halteri, grudnjak s nisko rezanim košaricama i tanga gaćice. 

Estrella Set

Lust by Jopen vibrator u nježno rozoj boji je jedan od vrhunskih, dizajnerskih vibratora koji je cijeli presvučen u medicinski silikon tako da vam garantira stopostotnu vodootpornost. Ima 5 različitih načina vibracija koje možete kombinirati s nekoliko jačina brzina. Puni se na USB punjač do 2,5 sata, a na najvećoj brzini radi 45 minuta, dok na najslabijoj radi 2,5 sata. Ako putujete s njim također ima sigurnosno zaključavanje i ne može se upaliti i praviti vam neugodnosti tokom putovanja. Vrlo je poslušan i tih i svaka žena bi ga za partnera poželjela.

Lust by Jopen

 

G-spot gel od JO-a je mala tubica koncentrat gela koji pouspješuje vrhunski snažne orgazme i dovodi žene do granica između svijesti i nesvijesti. Nanesite malu količinu ovog gela na intimno područje i osjetiti ćete ugodne trnce i škakljanje koji traju i do 40 minuta, božanstvenih 40 minuta koje ćete htjeti ponoviti više puta u danu kada otkrijete moć ovog gela. 

G-spot

Thai Toy Beads su ljubavne kuglice namijenjene analnom užitku. Napravljene su od mekanog TPR materijala, ugodne za kožu i vodootporne. U nizu ih je 10, a najveća iznosi 2,5 cm obujma, dok je najmanja 1 cm, duljina im je 26 cm.

Anal Beads

 

Ružičasta boja nastaje miješanjem crvene i bijele. Crvena predstavlja vatrenost i požudu, a bijela čistoću i nevinost. Možemo reći da nastaje zločestom i dobrom bojom, a time dobivamo onu idealnu sredinu za kojom svi žude. Zato ju žene i vole jer ih mami svojom senzualnošću, a one su vladarice kontrole pa lako puštaju svoje nijanse roze u idealnim mjericama i ostaju tajanstvene i ne pročitane.