Mnogim ljudima u ovo predbožićno vrijeme puno užurbanog završavanja poslova i nije baš do seksa. Zapravo, to vrijeme moglo bi se smatrati kao vrijeme s najmanje seksualnih aktivnosti u godini. međutim, kod nas u Pozitvnim vibracijama to ne prolazi! To nije samo vrijeme za završavanje poslova i kupovanje poklona obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima, to je vrijeme i za nježnosti s partnerom. Razmazite se, poručujemo i savjetujemo s pet lako primjenjivih naputaka.

#1 Mazite se kad god imate priliku

Pronađite malo vremena za maženje. Predbožićno vrijeme najčešće je vrlo stresno, pa malo jutarnjeg ili večernjeg maženja sigurno može smanjiti negativne učinke dnevne užurbanosti. Ništa neće tako pomoći otkloniti napetost kao držanje u naručju partnera i nježno milovanje kose, lica, ramena...

#2 Nestašna zabava ispod stola


Samo zato što ste u braku ili ste već dugo u vezi ne znači da se više ne trebate igrati. Zapravo, potpuno suprotno. Nestašna igra sa stopalom u njegovom krilu zapravo samo će mu dati do znanja da vam je još uvijek stalo. Dapače, jednako je ukusno kao i hrana koju ste mu servirali! Ukoliko sjedite do partnera, diskretno istraživanje rukom po njegovom krilu također može bit vrlo zavodljivo.

 

 


#3 Igra u kuhinji 

Ukoliko ugošćujete, zajedničko pripremanje hrane može biti divna zabava. . Iako spremanje hrane za više ljudi može biti stresno, vi i vaš partner se možete ludirati po kuhinji. Stavite mu malo umaka na nos, po licu ili vratu ili ga malo posprejajte šlagom, a onda mu pomozite u čišćejnu lizanjem.

 


#4 Masaža

Upravo ste se prejeli purice, mlinaca i kolača. Obadvoje ste zalegli u krevet i probavljate, a nijedan se ne osjeća nimalo seksi. Ipak, lagana masaža stopala, vlasišta, ramena ili ruku može odlično doprinijeti boljem raspoloženju i polako vas dovesti "in the mood for sex".

#5 Predbožićni "na brzaka"

Predbožićna slavlja mogu postati još zabavnija ako se polako odšuljate u drugu prostoriju i obavite to na brzaka, ili jedan brzi oralac u toaletu. Čak ne morate ići tako daleko, dovoljno će biti da se skrijete iza nekih vratiju, uzmete partnerovu ruku i stavite ju ispod suknje ili u hlače kako bi osjetili što ih čeka kod kuće...