Lingerie & Love toys, Vlaška 64  Zagreb, tel: 01/7899-451

reklama
Ako ste do sada, unatoč želji da si priuštite nešto iz erotskog asortimana, oklijevali ući u klasičan sex shop, vaši su problemi odnedavno riješeni. 

Na erotskoj se sceni pojavio – Lingerie & Love toys, moderno uređen dućan s daškom budoara, koji osim, posebnom ponudom privlači i svojim visokoestetiziranim prostorom. 

Smješten u samom središtu grada, zadržao je potrebnu dozu diskrecije, jer se nalazi u prolazu, tako da se ulaz ne vidi s ceste. Svejedno, lako ćete ga pronaći, samo slijedite znak korzeta uokvirenog u srce...

ducanTrgovina, prva takvog profila u Hrvatskoj, već etabliranog na zapadnom tržištu prvenstveno je namijenjena senzibiltetu žena i parova s pozitivnim pristupom spram korištenja intimnih igračaka i pomagala u cilju obogaćivanja seksualnog života. 

Erotski lingerie, intimne igračke profinjenog, modernog i tehnološki inovativnog dizajna te wellness kozmetika i homeopatija stimulirajućeg učinka samo su dio bogate ponude. 

Muškarci nisu zapostavljeni, jer u ponudi je zastupljen i široki spektar ultra modernih igračaka, te klinički i u praksi provjerenih pomagala. 

Sam je dućan svjetao i otvoren, jer doista zašto skrivati strastvenu stranu ljudske prirode, želju za užitkom i istraživanjem. Smatramo da nema ništa mračno ili sramno u tome, ako odjenete zanosni lingerie ili vas partner izmasira mirisnim uljem, ili intimnim masažerom zajedno istražujete svoje erogene zone.

Ništa, osim jedne jako dobre noći... 

Kako doći do nas

Dolazite li tramvajem u smjeru: Trg bana Jelačića - Kvaternikov trg silazite na 2. tramvajskoj stanici, Vlaška broj 64 je odmah ispred vas.

Vozite li se autom, skrenite iz Smičiklasove desno u Vlašku, treći ulaz je broj 64. Slobodno uđite s autom u prolaz - parking je osiguran.

 

Dućan se nalazi u prolazu Vlaške br. 64, pedesetak metara niže od Importanne centra na istoj strani.  

Dođite i uvjerite se sami - to je dućan koji se voli!

 

 

info: Lingerie & Love toys, Vlaška 64, Zagreb, tel: 01/7899-451

radno vrijeme : pon-petak od 10.00 - 20.00 h, subota 10.00 - 15.00 h