Harriet haljinica iz kolekcije Casmir idealna je za senzualne noćne akcije. Prozračna je i prijanja uz tijelo. Til, čipka i elastični saten su savršeno iskombinirani kako bi odgovarala svakoj građi tijela. Trakice za samostojeće čarape su skidive i podesive, tako da ovu haljinicu možete nositi i bez njih.

 

 

Lovely Vibes Elegantne silikonske, vaginalne kuglice kojima možete učvrstiti unutarnji dio trbuha i maternicu. Uz kegelove vježbe ćete se opet osjećati seksi i poželjno, pogotovo ako ste rodili nedavno. Ove silikonske kuglice su vodootporne, sigurne za tijelo i tihe. Izazivaju osjećaj vibriranja dok ih nosite tako da vam pružaju dodatnu stimulaciju i osjećaj ugodnosti. 

Neo Supreme je vibrator iz dizajnerske kolekcije marke ToyJoy, Nizozemskog proizvođača. Ovaj vibrator vam nudi 7 funkcija vibriranja u čak 6 brzina vibracije. Vrlo je snažan, a dva motora koja se nalaze na vrhovima stimulatora možete koristiti zajedno ili svaki zasebno. Obučen je cijeli u silikon tako da je vodootporan i spreman za večernju kupku u ugodnom društvu. Puni se na USB, a napunjen radi i do nekoliko sati.

 

Bijoux Indiscretes vam predstavlja luksuzni puder za tijelo koji će istaknuti vaše obline porculanskim sjajem. Dovoljno ga je nanijeti njegovim mekanim aplikatorom u vrlo maloj količini kako bi naglasio dio tijela koji želite. Zablistajete u ljetnoj večeri ili senzualnoj proljetnoj noći uz ovaj Bling Bling puder za tijelo

Bling Bling

 

Satenski povez za oči od Fetish Fantasy-a je dvostruko šivan, time su obadvije strane satenske, te nema vidljivih rubnih šavova i time dobiva na dodatnom elegantonom izgledu i također na udobnosti. Možete ga nositi za vrijeme seksi igrica s partnerom ili tokom spavanja. Lagane trakice koje se vežu su elastične, udobne i neprimjetne tokom nošenja. 

Satin Blindfold

Da bi ste uspjeli svoje zadovoljstvo dovesti do vrhunca svakako preporučamo uživanje u vlastitom tijelu od kojeg sve počinje, a za dodatno opuštanje napravite pjenušavu kupku ili samo pustite vrući tuš i zatvorite oči i uživajte u trenutku mira i pozitivnih vibracija.