Danas vibratori dolaze u svim bojama, oblicima i veličinama. Ipak, da moraju odabrati samo jedan vibrator koje će koristiti do kraja života, mnoge žene odlučile bi se za Magic Wand vibrator.

U čemu je tajna ovog neobično oblikovanog vibratora?

wand4Prvi Wand vibratori pojavili su se davnih 1970ih godina. Iako je tehnologija neizmjerno napredovala od tog doba, njihov oblik je ostao gotovo isti. To nam govori da se radi o odličnom proizvodu koji nema potrebe mijenjati i usavršavati. 

 

Bez obzira na to, sigurno ste se, poput mene, našle začuđene pred Wand vibratorom bilo da ste ga vidjele na slici, na videu ili pak u trgovini. Moja prva asocijacija na njega su bili moćni alati koje građevinari rabe za obradu drveta i keramike.

 

Kad sam ugledala kabel i utikač koji su sugerirali da mu za napajanje nisu dovoljne baterije nego želi jednako struje kao kuhinjski blender ili glačalo, gotovo da sam pobjegla glavom bez obzira.

 

Zaboravila sam na Wand vibratore i okrenula se malenim i šarenim igračkama.

Nakon nekoliko godina, kad sam počela ozbiljnije proučavati knjige poznatih svjetskih terapeuta i savjetnike za žene s poteškoćama pri postizanju orgazma, ponovno sam naletjela na ova moćna čuda opasnog izgleda.

Nikad nisam bila posebno plaha ni sramežljiva, no bilo mi je vrlo čudno što stručnjaci poput Betty Dodson i Carlin Ross predlažu tešku artiljeriju početnicama. Budući da su obje starije i mudrije od mene, odlučila sam pročitati što kažu umjesto da skeptično odmahnem glavom. Nikoga neće iznenaditi kad kažem da su bile u pravu. Evo, što sam otkrila.

 

 

Magic Wand je lak i jeftin za korištenje.

Njegova veličina ne služi tome da vas zastraši, nego da ga lakše primite i koristite. Vibrirajuća glava nije golema kako bi učinila vašeg partnera nesigurnim, nego će stimulirati veću površinu kože od sićušnih vibratora.

 

Uostalom, početnice često nisu sigurne ni gdje se nalazi taj misteriozni klitoris, pa je logičnije tražiti ga nečim velikim, nego nečim malim.

 

Wand se spaja u struju jer je to jeftinije od baterija i neće vas iznevjeriti u ključnom trenutku. Naravno, morat ćete imati utičnicu pored kreveta kako biste ga ugodno koristile, no većina domova danas to ima.

 

Wand je odlična igračka za parove.

Magic Wand nije samo vibrator. Prvotno je zamišljen kao masažer i odlično obavlja tu dužnost. Zahvaljujući dugačkoj ručki i pomičnoj glavi, njime ćete lako dosegnuti bolna mjesta na bilo kojem dijelu tijela.

 

Ako ga pak date partneru u ruke, bez sumnje vam slijedi odlična masaža. Vibracije na površini kože osiguravaju bolju prokrvljenost tog dijela kože i mišića ispod njih, te opuštaju i smiruju umorne mišiće.

 

Čak i ako vam partner nije vrhunski masažer, s Wandom u rukama će to postati. Nakon dobre masaže bez sumnje će slijediti još bolji seks. Najbolje od svega, nije realističnog oblika, pa se partner ni u jednom trenu neće osjećati neadekvatno.

 

Pomaže kod problema s orgazmom.

 

Nažalost, žene s poremećajem orgazma su puno češća pojava nego bismo htjeli vjerovati. Uzroci tome su razni, no rezultat je uvijek isti.

 

Seksualni terapeuti već neko vrijeme preporučuju Magic Wand vibratore kao rješenje ovog problema, a mnoge djevojke i žene kažu kako im je upravo ovaj vibrator pomogao da dožive svoj prvi orgazam. Velika kontaktna površina i snažne vibracije ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim.

 

Ako do sad niste koristili vibrator, Betty Dodson preporuča da stavite nešto između njega i svog klitorisa, jer će vas jačina vibracija isprve zateći nespremne. Obični ručnik ili platnena maramica bi trebali poslužiti svrsi, a kad naučite što vam odgovara, lako ćete ih eliminirati iz upotrebe. Prije nego krenete u akciju, upotrijebite svoj Wand kako biste se doveli u pravo raspoloženje: prislonite ga uz vrat, bedra, trbuh ili bilo koje drugo mjesto na kojem volite dodire. Moram priznati, Wand vibratori su pravi multipraktici.

 

 

 

Naravno, Wand vibrator ima i svojih loših strana. Bez obzira što mu veličina nužno nije mana, neke se žene jednostavno neće ugodno osjećati s tolikom igračkom u rukama. Druge bi se mogle zapetljati u kabel dok ga koriste. Treće će pak imati prigovor na visoku cijenu ili nedovoljnu portabilnost uređaja. Zato su proizvođači igračaka počeli raditi manjee verzije Wand vibratora s napajanjem preko USB punjača, pa se tako više nećete saplitati o kabel.

 

Tako se se u našoj ponudi našli Le Wand Petite i Svakom Mini Emma dizajnirani baš poput njihove velike braće, ali s kraćom ručkom i manjom glavom. Budući da se napajaju USB punjačem vrlosu prenosivi, a kao dodatni bonus ima činjenicu da je vodootporan, pa ćete ga moći koristiti i u kadi, što s velikim Wand vibratorima nikad nije bila opcija. Najbolji dio ovog vibratora je njegova cijena: budući da je zamišljen kao manja i slabija verzija Wanda, i cijena mu je u skladu s tom filozofijom. Idealan je ako razmišljate o kupnji Wanda a ne možete odlučiti je li to dobra investicija. 

 

 

 

 

 

Pišite nam! Jeste li isprobali Magic Wand? Ako jeste, je li vas ostavio bez daha?

Veselimo se vašim iskustvima i pitanjima :)