Želite li više strasti, obojite svoju spavaću sobu u ljubičastu boju! Zašto? Jedno je istraživanje pokazalo da parovi među zidovima, namještajem ili plahtama svih nijansi te boje vode bogatiji i aktivniji seksualni život od ostalih parova.

 

Oni koji obožavaju ljubičastu i ukomponirali su je u spavaću sobu, prosječno ljubav vode 3,49 puta tjedno otkrio je Littlewoods.com.

 

Udvostručite seksualnu energiju kojom zrači ljubičasta boja nabavkom intimne igračke u jednoj od nijansi te ujedno profinjene i opuštajuće boje.

 

 

Seksualne igračke iz ponude presvučene su medicinskim silikonom, pa je njihova neškodljivost za kožu neupitna. Površina im je ugodno nježna i glatka na dodir, a dodatni luksuz i zadovoljstvo pruža desetak vibro ritmova koji se mijenjaju laganim dodirom. Napunite ih do kraja priloženim USB punjačem kako biste mogli bezbrižno uživati.

 

 

Gaya i Rhea dizajnirani su poput silueta. Gaya je svojim oblikom pravi GPS za nalaženje i stimulaciju vaginalne G-točke, dok Rhea vibrator privlači svojim profinjenim oblikom i nježnom bojom lavande.

 

Priuštite si višestruke orgazme masažom g-točke, spleta živaca koji se nalaze 5-8 cm unutar vagine na prednjoj strani gornjeg zida. 

 

G-točka je direktno povezana s dijelom mozga zaduženim za ugodu. Dakle, kada nakon stimulacije dođe do orgazma, užitak je vrlo snažan.

 

 

Luz osvaja svojom kraljevskom nijansom uz poseban dodatak - svjetlosni efekt preljevanja različitih boja na zlatnom displeju. Oduševit će u mraku!

 

Uz vibrator Luminate, Luz dolazi i u "rabbit" izvedbi. Splendor ima i savitljivi manji vibrator za uzbudljivu masažu klitorisa. 

 

Klitoris kao još jedno vrlo osjetljivo područje kod žena svakako treba stimulirati tijekom seksa, jer većina žena upravo podražujući prstom klitoris doživljava orgazam.

 

Splendor sa svoja dva motora sigurno će pružiti potpun užitak.

 

Oba imaju po sedam vibro ritmova i USB punjač.

 

Nalaze se u otmjeno dizajniranim kutijama kako bi zadovoljili i najistančaniji ukus.

 

Glow me I manji, ali moćan vibrator veselit će svojim sjajem u mraku.

 

Key Pixies luksuzan je maleni masažer anatomski oblikovan kako bi savršeno pristajao za nošenje oko prsta. S njim ćete milovanjem uzbuđujuće djelovati na erogene zone te osjetiti potpun peting užitak.  

 

U pakiranju je priložen USB punjač za što jednostavnije rukovanje.

 

Key Virgo žestoki je wand masažer čija zaobljena, senzualno teksturirana glava služi za masažu svih erogenih zona.

 

 

Mini Twist je još jedan vibrator manjeg formata, snažnih vibracija i zanimljivog oblika engleskog proizvođača Rocks-off poznatog po svojim seksualnim igračkama inovaivnog dizajna.

 

 

 

Foreplay kao što mu i ime kaže savršen je za ljubavnu predigru s partnerom. Malen je i kompaktan, diskretnog oblika stane taman u dlan.

  

 

Vaginalne kuglice iliti Kegelove uz mnogobrojne pozitivne učinke na žensko zdravlje nudi i seksualni užitak.

 

Malene su i pogodne za nošenje vani, zapravo se i preporučuju nositi tijekom dana dok se kreće kako bi se što više koristili mišići pelvisnog područja.

 

Na taj način, učvrstit će se vaginalni mišići i mišići zdjelice te pojačati vaginalni osjet, a muškarci će biti oduševljeni čvrstim "stiskom".

 

 

 

We-Vibe napopularniji masažer za parove nasvijetu također je u nijansi zagasito ljubičaste boje.