leg avenue čarapeBez obzira da li se želite osjećati zavodljivo i seksi u erotskom rublju ili ispuniti neku svoju erotsku fantaziju Leg Avenue će vam u tome pomoći. Svojim maštovitim senzualnim kreacijama sigurno će vas učiniti korak bliže u ostvarenju svojih želja.

Osnovani 1984. kao mala obiteljska manufaktura za proizvodnju čarapa u losanđeleskoj modnoj četvrti narasli su ubrzo u svjetski priznatog dizajnera kostima, čarapa i lingeria.

Dobitnici su brojnih nagrada unutar industrije erotskog rublja, a priznanje njihovom radu potvrđuje i višegodišnja suradnja s Playboyem. Ne samo da njihove playmate ljepotice nose modele Leg Avenuea za foto-sessione, nego ih Playboy ima u redovitoj ponudi u svojoj online trgovini.

Njihovi su kostimi za burleske spoj čudesne mašte i seksipila, a nose se na pozornicama od New Yorka, Las Vegasa do europskih prijestolnica.

Lingerie je ženstven i erotičan, a uz obaveznu crnu omiljene su im boje jarko ružičasta i mentol zelena. Najviše koriste čipku uz obilje satenskih vrpci i ljupkih mašna. Kada požele biti zločesti poigraju se smjelim izrezima i otvorima. Ipak, na kraju sve umire ženstvenim uzorcima sitnog florala ili točkica. 

Rezultat su zanosne kreacije u kojima su žene svjesne da oduzimaju dah...

 

Po promotivnim cijenama od 10.05.2011. 

Svakako svratite u naš Lingerie & Lovetoys dućan u Vlaškoj 64 gdje ćete sve modele moći uživo pogledati i isprobati.

leg avenue lingerie