teslinaU samom srcu grada  Zagreba, u ulici   Nikole Tesle  14, središtu svih dnevnih zbivanja, u ulici kojom  dnevno prođe na stotine šetača, turista i onih željnih  dobre zabave, shoppinga i raznolike ponude proizvoda i usluga, smjestio se jedan  mali, ali slatki bombončić  dućan – Kondomeria.


Kondomeria, smještena u dvorištu, otvara vrata svima koji žele poboljšati seksualno iskustvo, intimne trenutke s partnerom, saznati nešto više o intimnom zdravlju. Kako se zaštititi, kako pobuditi libido u sebi, otpustiti kočnice, ali i iznenaditi i razveseliti bližnje poklonima zadovoljstva.

welcome

U našoj raznolikoj ponudi pronaći ćete vibratore i masažere u svim bojama i veličinama, muške igračke, afrodizijačke kapi, sve za seksualno zdravlje...Kondome od lateksa, u raznim veličinama, kreme za stimulaciju i potenciju, lubrikante s finim aromama, na bazi vode i silikonske, vrlo kvalitetno erotsko rublje za sva godišnja doba i još mnogo toga....

Svratite li do kraja rujna možete iskoristiti i 15% promotivnog popusta na kupnju svih proizvoda iz našeg asortimana uz brojne druge akcije i popuste.


 

kondomeriaNavratite u Teslinu, popijte kavicu, i vratite se kući s novom igračkom :)