vibrići

Kako odabrati vibrator? Na spomen seksi igračke, većina ljudi prvo pomisli na vibrator.  Baš poput biranja pravog muškarca, prije kupnje pravog vibratora potrebno je razmisliti što od njega želite. Ne postoje dvije iste žene, pa tako vibrator koji je oduševio vašu prijateljicu možda uopće nije za vas.

 

 

Prije kupnje vibratora, trebali biste si postaviti pet pitanja.

1. Za što ćete ga koristiti?

Za vaginalnu stimulaciju, najbolje je odabrati vibrator oblikovan prema penisu. Možete birati između klasičnog vibratora, vibratora s dodatkom za klitoris ili čak vibratora s pomičnom glavom. Ako želite stimulirati G-točku, postoje vibratori dizajnirani upravo u tu svrhu. Za mnoge žene najzanimljiviji su stimulatori klitorisa. U tu svrhu može poslužiti bilo koji vibrator, no postoje uređaji oblikovani za maksimalno zadovoljstvo. Mini teksturirani vibratori često dolaze s izmjenjivim nastavcima kako bi vam pružili razne vrste užitka, a ako trebate slobodne ruke, nabavite stimulator s remenom za pričvršćivanje. Vibrirajući prstenovi za penis osigurat će dodatnu stimulaciju klitorisa za vrijeme seksualnog odnosa. Guza je vaša slaba točka? Analni vibratori dolaze u mnogim oblicima, a za sigurnu igru, preporučamo one sa širokom bazom. Mnogi vibratori namijenjeni su istovremenoj stimulaciji više točaka, pa se možete odlučiti za apstraktne igračke s nekoliko krakova ili više bullet vibratora spojenih na jedan kontroler.

 flutter  fonzie  serene


2. Koliko novaca planirate potrošiti?

Ako vam novac nije problem, svakako se odlučite za igračku od medicinskog silikona. Cijena vibratora obično je proporcionalna njegovoj kvaliteti, te dodatnim opcijama koje on nudi. Skuplji vibratori često vibriraju na različite načine, i dolaze sa zanimljivim dodacima, no ako tražite nešto jednostavno, bit ćete zadovoljni i vibratorom manje cijene i skromnijih mogućnosti. Ako stvarno niste pri lovi, bacite oko na našu tjednu akciju, tamo ćete sigurno naći dobar vibrator po prihvatljivoj cijeni.3. Koliko jake vibracije želite?

Vibratori se razlikuju po svojoj snazi. Ako ste vrlo osjetljivi, preporučamo vibrator sa slabijim motorom, a ako ne znate koja vam snaga motora odgovara, dobro je odlučiti se za vibrator s podesivom snagom vibracije. Kako ćete prepoznati jake vibratore? Pogledajte koliko baterija im je potrebno za rad. Što više baterija zahtjevaju, to mogu razviti veću snagu. Veličina vibratora ne govori puno o njegovoj snazi; bullet vibratori su često iznimno moćni.4. Je li vam veličina bitna?

Još uvijek se traži odgovor na ovo vječno pitanje, no vi znate što želite. Ako vam je bitno da vam je vibrator diskretan i suptilan, ili ga želite koristiti samo za stimulaciju klitorisa, odlučite se za uređaj oblika i veličine ruža za usne ili za maleni vibrator koji možete sakriti u kozmetičkoj torbici. Ljubiteljice velikih igrački također će lako pronaći nešto za sebe.
tekstura


5. Kakvu teksturu želite?

Neki vibratori su savršeno glatki, dok drugi dolaze s izraženom teksturom. Neki su pod prstima mekani, neki tvrdi, a neki su načinjeni od materijala koji je na dodir nalik pravoj koži. Morat ćete malo eksperimentirati kako bi otkrili kakva vam tekstura najbolje odgovara, a odlična metoda za promjenu teksture vašeg vibratora je korištenje navlaka za penis koje dolaze u raznim oblicima i teksturama.