Postanite zlatni član PV cluba i osvojite trajni popust od 15% na sve proizvode i akcije!

Potrebno je za početak registrirati se:

Korak 1:

Na naslovnici, gore desno, kliknete na link "Prijava"

 

Korak 2:

Kliknite "Kreiraj korisnički račun".

Korisnici koji su već registrirani se prijave sa svojom email adresom i lozinkom koju su sami odabrali. Ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite na link "Zaboravili ste lozinku?", upišite svoju email adresu i tada ćemo Vam poslati email sa novom lozinkom.

registracija korak 2

Korak 3:

Ispunite polja potrebna za registraciju. Te kliknite "Pošalji". Na navedenu email adresu će Vam tada stići automatksa poruka od nas koja će Vam zaželjeti dobodošlicu u webshop te potvrditi uspješnu registraciju.

Ukoliko nadevedete krive podatke Vaš račun će biti deaktiviran. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon. Ukoliko Vas brine zaštita privatnosti možete pričitati više o njoj ovdje. Te ukoliko ste zabrinuti oko izgleda pošiljke kliknite ovdje.

registracija korak 3

 

Korak 4:

Nakon koraka 3 ste odmah logirani na našoj stranici i u webshopu. Klikni te na link "Moj račun".

registracija korak 4

Korak 5:

Ovdje upravljate sa svojim računom i podatcima (možete promjeniti lozinku, unijeti adresu naplate/dostave, imate uvid u svoje narudžbe i recenzije, te u oznake (taggove) koje ste dodjelili proizvodima, a osim toga možete složiti i svoju listu želja).

registracija korak 5

 

Korak 6:

Proizvode koje želite kupiti dodajete u košaricu, te kada ste gotovi kliknete na link "Pregled Narudžbe" (gore desno). Sada kao registrirani korisnik možete upisati svoj Kod za popust.

Prilikom prvog naručivanja  upišite na narudžbenici u polje za unos kupona pvclub-5 i iznos za plaćanje će se smanjiti za 5%.

Ukoliko naručujete drugi put dobivate 10% popusta kada upišete naziv kupona pvclub-10.

Kada izvršite treću narudžbu postajete naš zlatni član i u mogućnosti ste koristiti trajni popust od 15%, što znači da će vam se kod svakog daljnjeg naručivanja kada upišete pvclub-15 automatski odbiti 15% od cjelokupnog iznosa, ne uključujući troškove dostave.

Popust vrijedi za sve proizvode i akcije!

 

Korak 7:

Kada upišete kod potrebno je kliknuti "Iskoriste kupon"! Tada će Vam se ispod ukupnog iznosa pojaviti "Popust" te će se sam automatski obračunati iznos popusta te iznos narudžbe s popustom (na ovaj iznos će Vam se u daljnjem procesu dodati 25,- kn poštarine).

registracija korak 7