Savršena igračka za parove.

Sasvim sigurno seksualne igračke mogu dodatno začiniti romantičnu vezu. Ipak, činjenica je da je većina igračaka napravljena prvenstveno za solo uporabu. Najčešće je jedini način za uključivanje partnera, pustiti ga da vas promatra ili eventualno pripomogne, dok vi uživate. Želite li, pak, užitak igračke podijeliti, neizostavno to morate probati s vibro prstenom. Napravljeni za zajedničko uživanje, vibro prstenovi su savršeni za parove!

Spomenimo prvo što čini muškarcima. Svrha jednog takvog prstena je usporiti protok krvi iz penisa u erekciji i zadržati prokrvljenost penisa što dulje. To ne stvara samo ugodan osjećaj napetosti i pritiska, nego mu daje čvršću i dugotrajniju erekciju.Već je to dobitak za oba partnera. Međutim, zajedno s vibracijama koje stimuliraju klitoralnu zonu dobivate win-win situaciju. Odnosno, budući muškarci obično ranije ejakuliraju, a ženama za postizanje orgazma treba nešto više vremena, ovakav prsten pruža potpun zajednički užitak.

Vrste vibro prstenova

Kako se odlučiti za prsten koji vam najviše odgovara?

Prije svega trebate se odlučiti za vrstu materijala:

- Cyberskin pruža mekan, realističan osjećaj

- Silikon je antialergijski i lako se održava

- Čvrsti Jelly najbolje prenosi vibracije

- Mekani Jelly je također, dosta mekan i fleksibilan.

Potom, trebate uzeti u obzir njihove karakterisitike:

- prsten s unutarnjim vibro metkom, želite li neprekidnu vibraciju bez upotrebe ruku

- vibrator, koji je odvojiv od prstena može se koristiti za stimulaciju drugih dijelova tijela

- za još više erekcijske snage koristite dupli prsten

- također, možete birati između prstenova s raznim stupnjevima i vrstama vibracija.

Preporuke i način uporabe

Kako biste iskoristili svoj prsten na najbolji mogući način dobro se pridržavati sljedećih preporuka. Trebali biste uvijek koristiti lubrikant za navlaživanje igračke. Lubrikant će tkođer, učiniti ugodnijim i sam seksualni odnos. Kako sudjeluju dva partnera, dobar lubrikant dvostruko je važan. On će olakšati navlačenje i skidanje prstena i poboljšati seks.

Ako rabite prezervativ s prstenom, prvo stavite prezervativ, pa onda prsten. Nemojte pokušavati stavljati prezervativ preko prstena!

Prstenovi napravljeni od čvrstog jelly materijala trebaju se staviti prije potpune erekcije, zbog toga što nisu previše rastezljivi. Dosta ljudi vjeruju da su vrijedni truda, jer najbolje prenose vibracije.

Prstenovi od mekanih, rastezljvih materijala mogu se stavljati prije ili po erekciji, čak i u slučaju kada je otvor vrlo malen. Neka vas to ne brine, jer su oni izuzetno rastezljivi, napravljeni su kako bi bili tijesno pripijeni.

Kako biste intenzivirali vibracije kod žena probajte pozu ženske dominacije. To će joj omogućiti da svojim tijelom kontrolira snagu vibratora.

Ako mušakrac osjeti da mu prsten onemogućuje ejakulaciju treba ga skiniti neposredno prije orgazma. Ukoliko prsten započne previše stezati, skinite ga odmah i nemojte ga više nikada rabiti dulje od 30 minuta.

U rijetkim slučajevima može se dogoditi da vam prsten postane preteško skinuti. Tada stavite penis pod hladnu vodu kako biste smanjili erekciju.

Kada skidate prsten učinite to polako i provjerite da se nije zakvačila kakva dlačica.

Na kraju, nemojte dozvoliti da vas sve ove informacije isuviše zabrinu, vibro prstenovi su zapravo vrlo jednostavni! A tek, kad pomislite koliko zabave i užitka pružaju, svaki bi par trebao imati po jedan u spavaćoj sobi.