High tech i veliko zadovoljstvo

Sigurno ste čuli za silikon, najvjerojatnije u kontekstu povećanja ženskih grudi. Zamislite samo, postoje razni načini korištenja ovog izdržljivog i raznolikog materijala!

Zbog svoje trajnosti i i izdržljivosti silikon se pokazao odličnim materijalom za izradu seksualnih igračaka. Kako je kod većine silikonskih igračaka završna obrada ručna – a znamo što više posla to veći troškovi izrade, te igračkice znaju biti nešto skuplje. U stvari, silikonske su igračke često brendirane kao „vrhunske“ igračke. Kako bilo, vrijedni su svoje cijene.

Potpuno neporozan materijal, silikon se može prati sapunom i vodom, čak se može sterilizirati iskuhavanjem u vrućoj vodi omogućujući tako dugotrajno korištenje. Silikon je također antialergijski, mi barem još nismo čuli da je netko imao alergijsku reakciju upotrebljavajući silikonsko ljubavno pomagalo.

Ako vas jedino cijena odbija u kupovanju silikonske igračke, nemojte škrtariti na sebi. Višu cijena takvoga dilda ili vibratora određuje praktički vječna trajnost materijala (osima ako ga ne date svom kućnom ljubimcu na žvakanje), izuzetna mekoća i suptilnost stvarnog osjećaja, dok ga dodirujete. Silikon vrlo ugodno grije i ubrzo postiže temperaturu tijela, također rijetko ima nesavršenosti poput grubih završetaka i sl.

Ako želite najbolje i voljni ste to platiti, erotska igračka će vam napravljena od silikona to i pružiti. Neće oduševiti samo svojim izgledom i stvarnim osjetom, nego će također usrećivati vas i vašu odabranicu još dugo vremena.

Na kraju, još jedan vrlo važan podatak, nemojte slučajno korisiti lubrikant za navlaživanje na bazi silikona, jer ćete oštetiti površinu igračke. Obvezno za navlaživanje silikonske igračke koristite lubrikante na bazi vode!