Ovi izvanredni vibratori zaslužuju zaseban članak, jer uz brojne mogućnosti koje nude konstantno se mijenjaju i unaprijeđuju, pa smo ih odlučili pregledno predstaviti uz pojašnjenje kako ih koristiti.

 

Žene diljem svijeta  obožavaju ovu high tech spravicu i tretiraju ga kao svog kućnog ljubimca. Još prije desetak godina postali su vrlo popularni modelom Jack The Rabbit, iako nisu bili niti upola tako usavršeni kao danas. Jedan takav model rabbit vibratora proslavio se u epizodi Sex i grada gdje je probudio pohotu u inače romantičnom liku Charlotte.

 

Kako izgleda Rabbit


Iako ima oblik falusa zbog vrška oblikovanog poput glavića, rabbiti su napravili odmak od klasičnog izgleda „realističnog“ vibratora. Više imponiraju ženskoj publici, zbog svojih živih boja, crvene, ružičaste, ljubičaste, modre ili tirkizne. Usto, perlice ugrađene u prozirni dio vibratora djeluju vrlo privlačno, iako one prije svega imaju svoju primjenjivu stranu, koja se ne uočava na prvi pogled. Naime, kada se vibrator uključi kuglice počinju pulsirati prenoseći pulsaciju uzduž cijelog vibratora, dok na dijelu gdje se nalaze izbočuju površinu prema van, što  stvara vrlo ugodnu senzaciju. Hm, malo teško za opisati, ali probajte to zamisliti kao ugodno meškoljenje.

Svaki rabbit da bi se zvao rabbit mora imati manji produžetak, spojen uz glavni vibrator, oblikovan poput zečića s dugim uškama za stimulaciju klitorisa. I na kraju vibratora, moderno kućište u koje dolaze baterije s upravljačem za rad vibratora.

                                                                                                  Prije je kućište bilo odvojeno od vibratora,  spojeno kratkim kabelom kao kakav žični daljinski upravljač. Međutim, događalo se da se u žaru trenutka kabel izvuče i odjednom, paf, prekid rada, pa su tako radi komfornijeg korištenja kućište spojili s podnožjem vibratora. Cijeli vibrator je time postao malčice glomazan, no neka vas to ne brine još uvijek nisu preveliki da se ne bi trebali koristiti, he,he... a u zadnjem dijelu članka pojasnit ćemo vam i kako.

Dakle, vibrator žive boje s prozirnim dijelom u koji su ugrađene pulsirajuće perlice i  vrhom u obliku glavića, te vibro zečićem za stimulaciju klitorisa i high tech kućištem. To bi bio ukratko izgled većine današnjih rabbit vibratora.

 

Mogućnosti koje nude


I ovdje, naravno ili na žalost, vrijedi pravilo - koliko para, toliko muzike, iako već i startni modeli imaju dosta toga za ponuditi. 

Prije svega to je istovremena stimulacija klitorisa i vagine. Takav dvostruki užitak osim što zabavu čini još boljom može pomoći ženama koje ne mogu postići vaginalni orgazam. Ovako će klitoralno uzbuđenje koje osjećaju lakše prenijeti na vaginalne orgazmičke točke, posebice g-točku. U tome će sigurno pomoći i pulsirajuće kuglice koje prenose pulsaciju uzduž cijele površine vibratora.

Kada su u pitanju jačina i vrsta vibro masaže bolji modeli nude mogućnost zasebnog odabira vibro masaže i pulsiranja. Uglavnom je jakost vibro masaže podešena u tri stupnja od blage za poticanje strasti do snažnih orgazmčkih, dok su vrste masaže u raznim ritmovima vibriranja i pulsiranja.

Eksluzivniji modeli se mogu pohvaliti dodatnim mogućnostima poput rotirajućeg glavića, teksturirane površine, dodatnim nastavkom za stimulaciju anusa, zakrivljenim glavićem za stimulaciju g-točke i još mnogo toga.

Kako su većinom vodootporni mogu se koristiti za užitak ispod tuša ili u kadi.

 

Vrste materijala od kojih su napravljeni

Danas su najzastupljeniji visokokvaliteni materijali silikon ili termoplastika, zbog
svojih izuzetnih karakteristika. Teksture erotskih igračaka napravljenih od tih materijala su na dodir ugodne svilenkaste ili kod nekih baršunaste, što odgovara većini žena u kontaktu s erotskim igračkama (neke žene preferiraju tvrdu, glatku plastiku). Brzo poprimaju temperaturu tijela, mekani su, savitljivi i prilagodljivi. Po pitanju medicinske ispravnosti također su u prednosti, jer su netoksični i bez mirisa su,  a njihova higijena je jednostavna. Dovoljno ih je nakon upotrebe oprati sa dezinfekcijskim sapunom u mlakoj vodi i lagano osušiti pamučnim ubrusom.

Naravno, sve to je poskupjelo njihovu cijenu, ali materijal od kojeg su se prije izrađivali - jelly PVC  imao je dosta nedostataka poput izrazitog mirisa plastike, tvrđi je, teže se higijenski održava i nije bio trajan koliko ova dva materijala.

Stoga vam preporučujemo da prilikom kupnje rabbita nastojite izbjeći modele od jelly PVC-a i one sa žičnim daljinskim upravljačem. Također, obratite pažnju da li su komande za vibro masažu i pulsiranje odvojeni, te kako se podešavaju dodirom ili stiskanjem dugmića, jer ovi potonji su isto tako zastarjeli modeli.

 


Inačice rabbit vibratora

Prije svega na tržištu su uz klasične rabbit ponuđeni modeli čiji  stimulatori za klitoris ne moraju biti u obliku zečića, već neke druge mile životinjice, najčešće leptirića, slonića ili malog 'tića.

Iako su vibratori u radu vrlo tihi zvuk pulsirajućih kuglica može nekima biti dovoljno iritantan da ih sprječava u potpunom opuštanju. U tom slučaju bolje je izabrati brojne modele u ponudi bez kuglica, a sa svim ostalim karakteristikama koje nude rabbit vibratori.

 

Kako ih koristiti

Rotirajući vibratori, te ostali high tech masažeri s nastavkom za stimulacju klitorisa nešto su kompliciraniji za uporabu, nego li ostali vibratori. Ipak, te fantastične igračke definitivno vrijedi isprobati. Stoga pročitajte tekst koji slijedi i spremite se za bitku sa zekom!

Prvu stvar koju trebate učiniti, dobro osmotrite svoj vibrator i uočite dva glavna dijela: vibrator i dodatak u obliku zečića, dupina, slonića ili neke druge mile životinjice za stimulaciju klitorisa.

Nadalje, provjerite svakako pravilnu instalaciju baterija. Isprobajte rad vibratora prije nego što se počnete igrati s njim. Ovisno o tipu vibratora koji imate i daljinskim komandama, najvjerojatnije ćete moći upravljati zasebno trima funkcijama: vibriranje i rotiranje palice,te vibriranje klito-nastavka. Isprobavajte komande kako biste točno znali što možete očekivati od određene komande, odnosno koja komanda služi za željenu vrstu funkcije.

Također, preporučujemo navlaživanje vibratora lubrikantom. U tu svrhu, vrlo su učinkoviti lubrikanti na bazi vode. Nanesite prvo kap lubrikanta na vibrator, još ćete više uživati ukoliko umasirate lubrikant na genitalno područje i klito-nastavak.rabbit

Prije nego što uključite vibrator, započnite s nježnim uvlačenjem palice u vaginu, tako da je klito- nastavak okrenut prema gore.

Bit ćete sigurni da ste sve dobro podesili, ukoliko vam zečić uškama pokriva klitoris. Sada ste spremni uključiti igračkicu. Prvo započnite sa sporijim i blažim vibracijama i rotiranjem, pa postepeno pojačavajte intenzitet. Ukoliko niste naviknuti na senzaciju vibratora, najvjerojatnije je klito-stimulator prejak. U tom slučaju, prekrijte nekom tkaninom, plahtom ili sličnim uši zečića, kako biste smanjili senzaciju.

Za dugotrajniju uporabu baterije pohranite izvan vibratora.