Ekstenderi za penis:

Igračke za povećanje obima i duljine penisa, a ujedno i zadovoljstva partnerice.

Imate li problema s erekcijom ili jednostavno želite eksperimentirati s veličinom, postoji više raznih načina za povećanje veličine penisa i seksualnog zadovoljstva partnera.

Ekstenderi i proteze su zapravo navlake koje se navlače na penis kako bi povećali senzaciju partnerice prilikom penetracije, uslijed povećanog obima i duljine penisa, te teksture . Oblikovani poput penisa, šuplji iznutra, navlače se na penis. Rabe se kako bi produljili i podebljali penis ili poboljšali, odnosno simulirali erekciju.

Ekstenderi

Veličinom su prilagođeni za penis u erekciji, podebljavaju ga i produljuju, naglašuju veniranost i senzualnost penetriranja „velikog komada“. Tipičan ekstender napravljen je od rastezljivog, providnog jellyja poput našeg Firm Fita ili Vibro Penis Sleeva ili priljubljujućeg „life-like“ materijala poput navlaka Love Clone ™ ili Nature Skin, koji smanjuje mogućnost svlačenja tijekom uporabe. Većina izgleda poput prezervativa s punim, čvrstim vrhom - glavićem. Šuplji se dio navlači na penis sve dok puni vrh ne prianja točno uz glavić penisa.

Proteze za penis

Služe za simulaciju penisa u erekciji. Proteza za penis stavlja se na penis koji nije u erekciji i učvršćuje se remenicama oko struka. Proteza je posebno pogodna za muškarce koji ne mogu postići erekciju, a pomaže im kako bi seksualno zadovoljili partnericu i ponovno osjetili onu posebnu bliskost s partnericom koja nastaje tijekom odnosa.