Cash & Carry 

U ovoj kategoriji pripremili smo za vas proizvode po diskontnim cijenama, odnosno bez maloprodajne marže. Naravno, postoji kvaka, a odnosi se na kao što i piše u naslovu isključivo na gotovinsko plaćanje. Dakle, plaćanje karticama ovdje ne vrijedi.

 

Sve proizvode možete naručiti on line i platiti dostavljaču prilikom  preuzimanja paketa ili ih možete kupiti u našoj trgovini u Vlaškoj 64, Zagreb.

 

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

 

                                                                  

 

 

 

20% na sve vrste plaćanja za Passion kolekciju erotskog rublja

 

 

Atraktivne modele branda Passion ne odlikuju samo seksipilni krojevi nego i finoća izrade, jer su od dizajna, do materijala i šivanja izrađeni u EU.

Materijali su mekani i senzualni, a sami komadi rublja grudnjaci, korzeti, haljinice, halteri vrlo elastični te se s lakoćom prilagođavaju svakom obliku tijela.

 

Uza sve to cijene su prihvatljive i kupnja jednog ili više modela Passion može se priuštiti. U siječnju još lakše, jer se popust od 20% sada odnosi na sve vrste plaćanja.

 

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

 

                                                                                                

 

 

20% na sva dilda

 

Dilda su, uglavnom realistično oblikovani intimni masažeri za žene i muškarce. Najčešće imaju i testise te vakuum postolje koje se može pričvrstiti za bilo koju podlogu. Neki imaju i vibrator koji radi na baterije, odnosno luksuzniji modeli se pune putem USB punjača.

 

Naši modeli su vrlo kvalitetni, izrađeni od silikona, TPR-a ili imaju higijenski Sil-a-gel premaz s antibakterijskim i antialergijskim učinkom. Ne sadrže ftalate, niti imaju neugodan miris.

 

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

                                                   

 

                             

 

Ljubavni paketi

 

 

 

Ne možete se odlučiti što biste prvo probali, seks igračkicu, fetiš ili neki drogerijski proizvod.  Možda sve odjednom i to pocijeni jednog proizvoda? Nije neostvarivo, jer smo za vas pripremili setove s tri, pet i više proizvoda po ukupnoj cijeni sniženoj za  40% do 50% popusta.

 

Ponudu možete pogledati ovdje, a uživati u isprobavanju gdje god želite!

 

 

 

 

 

 

Trajni popusti

U ovoj kategoriji se nalaze proizvodi na trajnom sniženju, a možete ih pogledati ovdje