Veljača je poznata kao mjesec ljubavi i ludih zabava, pa smo time vođeni odlučili ponuditi Vam super akcije na sve erotske artikle za zajednički užitak.

 

20% na erotske artikle za parove

 

Bilo da ste poželjeli podijeliti zajednički užitak vibro igračkicama koje možete koristiti tijekom odnosa, ili se prepustiti ugodnoj masaži našim body masažerima za stimulaciju erogenih zona nećete pogriješiti. Zajednički intimni trenuci uvijek vode ka još većoj bliskosti i produbljivanju odnosa i međusobne povezanosti.

U kategoriji erotskih artikala izabrali smo za vas premium proizvode koji će vaše intimne trenutke učiniti beskrajno senzualnim i maštovitim.

Također, kakva bi to ponuda bila bez akcijskog popusta kao dodatni začin zadovoljstva. Tako i ovaj put vaš će račun biti manji za 20%

 

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

                                                   

 

                            

 

Ljubavni paketi

 

 

 

Ne možete se odlučiti što biste prvo probali, seks igračkicu, fetiš ili neki drogerijski proizvod.  Možda sve odjednom i to pocijeni jednog proizvoda? Nije neostvarivo, jer smo za vas pripremili setove s tri, pet i više proizvoda po ukupnoj cijeni sniženoj za  40% do 50% popusta.

 

Ponudu možete pogledati ovdje, a uživati u isprobavanju gdje god želite!

 

 

 

 

20% na sve vrste plaćanja za Baci Dreams kolekciju seksi kostima

 

 

Ako ste ikad imali erotske snove na temu seksi uniformiranih žena, onda je ovo pravi trenutak da ih ostvarite.

Dreams kolekcija američkog branda seksi rublja Baci ostvarit će vaše fantazije svojim neodoljivim opravicama. 

Zločeste školarke, uslužne sobarice i stjuardese, stroge policajke ili nedoljive doktorice, birajte ulogu...i igra može započeti.

Kompletnu ponudu uz 20% popusta možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cash & Carry 

U ovoj kategoriji pripremili smo za vas proizvode po diskontnim cijenama, odnosno bez maloprodajne marže. Naravno, postoji kvaka, a odnosi se na kao što i piše u naslovu isključivo na gotovinsko plaćanje. Dakle, plaćanje karticama ovdje ne vrijedi.

 

Sve proizvode možete naručiti on line i platiti dostavljaču prilikom  preuzimanja paketa ili ih možete kupiti u našoj trgovini u Vlaškoj 64, Zagreb.

 

Kompletnu ponudu možete vidjeti ovdje.

 

 

                                                                  

 

 

 

                                                                            

 

Trajni popusti

U ovoj kategoriji se nalaze proizvodi na trajnom sniženju, a možete ih pogledati ovdje