Dobrodošli!

Povrat kupljene robe

                                                                               

Ukoliko ste dobili proizvod koji je neispravan ili se pokvario u jamstvenom roku reklamaciju možete izvršiti na sljedeći način:

  • popunjavanjem priloženog obrasca
  • telefonski na 01/4837-769 u vremenu od 10.00 do 20.00 sati
  • dopisom na pv@positive-vibrations.hr

Nakon čega ćemo Vas pravovremeno kontaktirati i dogovoriti daljnje korake, odnosno slanje neispravnog proizvoda na našu adresu te zamjenu za ispravni porizvod, zamjenski ili povrat novca.  Nastale troškove zamjene proizvoda snosi u cjelosti Pozitivne vibracije d.o.o.

Isto vrijedi u slučaju da ste dobili proizvod koji niste naručili.

U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo nekorištenog i neoštećenog vratiti u roku od 14 dana po primitku iste, osim ukoliko se radi o proizvodu za vaginalnu/analnu penetraciju. zbog rizika prenošenja spolnih bolesti takve proizvode ne zamijenjujemo.

Uz artikal koji vraćate priložite i popunjeni reklamacijski obrazac koji možete pronaći na linku niže na stranici. Trošak poštarine, te sve druge nastale troškove u tom slučaju snosi kupac.  Da bismo Vam priznali  povrat zamjene molimo Vas da nas prije vraćanja ili zamjene proizvoda prethodno kontaktirate na mail: positive.vibrations.zg@gmail.com ili telefon: 01/4837-769

 U slučaju da je paket prilikom preuzimanja oštećen kupac ga je dužan reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket. Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 14 dana od primitka. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. 

Za materijalne nedostatke odgovaramo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

file:/obrazac za reklamaciju