Dobrodošli!

LELO™

jedan od vodećih svjetskih inovatora seksualnih igračaka predstavalja novi model masažera klitorisa:

upoznajte Sonu 2

 

 

 

 

Zašto je Sona 2 tako posebna? 

Već neko vrijeme svjedočimo brojnim borbama za ženski orgazam i razgovoru o otvorenoj seksualnosti, a ponukani činjenicom da ogroman broj žena u cijelom životu orgazam uopće ni ne doživi, seksualnoj revoluciji pridružio se i Lelo - i začinio ju svojim luksuznim, elegantnim i zbilja neodoljivim dizajnom.

Novi masažeri klitorisa najčešće koriste tzv. Air Pleasure Technology što je patent u vlasništvu poznatog Womanizera. Njihovi masažeri imaju male zamjenjive nastavke za klitoris koji ga u potpunosti zaokruže i zračnim pulsacijama nevjerojatno snažno i ugodno stimuliraju. Žene kažu da im ništa na svijetu ne donosi toliko snažne orgazme kao ova tehnologija.

Međutim, onda se pojavila Sona 2 - nastavak revolucionarne Sone koja koristi sonične valove. Princip stimulacije je sličan, Sona je na vrhu zaobljena kako bi što bolje okružila klitoris, snažno ga stimulira i dovodi do nevjerojatnih ekstaza - jer je njena tehnologija daleko od zračnih pulsacija na koje smo navikli.

Sona koristi sonične valove, odnosno cijeli spektar zvučnog vala koje ljudsko uho može čuti. Kako biste dobili percepciju učinka koji oni imaju na našem tijelu, pokušajte se prisjetiti nekog većeg koncerta, glasnih zvučnika i jakih vibracija koja stvara bas - upravo ovakve vibracije koristi i Sona, samo što su one strogo kontrolirane, dolaze u raznim uzorcima i ritmovima, i koncentrirane su u onu točku koja stimulaciju zaslužuje vjerojatno više no bilo kojem drugom dijelu tijela - klitorisu. Sonični valovi djeluju na način da stimuliraju apsolutno cijeli klitoris i aktiviraju svaki živac koji sudjeluje u našem orgazmu, za razliku od nekih drugih masažera koji stimuliraju tek vrh klitorisa.

 

Kako se koristi?

 

Sona stimulira klitoris više no ijedan drugi masažer, zahvaljujući njenim soničnim valovima i divnom baršunastom silikonu koji ih provodi kroz cijeli klitoris. Preporuča se korištenje uz lubrikante na bazi vode, a ako želite, svoje igre možete preseliti pod tuš ili u kadu, Sona 2 je u potpunosti vodootporna.

 

    

1) Prislonite SONU na klitoris                     2) Uključite ju i pronađite svoj odgovarajući intenzitet                     3) Uživajte u jakim orgazmima

Sona 2, za razliku od svog prethodnog modela, ima povećani prostor za klitoris, što je plod Lelove želje za spojem savršenog ergonomskog, ali luksuznog i elegantnog dizajna. Njihove seksualne igračke nisu samo igračke - one su dio borbe za seksualnu ravnopravnost i jednakost, seksualnu osvještenost i otvorenost. 

Mi Vam donosimo kratki pregled ostalih Lelovih proizvoda koje od sada možete pronaći i kupiti i u našem sex shopu:

 

Sona Cruise

 

Poseban model Sona je Sona Cruise - njena glavna inovacija je Cruise tehnologija: jačinom Vašeg pritiska Sone na tijelo pojačava se i njen intenzitet. 

Sa Sonom Cruise zaboravite na gumbiće, tipke i slične stvari koje usporavaju i uništavaju magiju Vašeg klimaksa - intuitivni prirodni pritisak Sone pružit će Vam klimaks kakav želite, a kojega možda ni sami niste svjesni. 

 

 

Sona

 

O originalnom Lelovom masažeru klitorisa - Soni - ne treba više ništa reći. Od novog modela razlikuje ga tek veličina klitoralnog stimulatora. Sona je u potpunosti vodootporna, ergonomski dizajnirana, izrađena od najfinijeg glatkog silikona, savršeno pristaje u Vašu ruku i iznimno je jednostavna za korištenje. 

 

 

 

 

 

Ako želite iz prve ruke provjeriti što žene misle o Soni, ili pratiti novosi Lelo proizvođača, pozivamo Vas da bacite oko i na njihovu blogersku platformu koje će Vam, sigurni smo, dočarati što znači seksualna revolucija (ako mi već nismo!). Platformu postjetite ovdje.

 

 

Jeste li spremni za (još jednu) revoluciju seksualnih igračaka?

 

F1s Developer's Kit uključuje:

 

F1s Masturbator
rukavice s kojima će proizvod lakše prianjati uz vaše ruke
"ne ometaj znak" s natpisom "Don't - F1s experiment in progress"
dva manja pakiranja premium LELO lubrikanta na bazi vode
ekstra kvalitetan LELO čistač za igračke
vrećicu za pohranu
USB punjač
upute za korištenje

 

 LELO F1s masturbator je pametna igračka koju možete kontrolirati bilo kojim pametnim uređajem putem LELO aplikacije. Unutrašnjost je posebno teksturirana i obojana u zavodljivu tamnocrvenu boju. Međutim, za razliku od većine muških masturbatora, F1s koristi više vrsta tekstura, tako da prvi dio unutrašnjosti igračke simulira oralni seks, dok nastavak igračke simulira vaginalnu ili analnu penetraciju.

 

 

Ono čime ozbiljno odskače od svoje konkurencije je mogućnost konstantnog nadograđivanja. Odakle naziv Developer? Uz ovu igračku dobivate pristup samom softveru igračke. To znači da igračku možete precizno isprogramirati da zadovolji apsolutno svaku vašu želju. Masturbator ima deset senzora duž cijele penetrirajuće duljine, a ovi senzori pamte vaše najdraže načine masturbacije i pomoći će vam da posložite svoju F1s igračku točno kako želite.

 

 

 

 

I ova igračka dolazi uz dva revolucionarna noviteta koje smo već upoznali kod LELO proizvođača, a to su:

 

Cruise Control i SenSonic™ tehnologija

 

Cruise Control osigurava jačinu i intenzitet motora - koliko god dugo koristite masturbator na najjačim postavkama, njegove se performanse neće smanjiti, intenzitet ostaje isti!

 

SenSonic™ tehnologija omogućava LELO masturbatoru sonične vibracije - ove vibracije imitiraju efekt niskih, dubokih frekvencija (soničnih valova)  stoga umjesto da vibracije odzvanjaju tek na površini tijela, kod LELA one prodiru duboko u tijelo i dubinski zadovoljavaju čitavu erogenu zonu, umjesto da stvaraju jak pritisak na površinu tijela-

 

Zanima vas više? Istražite sve mogućnosti nadolazeće seks revolucije ovdje!

 

Zanima vas kako F1s Masturbator izgleda? Pogledajte LELO reklamu za F1s Developer's Kit!

 

 

Tiani 2

Lelova partnerska igračke Tiani 2 može se koristiti za solo igru ili tijekom samog seksa. Jedan njen dio je penetrirajći, dok drugi stimulira Vašeg partnera. Ergonosmki je dizajniran, tako da odgovara svim ženama. 

U radu je gotovo nečujan, iako ima moćan motor s 8 različitih brzina. Unutar nekoliko minuta Tiani 2 donosi vam ekstremno intenzivne, čak višestruke orgazme. 

 

 

Dolazi u paru s daljinskim upravljačem koji koristi Sensemotion tehnologiju. Daljinski upravljač prati vaše pokrete, a što se brže miče, to su vibracije jače i intenzivnije. Daljinskim upravljačem možete kontrolirati Tiani s čak 12 metara udaljenosti, što je 3x veći domet od uobičajenih upravljača partnerskih igračaka.

Više o proizvodu, kao i video s uputama za daljinsko upravljanje, možete pronaći ovdje.

   

                                                                               


          1) Potpuno punjiv                        2) 100% vodootporan                    3) 8 postavki užitka                          4) Globalni bestseller
                Više snage, manje buke              Savršen za kupke i tuševe               Od slabih do snažnih vibracija            Potvrdilo milijun korisnika

 

 

 

Kako se koristi?

 

 

 

                      

 

   

8 Artikala

po stranici

8 Artikala

po stranici