Dobrodošli!

Intimni proizvodi za zdravlje i zaštitu žene

 

Predstavljamo vam nekoliko skupina proizvoda za intimno zdravlje žene i zaštitu njezinog intimnog područja te veće zadovoljstvo. 

Užurbana svakodnevica danas je kod mnogih žena razlog zbog kojeg zanemaruju brojne aspekte svog života; seksualno zadovoljstvo i intimno zdravlje svakako su među njima. Intimno zdravlje je mnogo više od kvalitetne intimne kupke, iako ona jest dobar početak. Za Vas smo na jednom mjestu povezali sve naše proizvode i informacije koje mogu poslužiti kao početak brige o intimnom proizvodima za zdravlje žene ili kao podsjetnik da je i ljubav prema sebi i svojoj higijeni itekako bitna.

Wand masažeri

Originalno osmišljeni kao masažeri bolnih mišića i spravice za poboljšanje cirkulacije, danas su sve luksuznijih dizajna i mnogobrojnijih funkcija. Njihove intenzivne vibracije i raznovrsni vibroritmovi odlični su za istraživanje erogenih zona tokom predigre ili kao dodatna klitoralna stimulacija tokom odnosa. Ono najbolje od svega, možete u njemu uživati i Vi i Vaš partner.

Wand masažer za jačanje vaginalnih mišića

Najnovija generacija igračaka namijenjenih ženama obogaćena je tehnologijom blagih, ali djelotvornih elekro impulsa. Na Estim Wandu nalaze se plohe koje emitiraju elektro impulse elegantno uklopljene u luksuzan, ali i pametni dizajn optimalne krivulje za G-točku. Pokrenite funkciju elektro impulsa jednom kada je Estim Wand u Vama i osjetite stezanje vaginalnih mišića dok on radi umjesto Vas. Tokom penetracije možete zamijeniti funkciju elektro impulsa dubinskim vibracijama i prepustite se predivnim vibroritmovima Estim Wanda.

Vaginalne kuglice

 

Vaginalne ili Kegelove kuglice služe za učvršćivanje vaginalnih mišića i mišića zdjelice te pojačanje vaginalnog osjeta. Nose se tijekom dana kako bi se kretanjem i zadržavanjem kuglica u vagini kontrahirali upravo ti mišići. Njihovo se nošenje preporučuje nakon poroda ili u menopazi, ali i svim ostalim ženama koje osim zdravstvene koristi žele pojačati svoj vaginalni osjet. U svakom slučaju, dragi će vam biti zahvalan zbog užeg vaginalnog kanala i "čvrstog stiska". Za dodatan užitak možete izabrati vaginalne kuglice s vibracijama, koje se mogu kontrolirati daljinskim upravljačima (a neke i aplikacijama na pametnim telefonima).

Ljubavne pumpice

Inspirirani značajnošću i uspjehom vakuum pumpi za muškarce, stručnjaci su dizajnirali i modele prilagođene ženama. Vaginalne pumpe, koje su mnogim ženama i sami doktori preporučili, funkcioniraju preko vakuuma koji poboljšava prokrvljenost intimnog područja te olakšava dostizanje orgazma. Korištenjem pumpica zabilježene su značajne razlike u kvaliteti i učestalosti orgazama upravo kod žena koje imaju manji klistoris. Vibrirajuće ili ne, vaginalne pumpe su favorit mnogih žena danas jer omogućavaju jači intenzitet stimulacije. Pumpice za bradavice funkcioniraju slično, ali su manjeg i funkcionalnijeg dizajna. Privlačeći krv u bradavice one postaju osjetljivije, zbog čega su vrlo popularne među parovima svih generacija. One imaju još jednu, doduše manje poznatu, svrhu. Pumpice za bradavice olakšavaju dojenje novim majkama koje imaju uvučene bradavice. 

Ljubavne pumpice se najčešće koriste tijekom ili neposredno prije predigre.

Afrodizijaci

 

Bilo da ste solo ili u vezi, seksualnost i požuda su glavne žrtve suhoparne rutine. Ako ne vjerujete da su razni modeli igračaka za Vas, postoje začini za ljubavni život u obliku afrodizijaka svih vrsta i oblika, a sve na biljnoj bazi bez nuspojava. Njihovo djelovanje ovisi o tipu i svojstvima, a možete birati između različitih krema, kapsula s aktivnim sastojcima homeopatskih pripravaka koji se konzumiraju svakodnevno kao dodatak prehrani. Afrodizijaci u obliku kreme ili gela najčešće pojačavaju osjetljivost ili dodaju toplo/hladni efekt koji intrigira naša osjetila. Preko tanke kože intimnog područja kreme i gelovi se izrazito brzo upijaju tako da su najbolja opcija za one nestrpljiva duha. Kada afrodizijaci dolaze u obliku kapsula, njihov put u naš krvotok je nešto duži, ali je zato je i djelovanje drugačije. Aktivni sastojci poput guarane, praha zobenih klica i kardamoma pozitivno djeluju na naš libido i seksualnu energiju. Za razliku od kremica, gelova i kapsula, homeopatski pripravci najdulje djeluju zbog toga što se konzumiraju kao svakodnevni dodatci prehrani. Većina naših preparata sadrži L-arginin koji iz godine u godinu dobiva sve više obožavateljica zbog svog snažnog utjecaja na krvožilni sustav i libido.

Lubrikanti prilagođeni nježnijem spolu

 

Kada osmišljavamo ponudu, nastojimo osigurati asortiman lubrikanata koji će svakome ponuditi nešto što mu individualno odgovara. Izrazito nam je bitna komunikacija s kupcima jer kod kupovine igračaka treba znati i koji lubrikanti se smiju, a koji ne koristiti. Sinergija tijela i uma je ključna kod seksualnog zadovoljstva, ali i zdravlja. Zabilježeno je u brojnim istraživanjima kako sve više žena ima problema s vaginalnom suhoćom, što ne samo da ih dovodi u rizik od infekcija nego je i izrazito neudobno i otežava prepuštanje intimnosti s partnerom. Lubrikanti na bazi vode, bilo jednostavnog sastava ili s dodatnim hidratantnim sastojcima, najpopularniji su izbor žena 21. stoljeća upravo zato što su kompatibilni sa svim tipovima igračaka i prezervativa, te postoji velik izbor ovisno o tome volite li lubrikante s okusom ili bez. Ono na što uvijek pazimo je da osiguramo i lubrikante bez glicerina, s obzirom da osjetljivijim ili alergičnim ženama može poremetiti vaginalnu floru. Za maratonke, avanturistice ili one od Vas koje se tako osjećaju, idealni izbor su lubrikanti na bazi silikona koje je potrebno sa sapunom oprati kako bi se skinuli s tijela. Zlatna sredina su hibridi vode i silikona, jer ponekad, gustoća silikona i svilenkasta tekstura vodenog lubrikanta je baš za Vas dobitna kombinacija.

Intimna higijena

 

 

Intimna higijena je nažalost danas nešto o čemu koliko god da se govori, i dalje se ne govori dovoljno. Idealna intimna kupka zapravo je jednostavnog sastava, ali ne pH neutralna. Vaginalni pH je najčešće niži od 4,5 i to treba imati na umu kada se kupuje intimna kupka jer je kiselost vagine njezin štit od raznih bakterija koje nam mogu narušiti intimno zdravlje. Ono što se često isključuje iz razgovora o intimnom zdravlju je menstruacija. Najveći broj žena odlučuje se na upotrebu uložaka i tampona, ali iz dana u dan sve popularnija postaje menstrualna čašica, mali izum koji svake godine zabilježava sve više obožavateljica. Osim što štiti okoliš i drži naš novčanik malo punijim svaki mjesec, njene odlike su također jednostavno korištenje, manji rizik narušavanja vaginalnog pH i mogućnost nošenja tokom seksualnog odnosa. Zvuči dobro, zar ne?

Za sve Vas koje se odluče na eksperimentiranje i istraživanje analnih užitaka, zanimat će Vas spravica koja se zove analni irigator. Ključ analnih igrica je otvorena komunikacija i opuštenost. Mnogim osobama analno ispiranje, za koje irigator služi, donosi samopouzdanje i opuštenost potrebnu za užitak.

 

 

Artikli 1 do 48 od 66 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 48 od 66 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2