Dobrodošli!

Intimni proizvodi za zdravlje i zaštitu žene

 

Predstavljamo vam nekoliko skupina proizvoda za intimno zdravlje žene i zaštitu njezinog intimnog područja te veće zadovoljstvo. 

Užurbana svakodnevica danas je kod mnogih žena razlog zanemarivanja više aspekata svog života i seksualno zadovoljstvo i potrebe su među njima. Intinmno zdravlje je mnogo više od kvalitetne intimne kupke, iako je ona dobar početak. Ovdje smo za Vas na jednom mjestu povezali sve proizvode i informacije koje su Vam korisne za početak ili kao podsjetnik da je i ljubav prema sebi bitna.

Wand masažeri

Originalno osmišljeni kao masažeri bolnih mišića i spravice za poboljšanje cirkulacije, danas su sve luksuznijih dizajna i mnogobrojnijih funkcija. Njihove intenzivne vibracije i raznovrsni vibroritmovi odlični su za istraživanje erogenih zona tokom predigre ili kao dodatna klitoralna stimulacija tokom odnosa. Ono najbolje od svega, možete u njemu uživati i Vi i Vaš partner.

Wand masažer za jačanje vaginalnih mišića

Najnovija generacija igračaka namijenjenih ženama su obogaćene tehnologijom blagih ali djelotvornih elekro impulsa. Na Estim Wandu su plohe koje emitiraju elektro impulse elegantno uklopljene u luksuzan ali i pametni dizajn optimalne krivulje za G-točku. Pokrenite funkciju elektro impulsa jednom kada je Estim Wand u Vama i osjetite stezanje vaginalnih mišića dok on radi umjesto Vas. Tokom penetracije zamijenite funkciju elektro impulsa dubinskim vibracijama i prepustite se.

Vaginalne kuglice

 

Vaginalne ili Kegelove kuglice služe za učvršćivanje vaginalnih mišića i mišića zdjelice te pojačanje vaginalnog osjeta. Nose se tijekom dana kako bi se kretanjem i zadržavanjem kuglica u vagini kontrahirali upravo ti mišići. Njihovo se nošenje preporučuje nakon poroda ili u menopazi, ali i svim ostalim ženama koje osim zdravstvene koristi žele pojačati svoj vaginalni osjet. U svakom slučaju, dragi će vam biti zahvalan zbog užeg vaginalnog kanala i "čvrstog stiska". 

Ljubavne pumpice

Inspirirani značajnošću i uspjehom vakuum pumpi za muškarce, nastali su modeli prilagođeni ženama. Vaginalne pumpe, koje su mnogim ženama i sami doktori preporučili, funkcioniraju preko vakuuma koji poboljšava prokrvljenost intimnog područja te olakšava dostizanje orgazma. Korištenjem pumpica zabilježene su značajne razlike u kvaliteti i učestalosti orgazama upravo kod žena koje imaju manji klistoris. Vibrirajuće ili ne, vaginalne pumpe su favorit mnogih žena danas jer omogućavaju jači intenzitet stimulacije. Pumpice za bradavice slično funkcioniraju ali su manjeg i funkcionalnijeg dizajna. Privlačeći krv u bradavice one postaju osjetljivije, što ih čini veoma popularnima među parovima bez obzira na dob. One imaju još jednu, doduše manje poznatu, svrhu. Pumpice za bradavice olakšavaju dojenje novim majkama koje imaju uvučene bradavice. 

Ljubavne pumpice se najčešće koriste tokom ili prije same predigre.

Afrodizijaci

 

Bilo da ste solo ili u vezi, seksualnost i požuda su glavne žrtve rutine. Ako ne osjećate da su razni modeli igračaka za Vas, postoje začini za ljubavni život u obliku afrodizijaka svih vrsta i oblika, a sve na biljnoj bazi bez nuspojava. Djelovanje ovisi o tipu; kremica, kapsula s aktivnim sastojcima ili možda Vama više paše homeopatski pripravak koji se konzumira svakodnevno kao dodatak prehrani. Afrodizijaci u obliku kreme ili gela najčešće pojačavaju osjetljivost ili dodaju toplo/hladni efekt koji intrigira naša osjetila. Preko tanke kože intimnog područja kreme i gelovi se izrazito brzo upijaju tako da su najbolja opcija za nestrpljive. Kada afrodizijaci dolaze u obliku kapsula, njihov put u naš krvotok je nešto duži ali zato je i djelovanje drugačije. Aktivni sastojci poput guarane, praha zobenih klica i kardamoma pozitivno djeluju na naš libido i seksualnu energiju. Za razliku od kremica, gelova i kapsula, homeopatski pripravci najdulje djeluju zbog toga što se i konzumiraju kao svakodnevni dodatci prehrani. Većina naših preparata sadrži L-arginin koji iz godine u godinu dobiva sve više obožavateljica zbog svog snažnog utjecaja na krvožilni sustav i libido.

Lubrikanti prilagođeni nježnijem spolu

 

Kada osmišljavamo ponudu, kod lubrikanata je ključno da za svakoga postoji nešto. Izrazito nam je bitna komunikacija s kupcima jer kod kupovine igračaka treba znati i koji lubrikanti se smiju, a koji ne koristiti. Sinergija tijela i uma je ključna kod seksualnog zadovoljstva, ali i zdravlja. Zabilježeno je u brojnim istraživanjima kako sve više žena ima problema s vaginalnom suhoćom, što ne samo da ih dovodi u rizik od infekcija nego je i izrazito neudobno i otežava prepuštanje intimnosti s partnerom. Lubrikanti na bazi vode, bilo jednostavnog sastava ili s dodatnim hidratantnim sastojcima, su najpopularniji izbor žena 21. stoljeća upravo zato jer su kompatibilni sa svim tipovima igračaka i prezervativa, te postoji velik izbor ovisno o tome volite li s okusom ili bez. Ono na što uvijek pazimo je da uvijek imamo varijantu i bez glicerina koji dijelu žena koje su osjetljivije može poremetiti vaginalni pH. Za maratonke, avanturistice ili one od Vas koje se tako osjećaju, idealni izbor su lubrikanti na bazi silikona koje je potrebno sa sapunom oprati kako bi se skinuli s tijela. Zlatna sredina su hibridi vode i silikona, jer ponekad, gustoća silikona i svilenkasta tekstura vodenog lubrikanta je baš za Vas dobitna kombinacija.

 

Intimna higijena

 

 

 Intimna higijena je nažalost danas nešto o čemu koliko god da se govori, i dalje nije dovoljno. Idealna intimna kupka zapravo je jednostavnog sastava, ali ne pH neutralna. Vaginalni pH je najčešće niži od 4,5 i to treba imati na umu kada se kupuje intimna kupka jer kiselost vagine je njezin štit od raznih bakterija koje nam mogu narušiti intimno zdravlje. Ono što se redovito isključuje iz razgovora o intimnom zdravlju je menstruacija. Najveći broj žena odlučuje se na upotrebu uložaka i tampona, ali iz dana u dan sve popularnija postaje menstrualna čašica, mali izum koji svake godine zabilježava sve više obožavateljica. Osim što štiti okoliš i drži naš novčanik malo punijim svaki mjesec, njene odlike su također jednostavno korištenje, manji rizik narušavanja vaginalnog pH i mogućnost nošenja tokom seksualnog odnosa. Zvuči dobro, zar ne?

Za sve Vas koje se odluče na eksperimentiranje i istraživanje analnih užitaka, analni irigator je spravica koja će Vas zanimati. Ključ analnih igrica je otvorena komunikacija i opuštenost. Mnogim osobama analno ispiranje, za koje irigator služi, donosi samopouzdanje i opuštenost potrebnu za užitak.

 

 

Artikli 1 do 48 od 54 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2

Artikli 1 do 48 od 54 ukupno

po stranici

Stranica:
  1. 1
  2. 2