Dobrodošli!

Fun Factory

Fun Factory je moderan i inovativan proizvođač seksualnih igračaka, lubrikanata i prezervativa. Izrasli su u prepoznatljiv brend koji se i danas vodi ciljem: inovativna kvaliteta i originalan dizajn.

 

Made in Germany

Ponosni su na svoje postrojenje u Bremenu, gdje Fun Factory okuplja tim vizionara iz čak 20 zemalja. Ovdje dizajniraju, proizvode i pakiraju te tako kontroliraju kvalitetu od samog začetka. 

 

Majstori izrade

Cilj im je umanjiti stigmu i strah vezan uz korištenje sekusalnih igračaka i pomagala. 

Iako su počeli osmišljavajući dizajn igračaka uz pomoć plastelina, danas koriste 3D printere. Sve igračke su ergonomskog oblika za maksimalnu ugodu.

Koriste medicinski silikon kojim su ovladali u proizvodnji, te danas privlače svjetski poznate dizajnere. Prvi su u svijetu pronašli način kako unijeti boju u medicinski silikon bez narušavanja njegove kvalitete.

 

Pakiranja izrađuju od ekološki prihvatljivih materijala.

   

 

Analne igračke napravljene su od svilenkastog medicinskog silikona premium kvalitete. Anatomski su potpuno prilagođeni, savitljivi su, a opet dovoljno čvrsti kako bi osigurali sigurno korištenje i odagnali strah od loma. Igračke uglavnom imaju posebno dizajniran rukohvat za lakše korištenje.

Sa zaobljenim vrhom pogodni su i za ciljanu stimulaciju prostate.

Još jedna Fun Factory inovacija - analni dildo s pokretljivom kuglicom za dodatnu stimulaciju.

 

Fun Factory tim je inovator u punom smislu te riječi.

Fun Factory je do sada osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja za visoku kvalitetu, ekološki pristup, te jedinstveni dizajn. 2008. godine osvojili su nagradu Red dot Design, što je bio prvi puta da je mainstream sfera prihvatila i odlučila nagraditi rad proizvođača sekusalnih igračaka.

Godinu dana kasnije najviše priznanje im dodjeljuje Öko-Test: zahvaljujući posvećenosti svojim kupcima njihovo ime ostaje prepoznatljivo ne samo u Europi već u cijelom svijetu.

 

2 Artikala

po stranici

2 Artikala

po stranici