Dobrodošli!

Penis pumpe

Za vakuum pumpe doista se može reći kako rješavaju problem slabe ili polovične erekcije u tren oka. Htjeli vi to ili ne, kada kroz otvor na pumpi provučete penis i započnete ispumpavati zrak, vaš će penis početi rasti. 

Kako funkcioniraju?

U osnovi, vakuum pumpa za postizanje erekcije sastoji se od dva glavna dijela: prozirne tube i pumpice.

Na donjem kraju tube nalazi se mekana i rastezljiva ovojnica kroz koju se provlači penis, dok je na gornjem kraju tuba spojena zavojnicom s pumpicom.

Nakon što se penis provuče kroz ovojnicu (koju je preporučljivo podmazati lubrikantom na bazi vode), pumpicu se treba nekoliko puta čvrsto pritisnuti kako bi se ispumpao zrak i stvorio zračni pritisak poreban za dobivanje erekcije. Kada se postigne puna erekcija pritisne se ventil na pumpici, kako bi se nastali pritisak i opustio.

Na korijen penisa može se staviti i prsten za penis, koji će produljiti i pojačati erekciju.

Postoje različite pumpe, od onih jednostavnijih s ručnim pumpicama, do vibro pumpica za brže i ekplozivnije ispumpavanje zraka. Neke od njih djeluju i na povećanje penisa, poput Bathmate hidro pumpi.

Među različitim načinima postizanja i pojačavanja erekcije, korištenje vakuum pumpi predstavlja najmanji rizik za zdravlje muškarca, a usto je i jedan od najjeftinijih oblika seksualnih igračaka namijenjenih muškarcima. Vakum pumpe su neinvazivne, ne utječu na tjelesnu cirkulaciju te pomažu u uspostavljanju normalne erekcije nakon operacija vezanih uz prostatu ili kod dijabetesa.

Također, vakuum pumpe su jednostavne za korištenje i nakon prvog osjećaja neugodnosti ispred partnerice ohrabreni rezultatima brzo ćete se priviknuti, pa i doživjeti pumpicu ne samo kao seksualno pomagalo, nego i igračku za odrasle ili potencijalnu uvertiru u zajednički užitak.

4 Artikala

po stranici

 • Pretty Love Alexander Penis Pump - vibrirajuća penis vakuum pumpa za masturbaciju i povećanje erekcije, promjera 7,3 cm, na baterije

  Vakuum pumpe su provjereno sredstvo za postizanje i održavanje erekcije. Svaka takva spravica sastoji se od cjevaste posude najčešće napravljene od prozirne ABS plastike u koju se kroz mekanu membranu na dnu  provuče penis, te pumpe pomoću koje se isisa zrak. Netom pošto nastane vakuum, penis će uslijed nastalog pritiska prijeći u erektilno stanje. Penis se tada može izvući van, a kako bi se erekcija što dulje održala čvrstom preporučuje se koristiti prsten za penis ili sprejevi i kreme.

  Vakuum pumpe učinkovito pomažu kod polovične, slabe erekcije ili za dobivanje ponovne erekcije nakon ejakulacije.  

  Detaljnije
  278,00 kn

 • Renegade Pump Bolero Black - penis pumpa s poboljšanom ručkom za stvaranje potiska, 22 cm

  Ovaj proizvod možete pronaći na adresi Vlaška 64, Zagreb (centar) ili ga možete kupiti preko internet trgovine.

  Detaljnije
  228,00 kn

 • Bathmate Hercules Blue - hidro pumpa za povećanje penisa

  Bathmate je najprodavanija pumpa za povećanje penisa na svijetu. Uz mnoge dodatne pogodnosti, ne samo što produžuje penis, nego redovitom korištenjem pomaže održati penis u vrhunskoj kondiciji, postiže se snažnija, dugotrajnija erekcija, te time povećava seksualno zadovoljstvo i samopouzdanje. Već pet godina Bathmate se prodaje kontinuirano uspješno u preko 39 zemalja ne zbog svog lijepog izgleda ili jednostavnog korištenja, već zbog toga što čini upravo ono što piše na kutiji proizvoda. Dobrobit korištenja Bathmata je nevjerojatna, a rezultati koje donosi su izvanredni. Detaljnije
  598,00 kn

  Nema na skladištu

 • Pump Worx Beginner's Power Pump Black - vakuum pumpa crne boje + penis prsten

  Vakuum pumpe su provjereno sredstvo za postizanje i održavanje erekcije. Svaka takva spravica sastoji se od cjevaste posude najčešće napravljene od prozirne ABS plastike u koju se kroz mekanu membranu na dnu  provuče penis, te pumpe pomoću koje se isisa zrak. Netom pošto nastane vakuum, penis će uslijed nastalog pritiska prijeći u erektilno stanje. Penis se tada može izvuči van, a kako bi se erekcija što dulje održala čvrstom preporučuje se koristiti prsten za penis ili sprejevi i kreme.

  Vakuum pumpe učinkovito pomažu kod polovične, slabe erekcije ili za dobivanje ponovne erekcije nakon ejakulacije.  

  Detaljnije
  148,00 kn

4 Artikala

po stranici