Dobrodošli!

Penis pumpe

Za vakuum pumpe doista se može reći kako rješavaju problem slabe ili polovične erekcije u tren oka. Htjeli vi to ili ne, kada kroz otvor na pumpi provučete penis i započnete ispumpavati zrak, vaš će penis početi rasti. 

Kako funkcioniraju

Bazično se vakuum pumpa za postizanje erekcije sastoji od dva glavna dijela: prozirne tube i pumpice.

Na donjem kraju tube nalazi se mekana i rastezljiva ovojnica kroz koju se provlači penis, dok je na gornjem kraju tuba spojena zavojnicom s pumpicom.

Nakon što se penis provuče kroz ovojnicu, koju ste podmazali s lubrikantom na bazi vode, u tubu nekoliko puta  čvrsto pritisnite pumpicu kako bi se ispumpao zrak i stvorio isisavanjem zraka pritisak poreban za dobivanje erekcije. Kada se postigne puna erekcija pritisne se ventil na pumpici radi otpuštanja nastalog pritiska.

Preporučuje se, potom, na korijen penisa staviti prsten koji će održati erekciju.

Postoje različite pumpe,  od onih jednostavnijih s ručnim pumpicama do vibro pumpica za brže i ekplozivnije ispumpavanje zraka. Usto, neke od njih djeluju i na povećanje penisa, poput Bathmate hidro pumpi.

Važno je još znati da je korištenje vakuum pumpi za postizanje erekcije najmanje rizično za vaše zdravlje od ostalih načina, a i najmanje košta.

Neinvazivno je, ne utječe na cirkulaciju u tijelu te pomaže u uspostavljanju normalne erekcije nakon operacija vezanih uz prostatu ili kod dijabetesa.

Također, vakuum pumpe su jednostavne za korištenje i nakon prvog osjećaja neugodnosti ispred partnerice ohrabreni rezultatima brzo ćete se priviknuti, pa i doživjeti pumpicu ne samo kao seksualno pomagalo, nego i igračku za odrasle potrebnu kao uvertiru u zajednički užitak.

1 Artikala

po stranici

1 Artikala

po stranici