Dobrodošli!

Prstenovi za penis

Osnovna funkcija penis prstenova je zadržati krv u penilnoj membrani. Korištenje prstenova je ekstremno lagano i efikasno - dovoljno ih je samo navući na korijen penisa i pustiti ga da odradi svoje. 

Materijali od kojih se prstenovi izrađuju vrlo su elastični, stoga su rastezljivi, prianjajući, i lako prilagodljivi svakom penisu. Omogućuju čvrstu i stabilnu erekciju te ju održavaju još neko vrijeme nakon ejakulacije. Izrađuju se od udobne i za kožu neškodljive termoplastike ili silikona. Silionski su nešto čvršći, a jedan i drugi materijal u skladu su s europskim standardima za neškodljivost primjene.

Postoje različite vrste prstenova, a razlikuje ih materijal izrade (termoplastika, silikon), mogućnost vibracije i različitih vibroritmova i intenziteta, promjer, različiti nastavci (poput vibrirajućih kapsula za stimulaciju klitorisa, drugih prstenova koji su predodređeni za testise i sl.). 

Ova igračka tako može pojačati seksualni užitak muškarca, ali i njegovih partnera, ovisno o tome za koje se atribute prstenova za penis odlučite.

18 Artikala

po stranici

18 Artikala

po stranici