Dobrodošli!

Horny Little Devil - kapsule na prirodnoj bazi za poboljšanje seksualne funkcije muškaraca, 1 kom.

Dostupnost: Na skladištu

58,00 kn
  • Buy 2 for 48,00 kn each i save 18%
Horny Little Devil za muškarce je novi proizvod koji korisnicima pruža još jednu opciju za poboljšanje libida i seksualne energije. Ako želite trajati duže i zadovoljiti Vašu partnericu kao nikad do sad ova kapsula je prava stvar za Vas. Usavršena nova i jedinstvena formula kapsula za potenciju na prirodnoj bazi bilja, vitamina i minerala. Snaga Horny Little Devila je u kombinaciji sastojaka sa afrodizijačkim svojstvima iz cijelog svijeta.&... Pročitaj više >
SKU: 02020059

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Horny Little Devil - kapsule na prirodnoj bazi za poboljšanje seksualne funkcije muškaraca, 1 kom.
Detaljan Opis

Horny Little Devil za muškarce je novi proizvod koji korisnicima pruža još jednu opciju za poboljšanje libida i seksualne energije. Ako želite trajati duže i zadovoljiti Vašu partnericu kao nikad do sad ova kapsula je prava stvar za Vas.

Usavršena nova i jedinstvena formula kapsula za potenciju na prirodnoj bazi bilja, vitamina i minerala. Snaga Horny Little Devila je u kombinaciji sastojaka sa afrodizijačkim svojstvima iz cijelog svijeta. Sastojci se brzo apsorbiraju u Vaš krvotok kako bi se povećao protok krvi kroz penis, te se time potiče razina snage i izdržljivost.

 

Zašto uzimati Horny Little Devil tablete?

- poboljšavaju seksualne performanse muškaraca,

- potiču libidio

- podižu razinu energije u tijelu.

- osiguravaju snažne i dugotrajne erekcije

- izrađene su od prirodnih sastojaka - bez nuspojava

- diskretne su i jednostavne - nitko neće znati da ih koristite

 

L-arginin je amino kiselina koja sudjeluje u brojnim funkcijama organizma. Pomaže tijelu da se riješi viška amonijaka, sintetizira kreatin, L-glutamat i L-prolin, a prema potrebi može ga konvertirati u glikogen. L-arginin organizam koristi u proizvodnji dušičnog oksida, komponente koja opušta krvne žile (vazodilacija). Rane studije ukazuju na potencijalno korisnu ulogu L-arginina kao pomoći u tretmanu bolesti krvožilnog sustava, erektilne disfunkcije i određenih tipova glavobolje povezane s otečenim krvnim žilama. Arginin potiče organizam na proizvodnju proteina pa tako studije potvrđuju njegovu upotrebu za brže zacjeljivanje rana, u bodybuildingu i spermatogenezi (povećana proizvodnji spermija). Djelovanje L-arginina u tretmanu erektilne disfukcije temelji se na njegovoj sposobnosti da potiče proizvodnju dušičnog oksida koji opušta mišiće oko krvnih žila, dopuštajući im da se prošire, što pospješuje protok krvi i produžava vrijeme erekcije. Iako se koristi u istu svrhu kao i popularna plava pilula, djelovanje se temelji na potpuno drugačijem principu – plava pilula blokira enzim PDE5 što uništava dušični oksid, dok ga L-arginin stvara te ga za razliku od popularne pilule treba uzimati na dnevnoj bazi, duže vrijeme. U dostupnoj studiji s kontrolnom placebo skupinom na 50 pacijenata s erektilnom disfunkcijom poslije šest tjedana značajan broj ispitanika osjetio je zamjetno poboljšanje stanja u odnosu na kontrolnu skupinu.

Vitamin C održava hormonsku ravnotežu.

Maca (izgovara se maka) je biljka porijeklom iz Anda, područja današnje Bolivije i Perua, a raste na visini do 4.400 metara. Prema legendi, Inke su prah korijena ove čudesne biljke davale svojim ratnicima prije bitke no s druge strane nakon bitke uskratili macu zbog njezinog svojstva pojačanja libida. Već je dugo na popisu prirodnih afrodizijaka te je nakon brojnih istraživanja prozvana prirodnom Viagrom. Dobro utječe na proizvodnju spermija i djelotvorna je kod poremećaja erekcije.

Panax Ginseng je biljka koja raste u istočnoj Aziji. Univerzalni energetik za svaku životnu dob. U Kini se naziva korijenom života, jer su stari Kinezi uočili da usporava procese starenja i omogućuje očuvanje životne snage i mentalne svježine. Korijenje te biljke su tamošnji stanovnici koristili protiv stresa i umora, kao afrodizijak i za liječenje seksualne disfunkcije kod muških osoba.

Saw Palmetto (Serenoa repens) je maleno palmino drvo porijeklom iz Južne Amerike. Kao sastojak se često koristi u dodatcima prehrane za muškarce, pogotovo one koji su u zrelijoj dobi. Utječe na uvečalu prostatu i spriječava mogućnost oticanja u poznojoj dobi kod mlađih muškaraca. Time pomaže osobama koje imaju problema s učestalim mokrenjem, a izrazito je cijenjen sastojak i zbog utjecaja na količinu proizvedenih spermija te pojačanja spolnog nagona kod muškaraca.

Fenugreek odnosno u prijevodu sikavica. Znanstvena istraživanja sve češće potvrđuju utjecaj sikavice na muški libido. Vjeruje se da pojačava izlučivanje testosterona koji intenzivira muški libido.

 

Način upotrebe: Konzumirati s dovoljno vode 1-2 sata prije željenog efekta. Preporučuje se jedna kapsula unutar 24 sata.

 

Količina: 1 kapsula

 

Rok trajanja: do 4 godine od datuma proizvodnje

 

Sastojci u jednoj kapsuli: L-Arginine (125 mg), Magnezium (62,5 mg), Vitamin C (50 mg), Maca 10:1 (50 mg), Ginseng Root 10:1 (25 mg), Saw Palmetto 4:1 (20 mg), Fenugreek 4:1 (12,5 mg), L-Selenomethionine (11 mg), Vitamin B5 (6,6 mg), Zinc (6,25 mg), Vitamin B12 (0,1%) (5 mg)

 

Upozorenje: Nemojte uzimati više od preporučene doze. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu, dalje od djece.

 

Proizvođać: RCC, Ujedinjeno Kraljevstvo