Dobrodošli!

Fetish Fantasy Strap-On Hollow 9'' - strap on u boji kože s testisima, gratis maska za oči, 24 cm

Dostupnost: Na skladištu

348,00 kn
Želite li se već dugo osjećati sigurno u svojoj veličini i uživati u zadovoljavanju partnera dovoljno dugo da dođete do zajedničkog orgazma? Sada možete imati veličinu i obujam o kojem ste oduvijek sanjali sa ovim strap onom. Ovaj strap je savršen za muškarce s erektilnom disfunkcijom, problemima prerane ejakulacije ili ako jednostavno samo želite dodati malo ekstra veličine. Strap on sadrži: Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo, s izraženim venama, glavi... Pročitaj više >
SKU: 01012267ab

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fetish Fantasy Strap-On Hollow 9'' - strap on u boji kože s testisima, gratis maska za oči, 24 cm
Detaljan Opis

Želite li se već dugo osjećati sigurno u svojoj veličini i uživati u zadovoljavanju partnera dovoljno dugo da dođete do zajedničkog orgazma? Sada možete imati veličinu i obujam o kojem ste oduvijek sanjali sa ovim strap onom.

Ovaj strap je savršen za muškarce s erektilnom disfunkcijom, problemima prerane ejakulacije ili ako jednostavno samo želite dodati malo ekstra veličine.

Strap on sadrži:

Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo, s izraženim venama, glavićem i testisima, blago zavijen za stimulaciju G-točke.

Dildo je dugačak 22,9 cm, a u promjeru je 4,6 cm; izrađen od PVC materijala i elastina koji ne sadrži ftalate.

Remen je rastezljiv i podesiv tako da odgovara svim veličinama. Gratis maska za oči.

Korištenje i održavanje:

Preporučamo korištenje lubrikanata za dodatno navlaživanje a dildo možete nakon upotrebe očistiti sredstvima za čišćenje pomagala i toplom vodom.

Proizvođač: Pipedream Products je proizvođač igračaka za odrasle iz Kalifornije, koji je u svojih 20 godina postojanja proizveo neke od svjetski najprodavanijih igračaka za odrasle. Moto im je oduvijek isti, žele ponuditi odličnu igračku po razumnoj cijeni. U 2005. godini plasirali su "Fetish Fanstasy" liniju na tržište, te je ona od tad postala svjetska vodeća linija BDSM proizvoda za početnike. Zatim su u 2007. počeli proizvoditi svoju gumu, a Basix Rubber Works kolekcija je postala jedna od najprodavanijih linija. Samo u zadnje tri godine su dobili 10 nagrada uključujući “Manufacturer of the Year”, priznanja od EAN-a, ETO-a, Storerotice, SIGN-a i XBIZ Magazina. Svoju inovativnost dokazali su još jednom u 2011. godini kada su na tržište plasirali prvu liniju igračaka za transseksualce. Mia Isabella’s Big Secret kolekcija uključuje 11 unikatnih proizvoda koji su modelirani prema istoimenoj transseksualnoj porno glumici.