Dobrodošli!

Fetish Fantasy Hollow Strap-On 8'' - penis proteza za muškarce 20 cm

Dostupnost: Na skladištu

318,00 kn
Strap on sadrži: Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo. Dildo je dugačak 20 cm, a u promjeru je 5cm; izrađen od PVC materijala i elastina koji ne sadrži ftalate. Remen je rastezljiv i podesiv tako da odgovara svim veličinama./ >/br>Gratis maska za oči Korištenje i održavanje: Preporučamo korištenje lubrikanata za dodatno navlaživanje a dildo možete nakon upotrebe očistiti sredstvima za čišćenje pomagala i toplom vodom. Proizvođač: Pipedream ... Pročitaj više >
SKU: 01011343-01010482

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Naziv Fetish Fantasy Hollow Strap-On 8'' - penis proteza za muškarce 20 cm
Detaljan Opis

Strap on sadrži:

Dildo posebno napravljen za ženu, pruža iznimno zadovoljstvo.

Dildo je dugačak 20 cm, a u promjeru je 5cm; izrađen od PVC materijala i elastina koji ne sadrži ftalate.

Remen je rastezljiv i podesiv tako da odgovara svim veličinama./ >/br>Gratis maska za oči Korištenje i održavanje:

Preporučamo korištenje lubrikanata za dodatno navlaživanje a dildo možete nakon upotrebe očistiti sredstvima za čišćenje pomagala i toplom vodom.

Proizvođač: Pipedream Products je proizvođač igračaka za odrasle iz Kalifornije, koji je u svojih 20 godina postojanja proizveo neke od svjetski najprodavanijih igračaka za odrasle. Moto im je oduvijek isti, žele ponuditi odličnu igračku po razumnoj cijeni. U 2005. godini plasirali su "Fetish Fanstasy" liniju na tržište, te je ona od tad postala svjetska vodeća linija BDSM proizvoda za početnike. Zatim su u 2007. počeli proizvoditi svoju gumu, a Basix Rubber Works kolekcija je postala jedna od najprodavanijih linija. Samo u zadnje tri godine su dobili 10 nagrada uključujući “Manufacturer of the Year”, priznanja od EAN-a, ETO-a, Storerotice, SIGN-a i XBIZ Magazina. Svoju inovativnost dokazali su još jednom u 2011. godini kada su na tržište plasirali prvu liniju igračaka za transseksualce. Mia Isabella’s Big Secret kolekcija uključuje 11 unikatnih proizvoda koji su modelirani prema istoimenoj transseksualnoj porno glumici.